- Αυτό το θέμα έχει 1,026 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη
tzatzikis90.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
26 Ιουλίου 2017 στις 14:16 #55160
Nikos PilikasΣυντονιστής@spy Νομίζω πάντως πως αυτή προπόνηση είναι πιο δύσκολη από τα σημερινά 1000άρια. 😉
Παντως, υπήρχε θετική προδιάθεση από την προηγούμενη εβδομάδα … που έβγαλα άνετα ένα τέμπο 30′ σε ρυθμό κάτω από 4:15/χλμ,
26 Ιουλίου 2017 στις 15:57 #55162
taziΣυντονιστής@spy. Spiri mprabo, pio poli gia to 415 para gia ta xiliaria, ekei ego dini perissoteri basi. An thes na beltioseis taxitita me treis tesseris ebdomades mono mikra kai grigora tha deis diafora. de xero omos an ayto einai to zitoumeno. Kapia stigmh bebaia einai gia na patiseis pia se pio psilo skali kai na katebaseis pace se ola ta eidi treximatos, o proponitis soy bebaia xerei poli kalitera.
Ego fainetai pos giatreutika, xtes kai proxtes ekana taxitites kai kanena melos toy somatos den paraponethike…. Bebaia eimai trella piasmenos alla ayto einai logiko.
Simera leo gia xalaroma i elefthtero, kanonika prepei na kano to proto pou mallon kai tha kano.26 Ιουλίου 2017 στις 16:33 #55164
spyΣυμμετέχων@tazi: Νικολή το ζητούμενο είναι ο ταχύτερος ρυθμός σε κάθε απόσταση (μικρές και μεγάλες) … για να μπορέσω να κάνω ένα 5αρι κάτω από 20′, έστω κι οριακα, … να τείνει το 10αρι προς τα 41′- 40′ … να μπορώ να κάνω έναν ημι (που έχω χρόνια να τρέξω) κάτω από 1:30 … μπας και σπάσω και το 3:15 στο μαραθώνιο! Το κακό με μένα είναι ότι θέλω πολλά:…και αντοχή (μεγάλες αποστάσεις) και ταχύτητες … και τώρα τελευταία που κυνηγάω μεγάλες υψομετρικες, κι ας είναι ασφάλτινες, έχει αρχίσει να μ’αρεσει κι η ιδέα του βουνού !Πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη … αλλά αυτή είναι η ομορφιά του τρεξίματος για μενα… η χαρά του να κατακτήσεις, στο βαθμό που μπορείς, όσο το δυνατόν περισσοτερα …χωρίς περιορισμους!
Χαίρομαι πολύ για σένα, που όλες οι κακοτυχίες ξεπεράστηκαν κι έμειναν πια οριστικά πίσω … κι είμαι βέβαιος ότι σε πολύ μικρό διάστημα θα είσαι εκεί που βρισκόσουν πριν συμβούν όλα αυτα !Εγώ το μόνο που θα σε συνεβουλευα, αν αυτό είναι εφικτό, είναι να εντάξεις και λίγο κολύμβηση στο πρόγραμμα, διότι θεωρώ ότι λειτουργεί προληπτικά αποτρεπτικά σε τυχόν τραυματισμούς! Εμένα πάντως μ’εχει βοηθήσει πάρα πολύ!!!26 Ιουλίου 2017 στις 22:58 #55174
dimitrissssΣυμμετέχωνΚαλησπέρα και από μένα. Πρώτη προπόνηση μετά το Κάστρο καθότι χθες στη Θήβα το στάδιο ήταν κλειστό λόγω ραντίσματος του χόρτου. Τουλάχιστον να είχαν βγάλει καμιά ανακοίνωση νωρίτερα να πηγαίναμε για μπάνιο. Απόψε στη κοσμοπλημμύρα της Γκράβας 9 χιλιόμετρα σε 47 λεπτά ρυθμός 5:13, παλμοί λίγο ανεβασμένοι, λόγω ζέστης και γεμάτου στομάχου από την τυροπιτακοφαγία 1 ώρα πριν την προπόνηση.
28 Ιουλίου 2017 στις 12:52 #55230
sotos-marathonΣυμμετέχωνΣημερα το πρωι: 3,5χλμ ζεσταμα, 8x1000m με ρυθμο 4.15” και 1′ διαλ. jogging, 2χλμ αποθεραπεια!
..σαν να επανερχομαι σιγα σιγα μου φαινεται....αυριο γυμναστηριο για ενδυναμωση και την Κυριακη ενα 16αρι στον Υμηττο!
”Run smart..Run For Life”
28 Ιουλίου 2017 στις 13:58 #55232
Nikos PilikasΣυντονιστής@sotos-marathon Σα να επανέρχεσαι σιγά σιγά μου φαίνεται… 😉 🙂
..σαν να επανερχομαι σιγα σιγα μου φαινεται..
