Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 196 έως 210 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stratus
    Συμμετέχων

Καιρο ειχα να κανω τοσο ωραια προπονηση σημερα
    Τεστ κοπωσεως,το οποιο ευτυχως βγηκε οκ,αφου πριν 10 ημερες το καρδιογραφημα ειχε δειξει κατα τη γνωμη του καρδιολογου προβληματα,βασει των οποιων θα επρεπε να σταματησω να τρεχω.Βεβαια ο δευτερος καρδιολογος θεωρησε υπερβολικο τον πρωτο καρδιολογο,αλλα για να ειμαστε οκ ειπαμε να κανουμε το τεστ

tazi
    Συντονιστής

@stratus Ακου πλακα Χρηστο, στην αρχη του χρονου πηγα για καρδιολογικο τσεκαπ. Ολα πηγαν πολυ καλα, καρδια 20χρονου κλπ. Οταν ομως ζητησα το χαρτι για να μπορω να γραφτω σε πισινα μου ειπαν πως δε μπορουν να μου τω δωσουν ετσι απλα και οτι θα πρεπει να κανω χολτερ και τεστ κοπωσεως γιατι ειμαι 40+.
    Απλα για την πισινα, δεν ασχοληθηκα βεβαια οπως καταλαβαινεις, μηπως εχουμε γινει βασιλικοτεροθ του βασιλςως και φοβομαστε και τη σκια μας λεω εγω;, μηπως;
    Σημερα το προγραμμα εχει ελευθερο δεκαπενταρι, χτες ειχα day off, προχτες τετρακοσαρια, 2-σετ των 6 με ενα λεπτο διαλλειμα και 3 ανα σετ, βγαινανε στο 117/120 με λογικη πιεση. Αφου τελειωσα στο καπακι 12 λεπτα ελευθερο σε 430/440

stratus
    Συμμετέχων

@tazi Νικο εμενα με φοβησε ο καρδιολογος που εκανε το καρδιογραφημα.Οταν ενας γιατρος σου λεει σταματα να τρεχεις αμεσως,οχι γαιτι θα ποναει το ποδι σου,αλλα επειδη μπορει να παθεις ισχαιμικο επεισοδιο δε θα φοβηθεις;
    Το τεστ κοπωσεως ειναι κατι ανωδυνο και αν στο γραψουνε κοστιζει ελαχιστα.Γαιυτο ο δευτερος καρδιολογος μου λεει ας το κανουμε να ειμαστε ποιο σιγουροι,αφου σιγουρος δεν μπορεις να εισαι ποτε
    ΥΓ Δε σταματησα να τρεχω,απλα πηγαινα χαλαρα

tazi
    Συντονιστής

@stratus Γιατι ρε χρηστο, τι ειδε ο πρωτος και σε φοβισε τοσο;

stratus
    Συμμετέχων

@tazi Niko στο καρδιογραφημα ειχα αρνητικα Τ/III και aVF.

tazi
    Συντονιστής

Χτες το απογευμα πηγα σε στιβο τετρακοσαρι. 10 λεπτα ζεσταμα και μετα 8 στροφες σε ρυθμο 355, στο 4 τους ηθελα, 9 στροφες σε 350 και μετα ηθελα αλλες δεκα στροφες σε ρυθμο 340. Τελικα εκανα 8 σε αυτο το ρυθμο και μετα σταματησα γιατι πιεζα πολυ και δεν το ευχαριστιομουνα. Τα ποδια ειχαν γινει ξυλα. Σημερα βγηκα για χαλαρωμα, πιστευα οτι και το 5 θε ταλαιπωρουσε, φορεσα λοιπον τα πιο αργα μου παπουτσια και ως εκ θαυματος ξεκινησα χωρις να το ποκυκαταλαβω στο 435, τελικα εκανα 10 καθαρα αεροβια χιλιομετραα με μεσο ρυθμο 427. Αυριο ελπιζω σε 25αρι λρ, θα εγκαινιασω και το νεο μου ρολοι….garmin 630

