Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 376 έως 390 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tzatzikis90
    Συμμετέχων

καλησπέρα σας!

τι ήθελα και είπα για το challenge, κάποιος με μάτιαξε, η Μαρία (@Elda) μάλλον! Βγήκα σήμερα για 8ρι ελεύθερο και στα 3.3 έμεινε το ρολόι από μπαταρία! έχω να το πάθω αυτό από πέρισυ! νόμιζα το είχα φορτίσει αλλά μάλλον δεν.. τέλος πάντων, έκανα 8χλμ συνολικά ελεύθερα, σε ρυθμό καλό ωστόσο, ρολάρει σιγά σιγά το μηχάνημα!

αυτά για σήμερα, πάω να διαβάσω λογιστική, καληνύχτα σας!

ΥΓ. αν και λίγο αργοπορημένα, να χαιρόμαστε τους Νικόλες του γκρουπ! χρόνια πολλά και καλά!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Εγώ Ηλία ούτε γυμναστήριο πάω. Σάββατο θα πάω όμως γιατί ο ρυθμός των γευμάτων είναι ανησυχητικά προπονητικός 😛

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Βγαίνω χθες το απόγευμα για ένα χαλάρωμα και 5 μέτρα(!) πριν τελειώσω, γυρίζω άσχημα τον αστράγαλό μου.
    Αυτή την στιγμή είμαι με πατερίτσες, να δούμε τι θα πει κι ο γιατρός. Αν και δεν το βλέπω για λιγότερο από 2 εβδομάδες…

nikos79
    Συμμετέχων

ωχ, εύχομαι να είναι ένα απλό διαστρεμματάκι και τίποτα παραπάνω

και γω δεν πηγαίνω πολύ καλά, εδώ και 2 μήνες μάλλον έχω κάποιο κρύωμα που δεν φεύγει με τίποτα. Σταμάτησα για 10 μέρες περίπου να ξεκουραστώ αλλά πάλι τα ίδια. Πάω για απλό τρέξιμο και την άλλη μέρα είμαι σαν να έτρεξα μαραθώνιο. Κάτι αιματολογικές που έκανα δεν έδειξαν τίποτα ιδιαίτερο.

Elda
    Συμμετέχων

@nikos79 βιταμινη D, Β12 και φουλ θυρεοειδη τσεκαρες? Αν οχι να ξακανεις αιματολογικες να τα τσεκαρεις. Με την ευκαιρια να πω πως εξακολουθω να μην ξερω ουτε ενα που να τσεκαρε βιταμινη D αυτη την εποχη και να εχει πανω απο 20. (μονο εγω με 29.5 που και παλι ειναι οριακη ανεπαρκεια κανω παρτυ!!!)

@tzatzikis90
    , σιγα το ματιασμα να μεινεις απο ρολοι, τι να πει κι ο @echetlos που εμεινε απο ποδι, αυτος κι αν εφαγε ματι με τοσες ευχες που του στειλαμε. Περαστικα Νικο!

stratus
    Συμμετέχων

@nikos79 Οτι λεει η elda και επισης δες και μαγνησιο,αν δεν εχεις τσεκαρει ηδη

tazi
    Συντονιστής

@echetlos
    Nik xtes proxtes eixa grapsei auto

Muchas Gracias!!!
    Kai autoi pou mas pernane na strampoulixoun to podi tous.. xixixxi

Den eixa kanenan sigkekrimeno sto mialo mou, fainetai omos iti ta vibes apo to londino stoxeusan se esena
    Perastika file!!

tazi
    Συντονιστής

@thanasiskypraios

Kalo xekinima thanassi!!!
    Eimai parapano apo sigouros oti tha kaneis kati poli kalo!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μόλις γύρισα απ’ τον γιατρό. Όπως το είχα υπολογίσει, ~20 ημέρες.
    Ευχαριστώ για τις ευχές, παίδες! 🙂

Vlod
    Συντονιστής

@echetlos Νίκο καλη χρονιά ρε συ..Άμα θες κανα ψωμάκι κτλ να περνάω να σου παίρνω μιας που δεν μπορείς να βγεις από το σπιτι.

nikos79
    Συμμετέχων

ευχαριστώ πολύ παιδιά, για να δούμε!

@echetlos
    Φίλε σε ματιάσαμε.
    Την Δευτέρα στον Άγιο Κοσμά σε βλέπαμε και σχολιάζαμε το πόσο όμορφα και αεράτα έτρεχες. Περαστικά και σύντομα να επανέλθεις

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@boulnik Σ’ ευχαριστώ, teammate!

dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Έλα βρε Νίκο τη γκαντεμιά είναι αυτή; Περαστικά! Δες το θετικά. Τώρα που κάνει κρύο χαλάρωμα και ξεκούραση!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Όχι, εντάξει Δημήτρη… στο πρόγραμμα είναι αυτά. Μαθημένος…
    Θα απέχω και χωρίς τύψεις! 😛

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 376 έως 390 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.