Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 331 έως 345 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Α ωραία, πολλά Michelin μαζεμένα!
    Η γνώμη μου είναι ότι ο ημί θα σου δείξει πώς είσαι, οπότε μην αρχίσεις επίθεση πριν το 27ο-28ο.

tazi
    Συντονιστής

@kostao Poso exeis imi Kosta?, ipologize pantos 4 me 5 lepta pio argo perasma apo to pb sou

spy
    Συμμετέχων

@kostao: Κωστα καλον αγωνα και καλη τυχη κι απο εμενα ! Φυσικα … καλυτερα να μην σε συμβουλευσω για το τι να κανεις … διοτι μαλλον αυτο θ’αποβει εις βαρος σου ! Ευχομαι παντως να τον χαρεις τον αγωνα … με μια επιδοση βασει των προσδοκιων σου !

Kostão
    Συμμετέχων

Ημιμαραθωνιο έχω 1:27:44 πρόσφατο. Δεν ξέρω αν μπορώ να υποστηρίξω 2 επί 1:33. Έχω την εντύπωση ότι ένα ρυθμό 4:30 μπορώ να κρατήσω για αρκετά χιλιόμετρα, ίσως το δεύτερο μισό αν το πρώτο είναι κάπου στο 4:37. Αρχικά έχω βάλει σκοπό να κατέβω τα 3:15. Απλά δεν είμαι σίγουρος πόσο κάτω μπορώ. Χθεσινή εργομετρηση : vO2 max 60,3 τρελό νούμερο, αλλά κάπως έτσι νιώθω.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@kostao Νομίζω πως αν δεν πάει κάτι πολύ στραβά, το 3:10, άντε 3:12, θα πρέπει να είναι το πιο απαισιόδοξό σου σενάριο.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@kostao αν και η πειρα μου δεν ειναι αναλογη των επιδοσεων σου, θα σε συμβουλευα για negative προσεγγιση στο πρωτο μισο. περασμα 1.36 , οπως λεει ο Νικος μεχρι το 28-30 και μετα κανε παρτυ ! Μακαρι να σου παει ο αγωνας ο,τι προσεγγιση και αν αποφασισεις!

mashine
    Συμμετέχων

@tazi Θα έχουμε ανταπόκριση από Σαν Σεμπαστιαν;Ενα ταξιδάκι το χρειάζεσαι!

@kostao
    Με άνεση το πρώτο μισό (δεν ξέρεις και την διαδρομή).Ανοίγεις σταδιακά μετά το 25 με τον ρυθμό που σου υπέδειξε ο εργομέτρης μέχρι το 35-38 και μετά δίνεις ότι έχεις..Περιμένουμε περιγραφή/εντυπώσεις και φωτό !Καλό αγώνα!

Kostão
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ο μόνος αντίπαλος θα είναι ο καιρός αλλά θα χάσει, χαχαχα. Θα σας ενημερώσω λεπτομερώς.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Καλό αγώνα Κώστα!!! Σκίσεεεεεεεεεε!

Εγώ, το ταπεινό χαμομηλάκι, έκανα χτες 6χλμ στο χωμάτινο στάδιο κοντά μου, μέσα στα οποία χώρεσα γύρω στα 15-20 ανοίγματα με μικρό διάλειμμα ενδιάμεσα, περισσότερο για να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι ενόψει των σημερινών αγωνιστικών τεστ στη διαιτησία. Καλά πήγε, τώρα αν θα σέρνομαι σήμερα εξαιτίας της χτεσινής προπόνησης θα σα πω!

Μένει ένα ακόμα 8-9ράκι την Πέμπτη λογικά και τέλος!

tazi
    Συντονιστής

@kostao H Vomax sou einai poli kali, den einai omos o krisimos paragontas. An exeis kai diarkeia, kalo katofli diladi, to 315 tha moiazei peripatos. Paixe sta sigoura pantos, mi pieseis katholou mexri ton poto miso, oso doseis mexri to 27/28 tha to breis mprosta sou an de to exeis, antitheta an eisai kala meta me anebasmeni psichologia tha eisai anetos, tha pernas kosmo kai tha mporeseis na anebaseis. Kalo agona sou euxomai!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

8αρι γρήγορο στον σωστό διάδρομο στο 4’58″/χλμ. Το πρώτα 6 στο 5’02” και τα δύο τελευταία στο 4’42”. Οι μέσοι παλμοί 141 με μαξ 156. Πάμε καλά!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Το πρόγραμμα έχει βαλθεί να με ξεκανει. Μου έχει στείλει 3 αναπροσαρμογές μέχρι στιγμής για 3.39 3.41 και 3.44 και τις έχω απορρίψει όλες. Δυστυχώς όλες περιλαμβάνουν μεικτές προπονήσεις γρήγορου_ανετου οι οποίες πέρισυ με χρέωσαν πολύ. Προτιμώ να πάω σε σταθερού ρυθμου κατά προσέγγιση στα μεγάλα.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Καλησπέρα @Kalogeridis. Τι εννοείς όταν λες πρόγραμμα; Λογικά θα το έχεις αναφέρει παλιότερα, αλλά είμαι σχετικά φρέσκος στην gorun κοινότητα και μάλλον το έχω χάσει.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Προπονουμαι από το πρόγραμμα της Asics και Όταν για κάποιο διάστημα βγάζω ταχύτερα τις προπονήσεις από τον απαιτούμενο στόχο, τότε έρχεται επιλογή αναπροσαρμογής στόχου προς το ταχύτερο. Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι πως και στις 3 επιλογές που μου έδινε, αλλάζει και η φύση των προπονήσεων περαν του Ρυθμού. Αυτό που θεωρώ δυσκολότερο είναι που από σταθερού Ρυθμού τα λονγκ μου τα δίνει σε σπαστά 9/13,5 και 9/18 χλμ γρήγορα στην αρχή , άνετα στη συνέχεια. Συμφωνώ ότι έχει το λόγο του που γίνεται αυτό, αλλά τις 2 προηγούμενες προετοιμασίες αυτές οι προπονήσεις θεωρώ πως με χρεωσαν πολύ χωρίς να πάρω τα προσδοκομενα οφέλη.ως εκ τούτου θα καταλήξω σε αλχημείες, αφού στις ειδικές προπονήσεις πάω καλά, θα προσαρμοσω σε ανάλογο επίπεδο σταθερού Ρυθμού λονγκ .

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@tzatzikis90 γιουρτοσκορδιε καλό αγώνα να έχεις όπως και όσοι τρέξετε το σουκου!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 331 έως 345 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.