28 Ιουλίου 2017 στις 22:46 #55236
dimitrissssΣυμμετέχωνΑπόψε 9 χιλιόμετρα στη Γκράβα σε ρυθμό 5:05. Πίστευα ότι θα σερνόμουν λόγω έλλειψης ύπνου αλλά τελικά βγήκε πολύ χαλαρά.
29 Ιουλίου 2017 στις 10:19 #55238
spyΣυμμετέχων…αλλη μια δυσκολη προπονηση σημερα με πολυ μεγαλη υψομετρικη διαφορα μεταξυ Κηφισιας και κορυφης Πεντελης 32 χλμ σε 3:01:46!
Η πρωτη φορα που σε LR παιρνω και το κινητο μαζι, αφου τις ωρες αυτες που τρεχω … στις ερημιες αυτες … ουτε η “αναμνηση” μου δεν θα μεινει … αν παθω κατι … κι η αληθεια ειναι οτι τελευταια εχω αρχισει και φοβαμαι λιγο πιο πολυ … Ας ελπισουμε οτι ειναι κατι παροδικο …!Καλημερα σας … και καλο Σαββατοκυριακο!
30 Ιουλίου 2017 στις 11:30 #55248
dimitrissssΣυμμετέχωνΚαλημέρα παιδιά. Σήμερα πρωί στη Φιλοθέη 17μιση χιλιόμετρα με 5:42 ρυθμό. Η θερμοκρασία δεν είναι ιδιαίτερα υψηλή αλλά υπάρχει πολύ δυσφορία. Α, ρε υγρέ βολβέ τι μας κάνεις!
30 Ιουλίου 2017 στις 14:04 #55262
taziΣυντονιστήςΛονγκ ραν σημερα το πρωι, 24χλμ, εχω να κανω τοσα πολυ πολυ καιρο. Σε ενα παραθυρο χωρις βροχη, μια και χτες απο αργα το μεσημερι ανοιξαν.οι ουρανοι, βγηκα για λονγκ. Απο το.σπιτι στο.παρκο του ριτσμοντ, κανεμα δεκαπενταρι εκει και.πισω. Σε ολη την ασφαλτινη διαδρομη παρεα με χιλιαδες ποδηλατες ενεκα του ποδηλατικου γυρου του λονδινου, ηταν μια ευχαριστη παρεα
31 Ιουλίου 2017 στις 10:46 #55276
sotos-marathonΣυμμετέχωνKαλημερα σε ολους και ολες και καλη εβδομαδα! Εχθες ενα 18αρι με μ.ο ρυθμο 5.20” στον Υμηττο…το πρωι σημερα γυμναστηριο για ενδυναμωση και το απογευματακι θα παω για ενα 8αρακι!
31 Ιουλίου 2017 στις 12:16 #55282
thanΣυμμετέχωνΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Το Σάββατο ένα επιταχυνόμενο 10άρι στον Υμηττό (βαρβάτο – την άκουσα για τα καλά… από 4:30 έως 4:00) και την Κυριακή πρωί πρωί αργό Long run 17χλμ στο Φλοίσβο. Πολύ κολύμπι το μεσημέρι και ενώ από το απόγευμα και μετά ένιωθα απίστευτα κουρασμένος και βαριεστημένος, βγήκα το βραδάκι για ποδήλατο και έκανα 20 απολαυστικά χλμ… Κυριολεκτικά ξανάνιωσα… είχε και μια μικρή δροσούλα, όμορφα ήταν!
Ξεκούραση σήμερα (ίσως λίγο γυμναστήριο) και από αύριο πάλι.1 Αυγούστου 2017 στις 11:02 #55326
sotos-marathonΣυμμετέχωνΚαλημερα και καλο μηνα! Σημερα το πρωι 2χλμ ζεσταμα και 8χλμ μρ μ.ο ρυθμο 4.43”/χλμ..
1 Αυγούστου 2017 στις 12:50 #55328
stratusΣυμμετέχων20 λεπτα τεμπο με 4.01/χλμ.Με ζεσταματα και αποθεραπειες μαζευτηκαν 11.5 χλμ.Ολα μαζι σε 54:22
1 Αυγούστου 2017 στις 15:36 #55330
taziΣυντονιστήςEna oktaraki xtes rikaberi sto 5+ meta to long tis kiriakis. Sinolika tin ebdomada pou perase giro sta 65 me 70,. Auti pisteyo na kano elafra ligotera mia kai ti kiriaki leo na ti stiso kapou kai na do toys ‘pagkosmious marathonodromous’.
To dexo gonato einai pia kala, araia kai pou moy thimizei tin iparxi tou alla sto trejimo de me enoxlei katholou.
To kako einai oti mou eklepsan to podilato kai exo spastei poli!!! -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.