Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 5ο Μέρος

• Αυτό το θέμα έχει 1,046 απαντήσεις, 86 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 1 έτος, 10 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 1,047 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Βίκυ @vicky, με μια πρώτη ανάγνωση πάντως, ένα marathon pace στο 5.20-5.30 μου φαίνεται μια ασφαλής επιλογή (όχι πολύ αργά, όχι πολύ γρήγορα), δεδομένου ότι είχες 4.50 άνετο half marathon pace. Σε μια δεύτερη ανάγνωση δεν μπορώ να φτάσω λόγω έλλειψης εμπειρίας :). Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά πάντως και τα αποτελέσματα φαίνονται. Απλά πρόσεχε να μην καείς στον Μαραθώνιο, γιατί έχουμε και τον Φιλίππειο Δρόμο μετά!

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Είμαι και εγώ μέλος της ομάδας Sotiris_diamantopoulos Running Team
    @sotiris_diamantopoulos δηλώνοντας το πάθος της αριθμολαγνείας μου και ότι μετά από 4 χρόνια ασχολίας με το τρέξιμο αρνούμε ακόμη να τρέξω μαραθώνιο.

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Ρε συ Μανώλη @roberto4carlos, Θα δει αυτό το Sotiris_Diamantopoulos Running Team κανένας Στόικος και κανένας Κασίμης, θα ψάξουν να δουν τι results έχει αυτός ο Διαμαντόπουλος που έχει και running team και θα γελάνε μέχρι αύριο.

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

Το γέλιο είναι ζωή και προσθέτει χρόνια Σωτήρη.

manolee
    Συμμετέχων

Καλημέρα κ από μένα
    Αυτό είναι της Κυριάκης , με σχετικά καλό για Μαραθώνιο καιρό και νομίζω με καλή τακτική για χρόνο γύρω στο 3:40
    Πάντως στην Αθήνα η προσέγγιση με MP δεν είναι εύκολη

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@manolee συμφωνώ απόλυτα!

Kostão
    Συμμετέχων

@manolee ωραίο LR, είναι εφικτό το 3:40.
    Μια ερώτηση, πώς τα κάνετε αυτά τα LR από Μαραθώνα; Εννοώ πηγαίνετε δύο άτομα και αφήνει ο ένας το αυτοκίνητο στην Αγία Παρασκευή και ο άλλος Μαραθώνα; Ή και περισσότεροι;

Vicky
    Συμμετέχων

Σωτήρη και εγώ πιστεύω ότι για την Αθήνα ένα pace κοντά στο 5:30 θα ήταν ασφαλές…
    Στη Βέροια ο αγώνας είναι αγαπημένος μου. Προσπαθώ να πηγαίνω πάντα…. οπότε θα είμαστε εκεί….

manolee
    Συμμετέχων

@kostao
    Εμείς αφήνουμε το αυτοκίνητο Αγ.Παρασκευή και παίρνουμε το πρώτο ΚΤΕΛ ,λιγότερος μπελάς έτσι ,κάποιοι τους πάει αυτοκίνητο και μετά το τέλος ανάλογα

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μόλις ενημερώθηκα ότι ο Γιώργος @verbouts βγήκε από τα πιτς μετά από 60 μέρες!!! Δεν προλαβαίνει την Αθήνα αλλά σημασία έχει που είναι πάλι υγιής και η άνοιξη είναι κοντά! Σιδερένιος!!!

giorgostatsis
    Συμμετέχων

Σήμερα τέμπο 10άρι στο 4:50 παραβγήκε άνετα παρόλο που την Κυριακή πήγα Ακραίφνιο κ έκανα όλο τον αγώνα (26) με ρυθμό 5:30.
    Παναγιώτη το πολυτεχνείο στα Χανιά ειναι ιδανικό για long λόγω “αυθεντικού” και είναι κ ασφαλές
    Η ομάδα πετάει, άρα….καήκαμε πρόωρα

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μπράβο Γιώργο!!! Κοίτα, ο Τάσος και η Βίκυ πετάνε. Εγώ είμαι σε φάση που δε μπορώ να εκτιμήσω την κατάσταση. Το Σάββατο θα πάρω τις απαντήσεις. Όπως και να έχει. Η παρουσία σου σε ανταγωνιστική κατάσταση θα με μπουσταρει! Είσαι και ψηλός, ιδανικός ανεμοθραυστης για όποιον τολμήσει να κολλήσει πίσω σού!!! Θα προσπαθήσω αγαπημένε!!!

Vicky
    Συμμετέχων

Σήμερα μου έστειλε ο coach το pace για το long της Κυριακής…
    Μου είπε να κινηθώ από 5:30-5:20…είπε ότι το 5:20 το έχω αλλά θα προτιμούσε να πάω στην αρχή στο 5:30.
    Σκέφτηκα να κάνω τα πρώτα δέκα στο 5:30 και μετά τα υπόλοιπα στο 5:20..

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@vicky όπως κατάλαβες ο (εξαιρετικός) κοουτς σου περιμένει να δεί τι θα γράψω την προηγούμενη για να σου το δώσει την επόμενη!!! Είσαι έτοιμη για μεταγραφή στην δική μου ομάδα!!! Καλός, δε λέω… Άλλα Καλογεριδης είναι μόνο ενας ( δρομέας , έχω αδελφό με άλλες δράσεις). Τώρα έχεις και επιλογή τον μαλλιά @sotiris_diamantopoulos … Κι αυτός καλουτσικος είναι μωρε… Ας τον προωθήσουμε τον δόλιο…
    Πέραν της πλάκας, σαφέστατα το έχεις το 5’20” αλλά κυνηγοντας το από την αρχή ίσως παίξει τσαλακωμα. Οπότε παίξε έξυπνα τη μπάλα … Ένας ένας κατεβαίνει από το τρένο…

Sotiris Diamantopoulos
    Συμμετέχων

Ο coach Diamantopoulos έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα δυναμίτη για τον εαυτό του μέχρι τον Δημοκρίτειο Ημί, που θα τον οδηγήσει είτε σε δυνατό PB, ή απευθείας στην πόρτα του φυσιοθεραπευτή. Οψόμεθα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 1,047 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.