Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 976 έως 990 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

@mashine δεν εννοούμε εσένα με τον κοουτς όταν μιλάμε για προπονήσεις… Τι έχει μέσα το παγωτό… Να το ψάξω!

Kostão
    Συμμετέχων

Θα τρέξω Βερολίνο 16/9, μάλλον θα έρθω και Αθήνα για αργή τουριστική βόλτα. Όλοι οι καλοί χωράνε!!
    PS και επειδή δεν έβρισκα ημιμαραθώνιο σήμερα για το πρόγραμμά μου, έκανα έναν μόνος μου στο δρόμο 1:28:18

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Ωραίος!!! Κράτα δυνάμεις, ζητείται λαγός για 3:49:59.

Kostão
    Συμμετέχων

Ωχ!! Εγώ φανταζόμουν κάτι κοντά στο 4:29…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Καλό ακούγεται. Αν δεν μας βγεί , να μας μαζέψεις μη χάσουμε και το ατομικό διαδρομής 4:30:+ από το 2013.

stratus
    Συμμετέχων

Οποιος θελει να πετυχει το λοτο να του πω 43 αριθμους να παιξει τους αλλους 6.Μιλαμε για σιγουρη επιτυχια.
    Μετα απο 20 Ιουλιου μεση-πλευριτιδα-δικεφαλος!

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Πολλά μαζεμένα ρε συ Χρήστο @stratus, περαστικά σου εύχομαι

stratus
    Συμμετέχων

@tazi Ημουνα 4 χρονια free pain αλλα ολα τα καλα εχουν ενα τελος

@sotiris_diamantopoulos
    Ευχαριστω Σωτηρη

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@stratus περαστικά!!! Ήταν αναδρομικά φαίνεται…να μην ξανάρθουν μόνο!!!
    Στα δικά μου…
    15 χλμ σήμερα , 4 προθέρμανση , 2,1 αποθεραπεία και τα υπόλοιπα 2 σετ των 8 επαναλήψεων 200 μέτρων . Το διαλλειμα στα κόμματα ήταν 2′ και στο σετ 5′. Ο Ρυθμός των κομμάτων ήταν το 4’/χλμ. Δεν πιστεύω ότι το 165 που είδα ότι είναι το μέγιστο. Στα επερχόμενα 400 άρια εύχομαι να δω πιο πάνω τους παλμούς.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@stratus αν είναι δικέφαλος του βορρά, θα περάσει μόνο του. Αν είναι του νότου δε γιατρεύεται με τίποτα!

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Χρήστο @stratus, αν θέλεις ρίξε μια ματιά (και ρώτα και τον φυσικοθεραπευτή σου) στο παρακάτω progression ασκήσεων για την επαναφορά από τραυματισμό του δικεφάλου. Έχει ένα βελάκι δεξιά στην εικόνα αν προσέξεις, που σε πηγαίνει στο επόμενο σετ ασκήσεων.

https://www.instagram.com/p/Bm3RaBflAlt/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=1cfrde028t8ll

stratus
    Συμμετέχων

@kalogeridis Παναγιώτη άστο.Βαζελος είμαι και δεν περνάει με τίποτα

@sotiris_diamantopoulos
    Σωτήρη από τη μέση είναι το πρόβλημα στο δικεφαλο,καθαρή ισχιαλγια

dimitrissss
    Συμμετέχων

@stratus Η μέση πάντα θα επιφυλάσσει εκπλήξεις. Εγώ εδώ και 3 μήνες έχω αντανάκλαση μέσα στον αριστερό γοφό και όποτε σηκώνομαι ή κάθομαι σε καρέκλα χωρίς να σφίγγω την κοιλιά ακούγονται κραυγές. Έκανα 10 ενέσεις για το νεύρο, πήρα Xefo δεν έγινε τίποτα.

stratus
    Συμμετέχων

@dimitrissss Ευτυχώς έχω μάθει να χειρίζομαι τη μέση με εντελώς διαφορετική προσέγγιση από την παραδοσιακή Ήδη σήμερα έβγαλα 7 χλμ στο 5.00 σχετικά ανώδυνα Αν θέλεις στείλε μου το τηλ σου με πμ να τα πούμε την άλλη εβδομάδα γιατι τώρα είμαι διακοπές.
    ΥΓ Αν δεν κάνω λάθος γνωρίζεις τη Ματίνα

spy
    Συμμετέχων

… η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά … για τον μεγάλο στόχο του Σεπτεμβρίου … με την εβδομάδα αυτή να κορυφώνονται τα χλμ στα 145 … και στη συνέχεια να ξεκινά η περίοδος φορμαρισματος ! Στα τέλη Ιουλιου, στα πλαίσια της προετοιμασίας … έλαβα μέρος και σ’εναν αγώνα 102 χλμ (Θεσπιες-Θερμοπυλες), στον οποίο πήγα πολύ καλα … ολοκληρώνοντας τον σε 10 ώρες και 43 λεπτά (7ος γενικής) … με 1250 μέτρα περίπου συνολική υψομετρική!Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω φορτώσει τα χλμ που πρέπει … η τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ … γεγονός που με προβληματίζει για την επιτυχία του εν λόγω εγχειρήματος … αλλά φυσικά … από την άλλη, σ’αυτους τους αγώνες … ο,τι και να κάνεις … ποτέ δεν είσαι έτοιμος ! Αν και δεν είμαι αισιόδοξος, ελπίζω να κυλήσουν κι οι υπόλοιπες 28 ημέρες χωρίς προβλήματα … ώστε να μπορέσω να εξαντλήσω τις πιθανότητες επιτυχίας που μου αναλογούν με βάση τα όσα έχω κάνει μέχρι στιγμής … την ημέρα του αγώνα !

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 976 έως 990 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.