- Αυτό το θέμα έχει 1,026 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη
tzatzikis90.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
8 Δεκεμβρίου 2017 στις 23:13 #62386
big-blueΣυμμετέχων@echetlos περαστικά Ψηλέ!
Εγώ που “είμαι καλά” έχω να τρέξω από 25/11!!!$^~
Προσοχή στο διαστρεματάκι, δως του το χρόνο του. Εσύ σαν πρώην μπασκετικός θα έχεις μάθει από τέτοια!9 Δεκεμβρίου 2017 στις 21:55 #62416
EtienΣυμμετέχωνΠεραστικα Νικο !! Υπομονη φιλε !!
Ευχαριστω.
10 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:57 #62438
tzatzikis90ΣυμμετέχωνΠεραστικά βρε Νίκο μας! “πόνεσα” κι εγώ με το διάστρεμμά σου, ένα μήνα έχει που συνήλθα! δεύτερου βαθμού εμένα, με κράτησε έξω περίπου ενάμιση μήνα.. τόσο που αγανάκτησα και ξεκίνησα να τρέχω πονώντας και… έγινα περδίκι! εσύ τα ξέρεις καλύτερα από μενα βέβαια.. περαστικά!
στα δικά μου, σήμερα ήταν ο αγώνας στη Δράμα, το τεστ μου ενόψει του νέου προγράμματος που θα ξεκινήσω. 5χλμ σε 22:32 ( ρυθμός 4:33) σε μη ευθεία διαδρομή, πολύ ευχαριστημένος για τα τωρινά μου δεδομένα! βέβαια δεν πρόκειται να δηλώσω το χρόνο αυτό για το πρόγραμμα, κάτι παραπάνω σίγουρα κι αναλόγως τις προπονήσεις θα προκύψουν τροποποιήσεις. μια εβδομάδα έμεινε, δεν κρατιέμαι!
ίσως κάνω και ένα χαλάρωμα το απόγευμα, θα δείξει. για την ώρα, καλημέρα σας!
10 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:17 #62440
thanΣυμμετέχων@echetlos Νίκο περαστικά! Υπομονή κ θα περάσει!
@tzatzikis90 Τάσο καλη αρχή κ ακόμα καλύτερη συνέχεια! Το νου σου, μην πέσεις με τα μούτρα… Ήρεμα στην αρχή κ θα επανέλθεις στα παλιά νωρίτερα απ’ όσο φαντάζεσαι.
Στα δικά μου, πήγα χθες για ποδόσφαιρο(τι το ‘θελα ο μ@λ@κ@$…) κ εκτός του ότι ξύπνησε μια αρχαία ενόχληση στον δεξί προσαγωγο(ή κοιλιακό ή λαγονοψοιτη ή μπορεί κ ισχιο… κοντα είναι αυτά…) έφαγα κ μια ωραιότατη αγκωνιά στα πλευρά κ τώρα δεν μπορώ ούτε να γυρίσω πλευρό στο κρεβάτι… Παλιά που το είχα ξαναπαθει στο αλλο πλευρο, με ταλαιπωρούσε κοντά 6 μήνες…
Παρόλα αυτά σήμερα βγήκε ενα 19αρι long run στον Υμηττό αλλά πήγαινα σαν ξεχαρβαλωμένο…
Τι τα ‘θελα τα extreme😁😁, δεν είμαι πια 30…ούτε καν 32…😁😁.
Ας ελπίσουμε την Τρίτη να γράφω πόσο καλά πήγαν οι ανηφόρες που έχει το πρόγραμμα…!10 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:57 #62442
KalogeridisΣυμμετέχων@echetlos περαστικά … Την έχεις στο τσεπάκι σου την φόλα…
@γιαουρτοσκορδιε πέταξες μου φαίνεται. Να κάτι τέτοια κανείς και μας κόβεις τα πόδια. Μπράβο
Στα δικά μου,
Ένα ταχύ 9άρι αντί 8αρι την Παρασκευή στο 4’55” αλλά τσίμπησαν λίγο παλμούς.
Σήμερα όμως σε 20άρι αντί 16 άνετο , στο 5’29” με 134 μέσους με μαξ 142, πήρα το αίμα μου πίσω. Η βδομάδα βγήκε με 38 χλμ. Απόλυτα ικανοποιημένος.10 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:04 #62444
Nikos PilikasΣυντονιστήςThanks, guys!
Καλογερίδη, ούτε να το διανοηθείς να αρχίσεις να μου λες ξανά για πράσινο σαπούνι..!!!
Θανάση, δεν βάζεις μυαλό, ε;10 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:12 #62448mashine
Συμμετέχων11 Δεκεμβρίου 2017 στις 02:13 #62520
KalogeridisΣυμμετέχωνΕνδεικτικό της φετινής βελτίωσης είναι ότι σε 2 χλμ μικρότερη απόσταση αλλά σε ίδιο με σήμερα ρυθμό, πέρισυ τέτοια εποχή ήμουν 10 παλμούς πάνω σε μέση τιμή και 14 σε μέγιστη.
