- Αυτό το θέμα έχει 1,026 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη
tzatzikis90.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
28 Αυγούστου 2017 στις 16:45 #56438
tzatzikis90Συμμετέχωνμετά από πολύ καιρό…. καλησπέρα στην παρέα!
διάβασα ότι μπόρεσα, χαίρομαι που είστε όλοι καλά και συνεχίζετε δυναμικά! (Σωτήρη τι πρόβλημα είχες??) δεν ξέρω που με αφήσατε τρεξιματικά γι αυτό θα το πάρω από λίγους μήνες πίσω..
ήμουν καβάλα και Μάρτιο κοντά μ έπιασε μια τρέλα από το γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα και τα παράτησα όλα, τρεις μήνες κοντά χωρίς τρέξιμο, έβγαινα καμιά φορά την εβδομάδα και πολύ λέω. παράλληλα έτρωγα ότι να ναι με αποτέλεσμα να βάλω 4-5 κιλά σε ένα-δυο μήνες! τελικά τον Ιούνιο με έπιασε μια έντονη επιθυμία να ξανατρέξω, μετάνιωσα για τη μεγάλη αποχή μου και είπα να ξαναμπώ. κάποια ελεύθερα τρεξίματα ως τα τέλη του μήνα και…
ο Ιούλιος με βρήκε στην όμορφη Κρήτη να κάνω την πρακτική μου σε 5άστερο ξενοδοχείο στον Άγιο Νικόλαο! εδώ κάτω λοιπόν, η αρκετή ζέστη εξισορροπείται κάπως από το δυνατό αέρα κι έτσι όταν δεν βολεύουν τα ωράρια μου (μια στο τόσο δηλαδή), βγαίνω πολύ πρωί (κατά τις 8) ή το απόγευμα (μετά τις 7) για ένα μικρό ελεύθερο τρεξιματάκι. δυστυχώς αυτό σε συνδυασμό με την κούραση από τη δουλειά και την ανάγκη για κάποιο μπανάκι ή βολτίτσα (στην καλύτερη) επιτυγχάνεται κάθε 2-3 μέρες κι έτσι δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά ως τώρα! για παράδειγμα το μοναδικό 10ρι που κατάφερα (αφού μετά από τόση αποχή την άνοιξη δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου στην αρχή) ως τώρα εδώ είναι πριν λίγες μέρες στον ιλιγγιώδη ρυθμό του 5:26/χλμ. περιττό να αναφέρω πως μετά ήμουν έτοιμος να καταρρεύσω και ευτυχώς βρήκα μπροστά μου θάλασσα και έπεσα μέσα με τα μούτρα!
σε γενικές γραμμές προσπαθώ να ανέβω σιγά σιγά αποκτώντας ξανά αντοχή αρχικά και στη συνέχεια ταχύτητα..όσο περνάει ο καιρός θέλω να βγαίνω πιο συχνά ώστε να συνηθίζω και να πάρω τα πάνω μου, θα το παλέψω! επιστρέφω στα πάτρια εδάφη αρχές Οκτώβρη και μ έχει πιάσει τρέλα να συμμετάσχω στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης (μέσα Οκτώβρη) και αργότερα στον ημιμαραθώνιο Ξάνθης (τέλη Νοέμβρη) χωρίς συγκεκριμένο στόχο, παρά μόνο τον τερματισμό! Μου φαίνεται αστείο και μόνο που το γράφω καθώς πριν μισό χρόνο περίπου ήμουν ίσως στα καλύτερά μου και τώρα δεν ξέρω αν θα αντέξω να βγάλω ΗΜΙ! Τέλος, έχει έναν πολύ όμορφο αγώνα εδώ στην Κρήτη, απ΄όσο μου είπαν οι ντόπιοι και λίγο που το έψαξα, ΗΜΙ κι αυτός, στο Αρκαλοχώρι όπου αν βολέψει θα ήθελα πολύ να λάβω μέρος, ελπίζω να έχω ψιλοστρώσει ως τότε και να πάω, έστω για το 2ωρο!
Στα εξωαγωνιστικά, συνάντησα τον Καλογερίδη εδώ, ο άνθρωπος είναι απίστευτος, μου έδωσε το αυτοκίνητο του να κινούμαι για ένα μήνα περίπου, τον αγαπώωωωωωωωωωωωω! Ψάχνω γλύπτη να του στήσω προτομή στα Χανιά!
Νίκο χίλια συγγνώμη φίλε, θα σε πάρω μόλις μπορέσω!
Καλή συνέχεια σε όλους, θα τα λέμε συχνότερα πλέον, ελπίζω! μου λείψατε!
28 Αυγούστου 2017 στις 17:30 #56442
Nikos PilikasΣυντονιστής@tzatzikis90 Άντε, καλή επιστροφή Τασούλη!
