Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 286 έως 300 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    el Cid
    Συμμετέχων

10 400άρια το πρωί σε 1:42-1:44, το τελευταίο σε 1:39. Ε, όσο νάναι, το κατσικάκι εκδικείται!

Hiroshima
    Συμμετέχων

Καλησπερά & Χρόνια Πολλά,

Τελευταίο 10αρι την Κυριακή πριν την έναρξη του ψησίματος.

Από χθες με ταλαιπορεί ένα λουμπάγκο. Ελπίζω σε καμιά εβδομάδα να ξεκίνησω πάλι.

mashine
    Συμμετέχων

Ναι καλοπεράσαμε το Πάσχα,ναι μας κάθισαν τα μεσημεριανά ντολμαδάκια ή το απογευματινό γλυκό;,ναι ήταν βαριά τα πόδια στο ζέσταμα
    και ναι κάψαμε φλάντζα στο πρώτο σετ(2ο δεν έγινε) .Εχουμε και λέμε 4X300 +1000 και αφού καήκαμε 10Χ100+800 μήπως και σώσουμε τπτ.Στην 4η επανάληψη στο 300αρι δεν μπορούσα να σηκώσω τα χέρια!Πολύ ξύλο!

Dejan
    Συμμετέχων

Βγήκα για να κάνω ένα 30λεπτο-40λεπτο… αλλά λόγω άσθματος γύρισα στα 17 λεπτά σπίτι και το συνέχισα στο διάδρομο :'(

tzatzikis90
    Συμμετέχων

μετά από 3 μέρες, να μαι και πάλι! του έδωσα και κατάλαβε πραγματικά.. ποιος είδε τον Τάσο και δεν τον φοβήθηκε! Σάββατο βράδυ με 2 πιάτα μαγειρίτσα και άδειασμα 3 ακόμα πιάτων στο τραπέζι-προσοχή! αληθινά γεγονότα!-. Κυριακή από το πρωί ως το απόγευμα ψήσιμο σε κτήμα και εκεί ειλικρινά τρόμαξαν οι άνθρωποι.. κάποια φάση με πήραν στο ψιλό αφού δε σταμάτησα ώσπου να φύγουμε.. Χτες ψήσιμο σπίτι με καλεσμένους και άδειασα το μισό τραπέζι. είμαστε κρεατοφάγοι, τι να κάνουμε! ούτε λόγος για προπόνηση φυσικά..

σήμερα το απογευματάκι, κι αφού νωρίτερα είχα καταναλώσει ότι έμεινε από χτες, βγήκα για χαλαρό 8ράκι. να δω που βρίσκομαι βρε αδερφέ! ε λοιπόν παιδιά.. καλύτερα να έμενα σπίτι! τα πόδια τέλεια (λογικό αφού καθόμουν 3 μέρες), οι παλμοί όμως στο θεό κι ενώ πήγαινα αργά. τελικά βγήκαν σε 46 λεπτά με μέσο ρυθμό 5:45 (πισογύρισμα από τα λίγα) και σαν να μην έφτανε αυτό, μ έπιασε κι ένας σφάχτης προς το τέλος. που?? στο χαλαρό 8ρι! θα τρελαθούμε τελείως!

η πλάκα είναι πως ήθελα να τρέξω το Σάββατο στο διασυλλογικό για 5ρι σε sub20. σε τέτοια κατάσταση που είμαι, καλύτερα να μην πάω καθόλου, θα με κοροϊδεύουν οι άνθρωποι και με το δίκιο τους!

τέλος πάντων, πάω να ηρεμήσω. πάρτε και την προπόνηση.

winarg
    Συμμετέχων

Εχθές ήρεμη βόλτα στα βασιλικά κτήματα με καλή παρέα.
    Σήμερα παίζει να πάω για κολύμβηση! (τρέμε @spy)

spy
    Συμμετέχων

@winarg: Αργυρη αποκλειεται να εισαι χειροτερος απο μενα στη κολυμβηση!

…στα δικα μου τωρα … σημερα 10 χλμ ανυποδητο τρεξιμο, εκ των οποιων τα 4 τελευταια χλμ σε ρυθμο ημιμαραθωνιου (<4:30/χλμ) … σε 49’30”!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα, απόψε είπα να πάω γυμναστήριο αφού ψιλοέβρεχε και τελικά έκανα 6 χιλιόμετρα διάδρομο και ενδυνάμωση πόδια. Στο γυμναστήριο όλοι έλεγαν ιστορίες σχετικά με το πόσο έφαγαν. Εν τω μεταξύ εγώ σήμερα είμαι με simeco καθώς χθες το απόγευμα ενώ έτρωγα φρούτα ξαφνικά αποφάσισα να αποτελειώσω ότι από αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλι είχε απομείνει και το στομάχι δεν άντεξε και μου έριξε ένα φάσκελο.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

κάπως καλύτερα τα πράγματα σήμερα αν και πάλι άλλαξα την προπόνηση που είχα στο μυαλό μου.

