Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 211 έως 225 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    spy
    Συμμετέχων

@tazi: Νικολή μαζοχας είσαι …! Υποτίθεται ότι προετοιμάζομαι για 142 χλμ αγώνα … κι έκανα κι εγώ 92 χλμ αυτή την εβδομάδα … πόσω δε μάλλον εσύ … που ούτε μαραθώνιο δεν θα τρέξεις ! Χαίρομαι πολύ πάντως με τις ταχύτατες προπονήσεις σου … την καλή διάθεση κι όρεξη για τρέξιμο που έχεις τελευταία … αφού για άλλη μια φορά αποδεικνύεις έμπρακτα ότι “ακόμα και με πατερίτσες …”Προχθές έτρεξα για πρώτη φορά με Μανώλη στη 4αρα του Υμηττού … και σε μνημονευαμε … ειλικρινά πάντα με τα καλύτερα λόγια !!! Να περνάς καλά … και φυσικά να τρέχεις πάντα … !!!

tazi
    Συντονιστής

@spy Φιλε Σπυρο καλησπερα, τωρα με το νεο μαραφετι-σπιουνο, που ελπιζω να δουλεψει χωρις προβλημα, θα μπορεις να βλεπεις τι κανω. Εχω σταθει πολυ τυχερος γιατι μια με δυο φορες την εβδομαδα βρισκομαι με δρομεις ταχυτερους απο εμενα. Ετσι υπαρχει κινητρο και διαθεση για κατι καλυτερο. Βεβαια φοβαμαι μηπως αυτη η αναρχη προπονηση που κανω οδηγησει σε συσσωρευμενη κοπωση και σε τραυματισμο. Παντως γενικοτερα τρεχω σε σαφως μαλακοτερα εδαφη κατι που σιγουρα βοηθαει οχι μονο στην ιδια τη καταπονηση αλλα και την αποκατασταση. Σχεδιαζω να τρεξω εναν ημι στις αρχες του Δεκεμβρη και πιο πριν αγωνιστικα ενα πενταρι και ενα δεκαρι χωρις ομως προηγουμενη ξεκουραση. Στοχος θα ειναι ο ημι αν και την ημερομηνια που με βολευει δεν εχω βρει κατι γρηγορο, μαλλον σε παρκο θα ειναι. Μετα υπολογιζω να ξεκουραστω και με τη νεα χρονια να βαλω πλωρη για καλη επιδοση σε ανοιξιατικο μαραθωνιο.
    Χαιρετισμους να δωσεις σε φιλους και γνωστους, σας παρακολουθω οσο μπορω, καλα να περνατε και να 🏃🏃🏃🏃🏃

manolee
    Συμμετέχων

Καλημερα
    Ξέρει κάποιος αν ο Under Armour που έγινε στην Κηφισιά την Κυριακή είναι ημί ή λιγότερο ?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πρέπει να είναι ~20.500, Μανώλη.

manolee
    Συμμετέχων

Thx Νίκο

tazi
    Συντονιστής

Xtes se stibo to programma eixe 10×500 me ena lepto. etrexa mazi me enan ispano, me pb sto marathonio 232, to exei kanei dio treis fores kai polla 234/236. toy ekana to lago, xekinousa 8 deuterolepta mprosta toy kai autos me kinigouse, bgainane sto 137/140. meta to 7 kremasa ligaki kai ekana 400, 3×300 kai telos ena 200ari. O tipos me kalese na toy kano to lago stin ispania sto marathonio toy San Sebastian, einai kai imi tautixrona. moy leei esi tha trexeis imi, konta sto 117 kai ego tha sinexiso gia negative split meta.
    Bebaia to 117 imi ego de to blepo oute me ta kialia…, tou to eipa kai geloouse, kala me rotaei poso exeis? toy apantisa 127, kai oti to eixa kanei mesa sto marathonio opote de metraei alla eikosari 119 kai gelase. de xereis na treeis itan i apantisi tou. eisai gia pio kato
    gia na doume, me kati tetoia anebaino.
    Allo prama na sou lelei kapoios pragmatika kalos oti exeis polla perithoria akoma!!

mashine
    Συμμετέχων

Χαιρετώ την δρομική παρέα,πλέον είμαι και εγώ μέλος ξανά.
    Μετά από απουσία μηνών και ”εντατικών προπονήσεων” από τον Αύγουστο και μετά με ελεύθερα τρεξίματα (40-50χλμ :P) αρχίζω να βρίσκω το πατημά μου.
    Φουλ ενδυνάμωση και βλέπουμε αν θα προλαβω το 10αρι ή το 5αρι του μαραθωνίου.

@tazi
    Τολούμπε ακούει;Να έρθω για λαγός στo San Sebastian;

tazi
    Συντονιστής

@mashine Ουπς το φαντασμα…, ειναι και ζηλιαρης και θελει ταξιδακια….
    Γεια σου tolube!!

mikeb
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους.

