Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 736 έως 750 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

@petransfhp πας τρένο φίλε! Για τι στόχο δουλεύεις? Χαιρετισμούς στην αγαπημένη δρομική κοινότητα της Βέροιας!

petransfhp
    Συμμετέχων

@Kalogeridis θα πάω να σπάσω το 3:10 και ότι γίνει χαχαχα .
    Τελικά τα κιλά δεν χάνονται , το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μειώσω το ποσοστό λίπους .

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Προχθές μπαλίτσα μετά από χρόνια. Ζόρι!!!
    Χθες 11 χλμ . Το πρώτο μισό στο 5’18” και το υπόλοιπο στο 5’10”. Εν τω μεταξύ Μετά από μιάμιση μέρα , ακόμα πιάνομαι από το ποδόσφαιρο. Οι τετρακεφαλοι τσιμεντωσαν.

than
    Συμμετέχων

Καλημέρα!
    Τελευταία “ποιοτική” προπόνηση πριν το Μαραθώνιο. 12 χλμ συνολικά, εκ των οποίων τα 5 χλμ στο 4:25. Ok, δε λέω άνετο ήταν, αλλά στον αγώνα με βλέπω να “κουμπώνω” σε κάτι πιο συντηρητικό (4:30-4:35) στα πρώτα 30 και μετά βλέπουμε… Θα πέσει πόνος, αλλά για αυτό πάμε εξάλλου…
    Το παπούτσι πάντως κλείδωσε: http://31958001149.blog.com.gr/reviews/new-balance-fuelcore-sonic/
    Αύριο ένα χαλαρό 8άρι στο ταρτάν με πολύ roller και διατάσεις και το Σάββατο το καθιερωμένο 20λεπτο shakeout.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@thanasiskypraios Μην κρίνεις από την σημερινή ημέρα Θανάση, την εβδομάδα αυτή τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Αφού το ξέρεις…

Με το Sonic λοιπόν, ε; Ωραία επιλογή, προστατευτικό και γρήγορο.

PanDex
    Συμμετέχων

Τελευταίες ταχύτητες και για μένα πριν απο τον ημι. 6χ800 3′ με 2′ διάλειμμα. Σύνολο 9 και κάτι ψιλά. Ο Φλεβάρης φεύγει με 215.

Elda
    Συμμετέχων

Tελος και για μενα μ ενα εξαρακι, ολα μια χαρα (ελπιζω να μην ειναι κακο που δεν αισθανομαι συμπτωματα tapering). Αναλογα την ωρα που θα φτασουμε στο Ναυπλιο το Σαββατο θα δω μηπως βγω για κανα 10λεπτο ξεμουδιασμα. Πρωινη ζυγιση 48.9 (!) και παμε φουλ υδατανθρακωση τωρα!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ
    Συμμετέχων

Έτσι για την ιστορία, σήμερα 15×300 στο 53″-54″ με 45″ διάλλειμα.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Πρωτομηνια ένα 12αρι ταχύ στο 4.48/χλμ…
    Χθες δυστυχώς λόγω σκόνης , με βραδινή διασκέδαση με δύο μπύρες από την προηγούμενη, έγραψα 32 στον διάδρομο στο 5’12”. Άνετα βγήκε , 138 μο παλμούς με μαξ 153. 52 χλμ σύνολο της εβδομάδας.

Elda
    Συμμετέχων

Σημερα βγηκα για ενα χαλαρο 4αρακι να τσεκαρω το συστημα, ολα μια χαρα, συνεχιζουμε και παμε γι αλλα!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Χθες 9 χλμ τζόκινγκ. Σήμερα 12 γρήγορα στο 4’46. Μέσοι 146 Μαξ 167. Πήγα απόγευμα κουρασμένος . Στην πορεία συντονιστικα.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

32,3χλμ στο 5’33”. Μου βγήκε το λάδι. Πολύ ζέστη, παρατεταμένες ανηφόρες καλής κλίσης, και μαζεμένη κούραση. Σε κάθε 2,5 χλμ περνούσα από το αμάξι για ανεφοδιασμό με αρκετό χάσιμο χρόνου. Το περίμενα πιο γρήγορο αλλά δεν απογοητεύομαι. Μέσοι παλμοί 142 με μέγιστους 159. Υγ. Δεν είχα καθόλου υδατάνθρακες από Εχθές και σήμερα πήρα 4 Τζελ .

nikos79
    Συμμετέχων

Την Κυριακή έκανα το τελευταίο μεγάλο μου 26άρι πριν την Θεσσαλονίκη αλλά το δούλεψα από την αρχή στον ρυθμό μαραθωνίου, βγήκε πολύ ωραία και άνετα αλλά αργότερα το απόγευμα αισθανόμουν φοβερή κούραση, χθες βγήκα να κάνω ένα πολύ αργό 5άρι για αποκατάσταση αλλά αντί να με βοηθήσει παρέτεινε την κούραση μάλιστα σήμερα το πρωί σηκώθηκα πιασμένος στους τετρακεφάλους και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, ούτε λόγος για τρέξιμο. Πίεση και παλμοί είναι μια χαρά και από χθες το έχω ρίξει στο μαγνήσιο. Περίεργη τέτοια κούραση, είμαι σαν έτρεξα τον μαραθώνιο προχθές…. ελπίζω αύριο να είμαι στα καλά μου 🙂

manolee
    Συμμετέχων

Μια απ τα ίδια και εγώ… Ήθελα 26 γρήγορο για Κυριακή μετά από ένα σβέλτο 16άρι το Σάββατο αλλά μετά τα 21 χτύπησε καμπάνα…Σταμάτησα στα 25 με ζάλη κλπ Σήμερα είχα την τελευταία ουσιαστικά καλή προπόνηση για Θεσσαλονίκη12αρι τέμπο το οποίο με τα ίδια συμπτώματα βγήκε με τη βοήθεια 2 φίλων και επειδή ήθελα να ξεμπερδέψω
    Το ωραίο είναι ότι την Κυριακή βρήκα δύο φίλους στη διαδρομή , πήγαμε μαζί και είχαν το ίδιο θέμα και το παράτησαν νωρίς

Elda
    Συμμετέχων

@nikos79 και @manolee, ηλεκτρολυτες (πχ saltsticks) παιρνετε στα LR? Με τη ζεστη που ειχε την Κυριακη και δεδομενου οτι τρεχατε σε MP, σιγουρα θα ειχατε αρκετη εφιδρωση. Επισης νερο πινατε κανονικα ή οχι? Και τελος λαβατε αμεσως μετα πρωτεινες και υδατανθρακες (πχ μπανανα, ροφημα ή μπαρα πρωτεινης κλπ) που επιταχυνουν την αποκατασταση ή περιμενατε αρκετες ωρες μεχρι το μεσημεριανο σας?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 736 έως 750 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.