Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 721 έως 735 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    stratus
    Συμμετέχων

Χθες κατα τη διαρκεια του τρεξιματος ειχα μια λογομαχια με ενα δενδρο.Δυστυχως το δενδρο κερδισε και εγω απεκτησα ενα ραγισμενο πλευρο.Ο γιατρος λεει γιοκ τρεξιμο για κανενα μηνα,αλλα εγω λεω να το ρισκαρω.Βεβαια ακομα και στην αναπνοη ποναω,οποτε παμε για τη συμμετοχη και βλεπουμε.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Κάτσε ρε φίλε… πώς έγινε αυτό;
    Έχεις πει ότι στο γήπεδο της Πεύκης μπαίνει όποιος να ‘ναι στον εσωτερικό, τώρα μπήκε και δέντρο???

stratus
    Συμμετέχων

@echetlos Νικο δεν τρεχω μονο στο γηπεδο της Πευκης,απλα ενα μερος της προπονησης βγαινει εκει.Το τρακαρισμα εγινε ως εξης.Τρεχοντας σε πεζοδρομιο που υπαρχουν δενδρα στη μεση,ενας “εξυπνος” με τη μηχανη ηταν πανω στο πεζοδρομιο απο την αριστερη πλευρα,εγω κινηθηκα δεξια,οπου υπηρχε φραχτης σπιτιου και δεν υπολογισα οτι δεν χωραω μεταξυ δενδρου και φραχτη και ετσι χτυπησα την αριστερη πλευρα του σωματος μου στο δενδρο

than
    Συμμετέχων

Μου θυμίζεις αντίστοιχες “λογομαχίες” μου με πινακίδες στο δρόμο… Περαστικά Χρήστο!

Elda
    Συμμετέχων

Βρε Χρηστο, τι γκαντεμια ειναι αυτη! Περαστικα, μακαρι να συνελθεις γρηγορα και να μην επηρεαστουν σημαντικα οι προπονησεις σου.

petransfhp
    Συμμετέχων

Την Κυριακή που μας πέρασε 32αρι στο 4’50″/χλμ και εχθές Τρίτη 9χλμ tempo run στο 4’05″/χλμ . Δυσκολη εβδομάδα αυτή που διανύουμε , προβληματίζομαι για την διαλειμματική της Παρασκευής! Προσπαθώ να χάσω και κάνα κιλό αλλά δεν!

tazi
    Συντονιστής

Polla perastika soy xristo, tora pia ola prepei na ginontai me gialia!!!
    Gia na sou xrisoso to xapi apla sou leo pos ego sinmera akribos kleino 5 mines off

stratus
    Συμμετέχων

Ευχαριστω για τα περαστικά

than
    Συμμετέχων

Προσπαθώ να χάσω και κάνα κιλό αλλά δεν!

@petransfhp
    Καλή τύχη σε αυτό…!!! Δυστυχώς, σοβαρή προετοιμασία και απώλεια βάρους δεν πάνε μαζί… Ελπίζω να τα καταφέρεις καλύτερα από εμένα…!!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

5X1600 στο 4’40” με 1’30” διάλλειμα . 3προθέρμανση, 2 αποθεραπεία, σύνολο 14,1 χλμ με μο 133 και μαξ 157 παλμούς. Το τελευταίο κομμάτι στο 4’19”.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@echetlos Όταν έχεις κέφια ζωγραφίζεις.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τι εννοείς, ρε Αστραχάν;

@echetlos Όταν έχεις κέφια ζωγραφίζεις.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@echetlos εννοώ ότι μου προτείνεις ωραία πράγματα… Αν είναι να με κραξεις για 12 αρι άνετο το Σάββατο , καλυτερα ρίξε κανένα τριχιλιαρο τουλάχιστον τριών τεμαχίων…

mashine
    Συμμετέχων

@kalogeridis Οταν οι μεγάλοι δρομείς συναντιούντε στον διάδρομο….
    Εχθές 6×1600 @ 335-325 με διάλειμμα 400μ @ 410.Σύνολο 17χλμ και 2 κιλά απώλειες
    σε υγρά.Οσες φορές έχει τύχει να γίνει η προπόνηση στον διάδρομο στίβω κανονικά
    τα ρούχα μετά!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@mashine με την μικρή διαφορά ότι Εσύ έκανες 6 σετ , σε ρυθμό ασχολίαστο , με διάλλειμα στο 4’10” (!!!!!!). Σοκ.-
    Ρίξε καμμία εγκληματική ιδέα για τριχιλιαρα αν και επειδή σε φοβάμαι θα προτιμήσω τον @echetlos που με υποτιμαει και μου λέει για δίλεπτο διάλλειμα αλλά πριν τελειώσει μου πετάει στον αέρα ότι κανονικά θέλει 1’30”-1’15” και το αφήνει στην κρίση και τα κότσια μου το τι θα δοκιμάσω.

@stratus
    Δυστυχώς όσα χρόνια ζωής έχεις , τόσες μέρες κάνει να φτιάξει το πλευρό. Έτσι λέγαν οι παλαιοί και σε μένα επαληθεύτηκαν δις. Στα κομμάτια θα φας πακέτο. Ίσως τζόκινγκ και ιζι να μπορείς. Αν ετοιμάζεσαι για μαραθώνιο, λόγω υπομεγιστης δράσης, ίσως και να τα καταφέρεις. Για που ετοιμάζεσαι?

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 721 έως 735 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.