Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 4ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 1,027 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

6km σε (very) easy pace (5:40/km – 80% MHR) στην Κέρκυρα (Δασσιά-Ύψος και πίσω), γιατί καλές οι διακοπές, αλλά μη βγούμε και εντελώς εκτός φόρμας. Λίγο το ψαράκι 2 ώρες πριν βγω, λίγο περισσότερο οι 34 βαθμοί και η πραγματικά αποπνικτική υγρασία (δεν έχω τρέξει -βασικά ούτε καν περπατήσει- σε χειρότερες συνθήκες), στο τέλος ένιωθα λες και είχα τρέξει 20km. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου (με αμφίβολα αποτελέσματα) ότι τρέξιμο σε τέτοιες συνθήκες με “σκληραίνουν” ως runner 🙂

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα! Εχθες το απογευμα ενα 8αρι σε 42′ και ασκησεις ενδυναμωσης με λαστιχο..
    Σημερα το πρωι 12χλμ με μ.ο ρυθμο 4.53”/χλμ.

”Run smart..Run For Life”

tazi
    Συντονιστής

15 xlm xtes ek ton opoion ta 8 mesa se dinati broxi. Bgikan me meso 427 me ta teleutaia dio 415, 405 aneta kai aerobia.

stratus
    Συμμετέχων

@sotiris_diamantopoulos
    Φιλε Διαμαντοπουλε στην ιδια περιοχη χτυπιομαστε.Δασια και εγω,αλλα τρεχω σε γυμναστηριο του ξενοδοχειου

dimitrissss
    Συμμετέχων

Απόψε 14 χιλιόμετρα με μέσο ρυθμό βρασμού 5:13 και ενδυνάμωση με πλανκς και λάστιχο.

than
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους κ όλες! Ευτυχώς που υπάρχει κ το γυμναστήριο με το aircondition κ βγαίνει καμιά προπονησούλα…! Χθες, μία ώρα διάδρομο (20′ χαλαρά – 20′ λίγο πιο γρήγορα – 20′ σε ελαφριά ανηφόρα, για να σπάει η μονοτονία) και μετά 40′ ενδυνάμωση. Το απόγευμα κολύμπι.
    Σήμερα πάλι κολύμπι και αύριο θα επιχειρήσω κάτι σε τέμπο… Ίδωμεν!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Χθες 3 χιλιόμετρα ζέσταμα διαλειμματική 8 x 2 δίλεπτα με 90 δευτερόλεπτα jogging για διάλειμμα και 2 χλμ αποθεραπεία. Απόψε 55 λεπτά επιταχυνόμενο τρέξιμο από 5:40 έως 4:20 με 2 χλμ αποθεραπεία.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα! Σημερα το πρωι: 3,5 χλμ ζεσταμα , 8×1000μ στο 4.05”/χλμ μς 1΄διαλ.jogging kai 3,5 χλμ αποθεραπεια…

..το ζεσταμα και τα 1000αρια τα εκανα χωρις μπλουζα και μπορω να πω οτι βοηθησε λιγακι..

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotos-marathon Πολύ δυνατή προπόνηση, Σωτήρη!
    Ωραίος!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

@echetlos σ ε υχαριστω Νικολα μου! και να σκεφτεις τον Μαρτη εβγαιναν σε 3.50-3.55 αλλα και για τωρα παλι καλα λεω!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@sotos-marathon Το θυμάμαι, Σωτήρη. Καλά, το 8Χ1000 @3:50 με 1′ rest ήταν προπόνηση καρφί για <3:15...

than
    Συμμετέχων

@sotos-marathon Μπράβο ρε Σώτο, έχεις επανέλθει για τα καλά, πολύ χαίρομαι! Αν δεν είχε και τόση ζέστη αυτόν τον καιρό, τότε άνετα θα έβγαιναν σε <4:00 τα χιλιάρια. Έχεις κάποιον αγώνα στόχο στα υπόψη ή είναι ακόμα νωρίς?
    Στα δικά μου, εχθές το απόγευμα στο ΟΑΚΑ 2*5χλμ @ 4:12 με 4′ διάλλειμμα. Ομολογώ ότι την άκουσα για τα καλά… κάτι η ζέστη κάτι ο αέρας, δύσκολες συνθήκες για προπόνηση… Σήμερα το πρωί 1 ωρίτσα χαλαρό τρέξιμο στο γυμναστήριο και μετά 30′ ενδυνάμωση.
    Την Κυριακή κάτι σε βουνό, ελπίζω.

spy
    Συμμετέχων

…μια μικρη συνοψη στα της εβδομαδας:
    …τη περασμενη Δευτερα 3 χλμ ζεσταμα, μετα 30’τεμπο σε ρυθμο 4:15/χλμ και 3 χλμ αποθεραπεια …συνολικα 13,2 χλμ σε 1:00:36!
    …τη περασμενη Τριτη 13 χλμ ελευθερο ανυποδητο τρεξιμο σε 1:06:00 !
    …τη περασμενη Πεμπτη διαλειμματικη προπονηση: 3 χλμ ζεσταμα, 1Χ2000 σε ρυθμο 4:05 με διαλειμμα 4′, μετα 2Χ1000 σε ρυθμο 4:00 με διαλειμμα 2΄και τελος 5Χ400 σε ρυθμο 3:45 με διαλειμμα 1’30” … με αποθεραπεια 3 χλμ … συνολικα 14,07 χλμ σε 1:10:48!
    …χθες 10 χλμ ελευθερο ανυποδητο τρεξιμο στους δρομους της Κηφισιας σε 54’36”
    …και σημερα 30 χλμ με 340 μετρα καθαρης υψομετρικης στου δρομους των βορειων προαστιων σε 2:37:08 !

…καλημερα σας και καλο Σαββατοκυριακο!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

@than Θανο σ ευχαριστω πολυ! Ετοιμαζομαι για τον Αυθεντικο εαν και εφοσον πανε ολα καλα..

@spy
    Σπυρο εισαι σε πολυ καλη κατασταση! Μπραβο σου!!! φτου φτου!!

spy
    Συμμετέχων

@sotos-marathon:Σωτο ευχαριστω … η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ … οπότε μοιραία κάποια στιγμή έρχονται και τ’αποτελεσματα!Παρακολουθω, όπως πάντα τις προπονησεις σου, που μ’εντυπωσιαζουν ιδιαίτερα … αλλά ειλικρινά δεν τις σχολιάζω … για να μη σε “ματιασω”!Είναι εκπληκτικό αυτό που έχεις καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα … μετά από τέτοια αποχή !Προσπάθησε μόνο να μην παρασυρθείς (ποιος σου μιλάει τώρα ε ???) … και τρέξε τη κλασική λίγο πιο χαλαρά χωρίς στόχο, αν γίνεται ! Δώσε λίγο χρόνο ακόμα Σωτο στο πόδι … αν και συ ξέρεις καλύτερα … άλλωστε εγώ φημιζομαι για την “ασχετοσυνη” μου στα θέματα αυτά …!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 121 έως 135 (από 1,027 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.