tazi
    Συντονιστής

Χτες το απογευμα πηγα σε στιβο τετρακοσαρι. 10 λεπτα ζεσταμα και μετα 8 στροφες σε ρυθμο 355, στο 4 τους ηθελα, 9 στροφες σε 350 και μετα ηθελα αλλες δεκα στροφες σε ρυθμο 340. Τελικα εκανα 8 σε αυτο το ρυθμο και μετα σταματησα γιατι πιεζα πολυ και δεν το ευχαριστιομουνα. Τα ποδια ειχαν γινει ξυλα. Το διαλειμμα μεταξυ των σετ ηταν τριλεπτο. Σημερα βγηκα για χαλαρωμα, πιστευα οτι και το 5 θε ταλαιπωρουσε, φορεσα λοιπον τα πιο αργα μου παπουτσια και ως εκ θαυματος ξεκινησα χωρις να το ποκυκαταλαβω στο 435, τελικα εκανα 10 καθαρα αεροβια χιλιομετραα με μεσο ρυθμο 427. Αυριο ελπιζω σε 25αρι λρ, θα εγκαινιασω και το νεο μου ρολοι….garmin 630

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tazi Ρε άι στο διάολο βραδυάτικα… προκλητικέ τύπε!

tazi
    Συντονιστής
    tazi
    Συντονιστής

tazi
    Συντονιστής

Η χτεσινη μου προπονηση παρεα με ενα νεο φιλο που ετοιμαζεται για τον μαραθωνιο του Αμστερνταμ. Συνολο 30 χλμ. Το νεο μου αποκτημα, garmin 630, δε με αφησε απολυτα ικανοποιημενο. Οπως φαινεται στην αρχη ειχε καποια θεματακια με το ρυθμο, ελπιζω αυτο να εχει σχεση με το πρωτο καλιμπραρισμα. Επισης μου φανηκε αρκετα πιο πολυπλοκο απο το 620 αλλα φανταζομαι πως συντομα θα το συνηθισω. Μια σημαντικη κατα την αποψη μου πληροφορια που εδωσε ειναι ο χρονος επαφης με το εδαφος σε αναλογια δεξιου και αριστερου ποδιου. Αν το κοιταξετε στη περιπτωση μου θα δειτε μια ανισοροπια της ταξης του 4%. Τη φανταζομουνα αλλα τωρα πια επιβεβαιωθηκε κιολας. Ειναι ο λογος για τον οποιο το 80% των θεματων.που αντιμετωπιζω εμφανιζονται στο δεξι μου ποδι. Τραυματισμοι, σφιξιματα κλπ. Αληθεια πως αυτο βελτιωνεται; Φανταζομαι με ασκησεις ισορροπιας και ιδιοδεκτικοτητας, γκρουμφ….

chamav
    Συντονιστής

Καλός ο @tazi, αλλά λίγος! 31 χλμ. σήμερα στον Υμηττό, με τριπλάσια αύξηση υψομέτρου και διπλάσια θερμοκρασία…

tazi
    Συντονιστής

@chamav, πας τους να σε βαλουν παραυτα στο πρωτο μπλοκ, τετοιο ταλεντο….

stratus
    Συμμετέχων

Γυρος λιμνης Ιωαννινων σε 2:19:35 (κατι παραπανω με δειχνουν τα επισημα αφου στο 5ο χλμ εχασα το foot pod και σταματησα νσ το βρω)
    Αναμενος χρονος αφου ολο το καλοκαιρι κω….ραγα και εχω παρει και 4 κιλακια.Μια ωραια δυνατη προπονηση ηταν,αλλα η διαδρομη δε μου πολυαρεσε.Ζεστη αρκετη αλλα η τροφοδοσια νερων ηταν επαρκεστατη
    Καταταξη 122ος σε πσραπαναω απο 1100 δρομεις

tazi
    Συντονιστής

Αλλα 15 χλμ σημερα στο 430, συνολο εβδομαδας 90+, και δε σκοπευω να κανω μαραθωνιο, μαλλον μαζοχας ειμαι😊

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 196 έως 210 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.