Όσο για τον @kalogeridis, ακούστηκε ότι ήταν 1 μήνα στο κρεβάτι από ρίψη… παντόφλας!29 Αυγούστου 2017 στις 10:28 #56452
sotos-marathonΣυμμετέχωνΚαλημερα!@tzatzikis90 εμεινα 4 μηνες χωρις προπονησεις ξεκινησα με ιογενη πνευμονια αρχες Μαρτη εχασα τον Μεγα Αλεξανδρο και βρηκα ευκαρια να κοιταξω το γονατο μου γιατι ειχα καποιες ψιλοενοχλησεις οπου τελικα κατεληξα να κανω αρθροσκοπηση..αυτα!!
Τωρα προσπαθω να επανελθω..καλα να περνας στην ομορφη Κρητη!!
Στα σημερινα τα δικα μου τωρα 2χλμ ζεσταμα 12χλμ με μ.ο ρυθμο στο 4.35″ και 2 χλμ αποθεραπεια..31 Αυγούστου 2017 στις 18:45 #56550
thanΣυμμετέχωνΜετά από περίπου 10 ημέρες πλήρους αποχής από αθλητισμό, προσπαθώ σιγά σιγά να ξαναμπώ σε πρόγραμμα. Σήμερα θα πάω γυμναστήριο για καμία ωρίτσα διάδρομο και κανά μισάωρο ενδυνάμωση. Στόχος καταρχήν να ξαναμπώ σε μια ρουτίνα, να χάσω 2-3 καλοκαιρινά κιλά και σιγά σιγά βάζουμε μπροστά για μαραθώνιο Ναυπλίου.
Σε αντίθεση με εμένα, ο @sotos-marathon βάραγε κανονικά ακόμα και στις διακοπές! Σώτο χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε! Και του χρόνου με υγεία!31 Αυγούστου 2017 στις 19:51 #56552
sotos-marathonΣυμμετέχων@than Θανο και εγω χαρηκα πολυ βρεθηκαμε! Να μαστε καλα και του χρονου παλι! Καλη επανενταξη λοιπον!
Στα δικα μου τωρα , ενα 12αρι σημερα το πρωι σε 1ωρα και 1′..
…αυριο κατι ποιο ποιοτικο!2 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:16 #56616
sotos-marathonΣυμμετέχωνKαλημερα και καλο Σ/Κ!
Εχθες το προγραμμα ειχε τα εξης:3,5χλμ ζεσταμα
4×100μ ανοιγματα9×1000μ με 50” διαλ.jogging οπου ολα βγηκαν απο 3.55” εως 4’/χλμ
3,5χλμ αποθεραπεια.
Σημερα το απογευματακι γυμναστηριο για λιγη ενδυναμωση ποδια και κορμο
και αυριο 24χλμ στον Υμηττο!!”Run smart..Run For Life”
3 Σεπτεμβρίου 2017 στις 16:01 #56658
taziΣυντονιστής
Η σημερινη.μου προπονηση με δανεικο οπως φαινεται ρολοι. Ξεκινησα αργα χωρις διαθεση να ανεβασω μεχρι που βρηκα ενα καλο φιλο. Ανεβηκε το κεφι και χωρις πιεση βγηκαν.τα επομενα δεκατεσσερα χλμ κυριως σε χωμα/ μονοπατι χωρις πιεση. Με εντυπωσιασε η καρδια….,μηπως ειμαι ετοιμος για μαραθωνιο και δε το εχω καταλαβει; γιατι τα εβδομαδιαια μου χλμ ειναι γενικως λιγα.4 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:55 #56670
sotos-marathonΣυμμετέχωνΚαλημερα και καλη εβδομαδα!
Εχθες 24 χλμ με μ.ο ρυθμο 5.18”/χλμ στον Υμηττο και πολυ καλη παρεα τον Μανωλη και τον Χρηστο οπου με τις συζητησεις που καναμε δεν καταλαβα πως περασε η ωρα!
Σημερα ρεπο και απο αυριο μπαινουμε δυναμικα ξανα στις προπονησεις!!”Run smart..Run For Life”
5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 09:28 #56744
spyΣυμμετέχων…έχω καιρό να γράψω, αλλά παρακολουθώ τα πάντα (άλλωστε τι “κατασκοπος” είμαι!).Εξακολουθώ να τρέχω κανονικά … μάλιστα τη προηγούμενη Κυριακή έτρεξα τον “δρόμο του ταχυδρόμου” στα Τζουμέρκα …έναν αγώνα δύσκολο 44χλμ καθαρης υψομετρικής 1280 μέτρων, με πολύ μικρή συμμετοχή όμως … όπου τα πήγα καλά !!! Τον συστήνω πάντως ανεπιφυλακτα, αφού τα μέρη εκεί είναι πανεμορφα κι η οργάνωση γίνεται από δύο μόλις άτομα με πολύ αγάπη και μεράκι, αφού κυριολεκτικά δεν έλειπε τίποτα !Τα 1000 άρια στις διαλειμματικες τείνουν να παγιοποιηθουν αρκετα κάτω από 4/χλμ (σήμερα τα 4 που έκανα με 2’παντα διάλειμμα …βγήκαν μεταξύ 3’48” και 3’54”), ενώ και τα μισαωρα τέμπο που κάνω βγαίνουν κάτω από 4:15 … πάντα πλέον με χρονόμετρο !Προετοιμάζομαι … με λίγο φόβο είναι η αλήθεια … για τους “Αθάνατους”… Στον Ευχιδα, τον περασμένο Μάιο, είχα κουραστεί πάρα πολύ …κι έλεγα ότι δεν πρόκειται να ξανατρεξω τόσα χλμ … αλλά ενέδωσα στον πειρασμό … και μάλλον θα το πάω μέχρι τέλους …!Η αλήθεια είναι ότι τις λίγες φορές που έτρεξα με παρέα το καλοκαίρι … έτυχε να γίνει με άτομα που θα συμμετέχουν στο Σπάρταθλο … κι ίσως αυτός να είναι ένας επιπρόσθετος λόγος που παρασύρομαι … Εύχομαι … και θα προσπαθήσω πολύ να τα καταφέρω …στα πολλά χλμ …που απαιτούν πολύ μεγάλη πειθαρχεία, τέτοια που μάλλον δεν συμβαδίζει …με την παρορμητική φύση στο τρέξιμο …!!!
