Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 301 έως 315 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο καλημέρα. Αυτό διάβασα στις κριτικές στο runningshoesguru.com και κύριως στα σχόλια των δρομέων από κάτω, που είναι και πάρα πολλά. Από ότι κατάλαβα ο φίλος τα βρήκε στενά και τα πήρε σε μεγαλύτερο νούμερο και τώρα το μετάνιωσε. Θα του πω να τα φέρει στο γήπεδη ή στο γυμναστήριο για να τα δοκιμάσω. Σε σχέση με το LunarTempo πως είναι το toebox?

Nikos Pilikas
    Συντονιστής
    spy
    Συμμετέχων

…σημερα τελευταιο τρεξιμο πριν το μεγαλο LR της Κυριακης!Στο Ζηρινειο 10 χλμ ελευθερο σε 48’48” … με τα ποδια να ειναι πολυ βαρια!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spyrkotz Καλή επιτυχία, Σπύρο! Άσε μας και πάλι άφωνους!

el Cid
    Συμμετέχων

Τελευταία προπόνηση το πρωί: 3*1600 σε 7:45, 7:46 & 7:40 με 2΄ διάλειμμα.Αύριο το απόγευμα 5αρι στη Νάουσα, ελπίζω να μη σκαρφαλώνουμε σε κατσάβραχα.

spy
    Συμμετέχων

…Νικο ευχαριστω, αλλα επιτασσεται αυτη τη φορα να το παω σε κανονικους ρυθμους LR, αφου ο στοχος ειναι αλλος!Σημασια εχει να το χαρουμε … και να συνεχισουμε απροσκοπτα τη προετοιμασια για το πιο μεγαλο ακομα!!!

winarg
    Συμμετέχων

Ξυπνάω στις 5:25 και πάω την κόρη μου στο κρεβάτι της (είχε έρθει “παράνομα” στο δικό μας). Λέω ας ξαπλώσω λίγο και σηκώνομαι σε 10 λεπτά.
    Τα 10 λεπτά έγιναν 70…
    Από τη μία έλεγα να μη βγω γιατί δε θα προλάβω να κάνω σωστή προπόνηση και να έβγαινα το απόγευμα, από την άλλη αν έτρωγα κανένα μανίκι στη δουλειά και γυρνούσα πάλι στις 20:30 (όπως εχθές) θα τα έχανα όλα.
    Οπότε βγήκα, πήγα μέχρι το γήπεδο (δεν είχα όρεξη για σκαρφάλωμα), έκανα μια μικρή γύρα στον παράδρομο της Αττικής οδού και μετά από συνολικά 3χλμ (ουσιαστικά, ζέσταμα) ξεκίνησα για 5χλμ σε (επιθυμητό) ρυθμό ημί.
    Τελικά βγήκαν λίγο πιο γρήγορα (20:40 – 4:08/χλμ) με ελάχιστες ενοχλήσεις.
    Λογικά το απόγευμα θα κάνω λίγο ποδήλατο για αποθεραπεία…

Elda
    Συμμετέχων

Καλη επιτυχια Σπυρο, να ευχαριστηθεις τον αγωνα! Απ ο,τι ειδα ο καιρος θα ειναι συμμαχος, ο καλυτερος που θα μπορουσατε να εχετε για την εποχη!

spy
    Συμμετέχων

…Μαρια ευχαριστω πολυ-πολυ!Ο,τι καιρο και να κανει … αρκει να μην βρεχει … θα ειναι καλος!

xipolitakos
    Συμμετέχων

Καλός για τρέξιμο Σπύρο εκτός αν πας για βόλτα…
    😉

xipolitakos
    Συμμετέχων

17χλμ σήμερα στο Συγγρού με παρέα εκτός των γνωστών…

spy
    Συμμετέχων

@xipolitakos:Χρηστο που βρισκεσαι???Σε εχασα … και μου ελειψες!
    Ελπιζω να πειθαρχησω … και να το παω βολτα!Ετσι κι αλλιως με τοσα 30αρια που εχω κανει τελευταια, τα ποδια ειναι πολυ βαρια, για να επιτυχουν κατι καλο (για τα δεδομενα μου παντα)!

xipolitakos
    Συμμετέχων

@spy Με το Γ. παρέα. Κάναμε γύρους στο Συγγρού. Την επόμενη εβδομάδα θα τα πούμε από κοντά…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spyrkotz Το λες μπας και το πιστέψεις κι ο ίδιος, ε..; 😀 😀 😀

…Νικο ευχαριστω, αλλα επιτασσεται αυτη τη φορα να το παω σε κανονικους ρυθμους LR

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@machine μη με απογοητευεις… Δε το περίμενα από εσένα. U=s/t.
    X = 400/60 m/sec…
    Στα δικά μου, μετά από δύσκολες τελευταίες μέρες στην Αθήνα, επέστρεψα στα Χανιά. Έκανα και ένα 8αρι στους 117 παλμούς.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 301 έως 315 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.