Γράφω κι εγω μετά από αρκετό καιρό παλεύοντας να στρώσω το προπονητικό πλάνο για τον ΑΜΑ.
    Πολλές χαμένες προπονήσεις και δεν βλέπω το επιθυμητό 3:45 ούτε με κυάλια.
    Χθες ένα 6αρι ελευθερο στο 5:35 και σήμερα έχει 3*2200 στο 4:50 κι ευτυχώς που έστρωσε ο καιρος γιατι το κοκτειλ υγρασίας ζεστης των προηγούμενων ημερών με γονάτισε.
    Επειδή LR δεν έχω κάνει όσα θα ήθελα και δεν προλαβαίνω πλέον σκέφτομαι να εφαρμόσω τα back to back τρεξιματα για να ανεβασω λίγο τα χιλιομετρα χωρίς να τσακίσω τον οργανισμό μου.
    Γνωρίζει κάποιος και αν μπορεί να με παραπέμψει σε κάποια βιβλιογραφία η καποιο link για το πως πρέπει να τα ενσωματώσω στο προπονητικό μου πλάνο?

Ευχαριστώ.

PanDex
    Συμμετέχων

Επιστροφή σιγά, σιγά σε πιο έντονες προπονήσεις. Έχτες 3χλμ ζέσταμα, 4χ100,5χ1000(4.00-4.05),4χ100 και 3 χλμ αποθεραπεία. Αρκετά άνετα δεν είχα ενοχλήσεις και μάλλον η καλοκαιρινή βάση μου δίνει ξεκούραστα πόδια.

tazi
    Συντονιστής

4Χ2χλμ. χτες το απογευμα με ψιλοβροχο, το ρολοι δυστυχως δε πιανει σωστα το ρυθμο. Ειδικα προχτες σε ελευθερο ειχε εντυπωσιακα σκαμπανεβασματα. Η προπονηση βγηκε ευκολα, μαζι με ενα φιλο που θα τρεξει μαραθωνιο στο αμστερνταμ με σκοπο κατι κοντα στο 315. Αποψη μου ειναι οτι θα το κανει περπατωντας. Εγω οντας κρυωμενος περιμενα να ζοριστω, ευτυχως δε εγινε κατι τετοιο. Σημερα ομως με βαρυ συναχι ειμαι κρεββατωμενος. Ρυθμος περιξ του 350 με τρια λεπτα διαλειμμα. Μεση καρδια 159 με μεγιστο 175, αυτο κραταω που νομιζω οτι ειναι και το σημαντικο, τεμπο δηλαδη κοντα στο 350 στο 80/85% μεσο.

than
    Συμμετέχων

@tazi Νίκο μήπως στην απόκλιση του ρολογιού παίζει ρόλο ο μονίμως συννεφιασμένος Λονδρέζικος ουρανός?? Μπορεί να λέω και βλακείες, αλλά εμένα λογικό μου ακούγεται… @stratus Χρήστο έχεις άποψη?
    Στα δικά μου, ο μικρός έχει κολλήσει ό,τι υπάρχει από αρρώστια και κάποια τα έχω κ εγώ, με μικρότερα συμπτώματα. Αυτήν την εβδομάδα είμαι με συνάχι, πόνο στο λαιμό και διαρκή πονοκέφαλο. Παρόλα αυτά κάτι ψευτοβγαίνει από προπόνηση… Λιγότεροι από δύο μήνες έμειναν για την Αθήνα, αγωνιστικά δεν θα τρέξω αλλά είχα αγχωθεί μήπως δεν είμαι καν σε θέση να το βγάλω σε 3:45 που είναι ο “στόχος”…

stratus
    Συμμετέχων

@than Σιγουρα ο καιρος επηρεαζει το gps αλλα οχι στο βαθμο που λεει ο Νικος

@tazi
    Μηπως εχεις βαλει στο πεδιο το instant pace αντι του lap pace;Επισης δες αν εχεις ενεργοποιημενο το glonass.Αν το εχεις απενεργοποιησε το,αν οχι ενεργοποιησε το.Επισης βαλε να “παιρνει” σημα αν 1 δευτερολεπτο το gps
    Την αποσταση στη μετραει σωστα;

tazi
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Ρε Θαναση, μηπως ο γιος σου τωρα ξεκινησε παιδικο σταθμο, νηπιαγωγειο η κατι τετοιο?, Αν ειναι ετσι ολα λογικα μου φαινονται, θυμαμαι τα δικα μου δηλδη, η πρωτη χρονια ηταν σκετο βατερλω.

@stratus
    Οχι ρε συ, για μεσο ρυθμο του καπ παντα μιλαω, το εχω ακουσει πολλες φορες αυτο παντωε εδω στο Λονδινο, δεν ειμαι ο μονος. θα κανω αυτο που μου ειπες με το glonass ελπιζω να βοηθησει…

than
    Συμμετέχων

@tazi Έχει ξεκινήσει παιδικό από τα 2 (τώρα είναι 5). Όντως, η πρώτη χρονιά ήταν άστα να πάνε, οι επόμενες όλο και καλύτερα… Τώρα απλά πιστεύω πως πέσαμε σε άσχημη περίοδο και όντας ήδη καταβεβλημένος από τη σαλμονέλλα και τη νοσηλεία στο νοσοκομείο, κόλλησε και κάτι ακόμα.
    Τι να πω, χτίζει αντισώματα για μετά!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 211 έως 225 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.