Σήμερα με βοήθησε να κρατήσω χαμηλά τους παλμούς η αναπνοή από την κοιλιά. Ήταν όμως αρκετά κουραστικό αφού πάρα τους παλμούς που έμειναν χαμηλά , η κοιλιά στα τελευταία 2-3 χλμ άρχισε να ζορίζεται. Όπως μου εξήγησε φίλος έμπειρος ποδηλάτης ,γιόγκι και πρόσφατα δρομέας, αυτού του είδους η αναπνοή όντως κρατάει χαμηλά τους παλμούς, αλλά δεν εφαρμόζεται εύκολα σε γρήγορους ρυθμούς. Επίσης με παρότρυνε να δυναμωσω τους κοιλιακούς ώστε να μπορώ να υποστηρίξω για ολοένα και περισσότερο χρόνο την αναπνοή αυτή χωρίς κοιλιακες ενοχλήσεις.11 Δεκεμβρίου 2017 στις 09:37 #62522
Nikos PilikasΣυντονιστής@kalogeridis Πες του να σου μάθει να τρέχεις και χωρίς να πατάς στο έδαφος…
Όπως μου εξήγησε φίλος γιόγκι
11 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:54 #62546
tzatzikis90Συμμετέχων@Kalogeridis YOGI??? έχεις καεί τελείως χαχαχαχα! το 5ρι είναι αλήθεια πως μου έδωσε ψυχολογία, δεν το περίμενα τόσο καλά αυτό τον καιρό! ήταν ότι έπρεπε πριν την εκκίνηση του νέου προγράμματος!
Τελικά βάρεσα κι ένα απογευματινό 8ρι χτες με παρέα, πολύ πολύ αργό. τα πόδια φουλ πιασμένα, καρδιοαναπνευστικό σαν να περπατούσα. Ξέχασα το ρολόι πάλι, μην περιμένετε να τη βρείτε στο γκάρμιν χαχα! Η εβδομάδα έκλεισε στα 31.5χλμ αλλά ελέω εξεταστικής δικαιολογούμαι! Σήμερα καθισιό, από αύριο στη μάχη!
ΥΓ. τι κατάρα έχει πέσει στο site, όλοι με τραυματισμούς και πόνους είμαστε! ευχέλαιο κάνατε για φέτος κύριοι διαχειριστές??
11 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:21 #62560
Nikos PilikasΣυντονιστής@tzatzikis90 Θυμάται το σώμα, Τασούλη.
Κι είσαι και πιτσιρικάς, οπότε το detraining είναι μικρότερο απ’ όσο νομίζεις.13 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:55 #62676
nikos79Συμμετέχωνχθες το πρωί πήγα έκανα τις εξετάσεις μου και μετά βγήκα να κάνω 3 3ρια στο 4.30
κάνω 2km ζέσταμα, 2 3ρια στον ρυθμό, κλασικά ήμουν άτονος δεν είχα άλλες δυνάμεις για το τρίτο, έκανα αποθεραπεία και έφυγα ενώ και την υπόλοιπη ημέρα είχα κούραση και υπνηλία….
Σήμερα δυστυχώς οι εξετάσεις βγήκαν όλες φυσιολογικές οπότε η αιτία του κακού παραμένει άγνωστη….
το τσεκάρισμα των πιο σημαντικών για μας τους δρομείς έδειξαν:
την D, 47 (10-80 με επιθημητό >30)
την Β12, 526 (200-900)
το μαγνήσιο, 1.88 (1.70-2.50)
τον αιματοκρίτη 45 (37-51)και την θυρεοτρόπος ορμόνη 3780 (0.270-4200)
13 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:40 #62678
Sotiris DiamantopoulosΣυμμετέχωνΝίκο @nikos79 εύχομαι να βγει γρήγορα μια άκρη και να επανέλθεις. Σίδηρο και φεριτίνη έχεις τσεκάρει φαντάζομαι, έτσι; Ρωτάω γιατί η κούραση μπορεί να είναι σύμπτωμα χαμηλού σιδήρου. Επίσης, δεν έχεις αλλάξει κάτι στη διατροφή σου αυτό το διάστημα, σωστά; Πχ να έγινες χορτοφάγος, να ακολουθείς δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες, ή κάτι αντίστοιχο.
Τέλος, είχες μήπως εικόνα των παλμών σου στη χθεσινή σου προπόνηση;13 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:49 #62680
EldaΣυμμετέχων@nikos79 η TSH σου αν και εντος οριων ειναι αυξημενη, συνηθως τη θελουμε κατω απο 2-2.5, πρεπει να πας σε ενα ενδοκρινολογο να σου γραψει ολο το πακετο θυρεοειδους (Τ3, Τ4, FT3, FT4 και αντισωματα anti-TG, anti-TPO) και υπερηχο. Πρεπει οπωσδηποτε να τσεκαρεις θυρεοειδη, σου ειχα πει να κανεις το φουλ πακετο, με αυτη την τιμη ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει θυρεοειδιτιδα Hashimoto (η οποια εχει ως συμπτωμα και την κουραση) αν τα αντισωματα βγουν αυξημενα.
13 Δεκεμβρίου 2017 στις 13:04 #62682
tzatzikis90Συμμετέχωνκαλησπέρα σας!
ένα ακόμα ελεύθερο 8ρι χτες νωρίς το απόγευμα με τα ζάντε αυτή τη φορά σε 41:18 (ρυθμός 5:10). κάθε μέρα, ανάλογα με τον καιρό και τη διάθεση, βγαίνω με διαφορετικό παπούτσι χαχα!
μετράω ήδη αντίστροφα για το νέο πρόγραμμα! 5 κου σού που λέγαμε και στο στρατό!
καλή συνέχεια σε ότι κάνετε!
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.