5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:17 #56746
Nikos PilikasΣυντονιστής@spy Σιγά που δεν θα ενέδιδες..! 😛
Καλή προετοιμασία λοιπόν και συγχαρητήρια και για τον “Ταχυδρόμο”!5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:38 #56748
spyΣυμμετέχων@echetlos:Νίκο ευχαριστω πολύ! Έτρεξα τον αγώνα με τα freedom … κι όσο περισσότερο τρέχω … τόσο περισσότερο τα ευχαριστιεμαι! Αυτά και τα zante (που έκανα σήμερα τη διαλειμματικη) … λίρα 100 !!!!!
5 Σεπτεμβρίου 2017 στις 11:19 #56752
sotos-marathonΣυμμετέχωνΚαλημερα! Σημερα νωρις το πρωι 2χλμ ζεσταμα,
+12χλμ με μ.ο ρυθμο 4.41”/χλμ..
”Run smart..Run For Life”
7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 12:26 #56822
sotos-marathonΣυμμετέχωνΣημερα νωρις το πρωι
3,5χλμ ζεσταμα
4×3,5χλμ με 1′ διαλ.jogging σε αρκετα καλους ρυθμους..
2χλμ αποθεραπεια…
”Run smart..Run For Life”
7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 15:15 #56824
taziΣυντονιστήςΧτες το απογευμα δεκαπενταρι ελευθερο, το ρολοι εκανε παλι τρελλιτσες, απο 5+ σε 415, ενωκρατουσα τον ιδιο ρυθμο. Γυρισα,στο σπιτι και εβαλα τη παραγγελια, δε παει αλλο. Ασε που λογω reverse charging, κρατησε τη μιση προπονηση. Ελπιζω το 630 που παρηγγειλα να φανει καλυτερο. Σημερα το απογευμα με την ομαδα της New balance νομιζω πως εχουμε κατι σε οκτακοσαρια, ολα σε παρκο, τιποτα μετρημενο δηλαδη. Για να δουμε…, εδω η.μερα εχει μικρυνει αισθητα, οσο για τη θερμοκρασια,μμμμ, κανει ψυχρα, οσο για τη βροχη, και παλι μμμμ
7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 15:34 #56826
thanΣυμμετέχωνΔευτέρα βράδυ 6 χλμ τεμπο, το οποίο βγήκε ελαφρώς επιταχυνόμενο. Ειχα περιέργεια πώς θα είμαι μετα τις διακοπές κ παραδόξως ενιωθα πολυ καλά. Ξεκίνησα στο 4:25 κ τελείωσα στο 4:07. Ίσως ένα easy να ήταν πιο safe επιλογή αλλά δεν είναι μονο ο @spy παρορμητικός! Όλοι μας μια τρελα την κουβαλάμε…
Στα καπάκια Τρίτη πρωί 10αρι easy, οπου πονούσα παντού…οχι το ευχαριστο πιάσιμο μετα απο γρηγορο τρεξιμο αλλά λιγο ακόμα κ θα εκανα ζημιά…
Αρκετές μικρες ποδηλατικες διαδρομές κ σήμερα το πρωί ενα 11αρι easy σε πολυ καλύτερη κατάσταση. Μονο οι παλμοί μου ηταν πολυ ψηλά… ας τους δωσω λιγο χρονο… θα στρώσουν…
Δύσκολη γενικά βδομάδα με ολοήμερη παραμονη στο νοσοκομείο λογω σαλμονέλας στο παιδί… Αύριο κλείνουμε 5ημερο. @sotos-marathon φιλε ελπίζω εσείς να είστε όλοι καλά, αν κ δεν πάει το μυαλό μου στο ξενοδοχείο…κάπου αλλού θα την τσίμπησαμε…
Αυτά! Το ΣΚ πάλι ενα επιταχυνόμενο τεμπο κ την Κυριακή 22αρι. -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.