ξύπνησα κατά τις 4 παρά και ψιλοέβρεχε ενώ τα σύννεφα είχαν μαυρίσει τον ουρανό. το πρωί στη δουλειά ο ήλιος μας έκαψε κι έτσι μου ήρθε ξαφνικό όλο αυτό. αφού αμφιταλαντεύτηκα καμιά 10ρια φορές (με 5λεπτα ύπνου ενδιάμεσα :P), πήρα τη μεγάλη απόφαση να πάω κι ότι γίνει.

κατά τις 5 λοιπόν στο στάδιο ξεκίνησα ζέσταμα, θέλοντας να κάνω 5×1000 στη συνέχεια. το ζέσταμα ήταν 2.8χλμ με 4 ανοίγματα μέσα. για άλλη μια μέρα ωστόσο ένιωσα το σφάχτη να πλησιάζει κι έτσι έγινε επί τόπου η αλλαγή πλάνου για 10×400! ο ρυθμός και το διάλειμμα αυθαίρετα από εμένα, στο 1:30 έθεσα το στόχο με άλλο τόσο διάλειμμα ενδιάμεσα. κάπου στο 2ο-3ο άρχισε να ρίχνει και καρέκλες με αποτέλεσμα να μετατραπεί η προπόνηση σε χορό στη βροχή! το τι νερό έφαγα δεν περιγράφεται… το καταχάρηκα ωστόσο(πόση τρέλα κουβαλάμε πια!?). τέλος πάντων, τα 400ρια βγήκαν ευτυχώς από 1:22(το τελευταίο) ως 1:28(το πρώτο), τα περισσότερα στο 1:26-7. οι παλμοί μέχρι τους 192. στο τέλος 1χλμ από και διατάσεις.

το διασυλλογικό το χάνω τελικά λόγω δουλειάς(πάλι καλά!), δυστυχώς και το Παγγαίο trail που ήθελα να το πάω για βόλτα κι έτσι επόμενος στόχος το city trail στις Σέρρες την άλλη Κυριακή. ο χρονικός στόχος θα τεθεί τελευταία στιγμή απ ότι φαίνεται. έχουμε ως τότε! αυτά για σήμερα, καληνύχτα σας!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Καλημέρα, χαλάρο τελευταίο 10άρακι. Από το βράδυ τα κεφάλια μέσα και…Γιαννενα. Κυριακή συμμετοχή στο 5άρι του Rungreece για το pr!!

than
    Συμμετέχων

Τετάρτη 2 ώρες γυμναστήριο, ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού κ Tae Bo. Σήμερα, χαλαρο 12αρι μπας κ ξεπιαστουμε λιγο…

mashine
    Συμμετέχων

Πάλι ξύλο φάγαμε 2χ(4χ200) +10χ100.Στο τρίτο 200αρι “κρέμασε” το δεξί μου χέρι. @kalogeridis Φίλε πως θα λύσουμε την εξίσωση του σατανά x*t=400m όπου t=60″ .

tazi
    Συντονιστής

Η σημερινή μου προπονηση, αλλα ειχα στο μυαλο μου να κανω, αλλιως τελικά ξεκίνησα, αλλιως μου βγηκε και αλλιως τελείωσα!!! βασικα πέθανα!!!
    Ηθελα να κανω ενα δωδεκάρι στο 430, λιγο πριν ξεκινησω μιλαω με τον @david και τελικα ξεκιναμε μαζι για ενα επιταχυνομενο δεκαπενταρι για εμενα, 25αρι για εκεινον, στο δρομο πετυχαίνουμε τον @skakinen που εκανε χιλιαρια, κανουμε μαζι ενα θανατηφορο σε ελαφρια ανηφορα και μετα με πηρε ο διάολος!! Τελικά έκανα σχεδόν 17 με τον david να συνεχίζει για τουλαχιστον αλλα πέντε!!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Διαλειμματική απόψε 6×1000 με μέσο όρο 4:09 και διαλείμματα 2:30 λεπτών. Είτε ο πρόσφατος μαραθώνιος, είτε οι πασχαλινές ατασθαλίες, είτε όλα μαζί ακόμα βαρύς και ανόρεχτος είμαι αλλά βγήκε σχετικά καλά. Έκανα τα κομμάτια στους χρόνους σύμφωνα με το VDOT του γέροντα Ιακώβου. Τώρα που περνάμε στην πράξη παρατηρώ ότι δίνει ίδιο ρυθμό στο 1000αρι με το 400αρι για I προπόνηση. Οπότε στις μέχρι τώρα προετοιμασίες μου τα 400ρια τα έκανα σε R και όχι σε Ι.
    Επίσης συντρέχτης που έκανε εκδρομή στο Λεονάρδο με άλλους για να ψωνίσουν Hoka με πληροφόρησε σε άλλο φίλο που πήγαν μαζί τα Clifton 2 του πέφτουν μεγάλα και ότι βάζει το χέρι στη φωτιά ότι σε μένα θα έρχονται κουτί! Με δελεάζουν σίγουρα για δοκιμή. @Echetlos μάλλον δε τη γλυτώνω!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Απλά πρόσεξε λίγο το toe box…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 286 έως 300 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.