Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 346 έως 360 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Trexalitsa78
    Συμμετέχων

Και το βραδάκι 1 ώρα κυκλική με trx στο γυμναστήριο. Σπύρο βαδίζω στα βήματά σου 😛! Αν ξεκινήσω και κολύμπι ποιος με φτάνει μετά 😜

tzatzikis90
    Συμμετέχων

τα συγχαρητήριά μου κι από εδώ σε Ιερεμία και Σπύρο για τις μεγάλες επιδόσεις τους! είστε τα πρότυπά μου, στόχος μου πια κάποτε να σας φτάσω 😀

στα δικά μου τώρα. 18χλμ χτες το απόγευμα μετά από αρκετές μέρες ρεπό λόγω φόρτου εργασίας. αποφάσισα στο κουτουρού να κάνω 16 επιταχυνόμενα, σπασμένα σε κομμάτια των 4. τα πρώτα βγήκαν σε ρυθμό 5:23 (με το ζέσταμα μέσα), τα επόμενα με 5:06 και τα άλλα δύο με 4:56 και 4:42 αντίστοιχα. χωρίς παλμογράφο. είχα αρκετές δυνάμεις στα τελευταία παρότι το ζόρισα σε σχετικά δύσκολη διαδρομή. για το τέλος 2χλμ αποκατάσταση σε χαλαρούς ρυθμούς.

γενικά αυτές τις μέρες μ έχει πιάσει το σύνδρομο δρομικής κατάθλιψης (δική μου ανακάλυψη ο όρος) αφού βλέποντας πως αδυνατώ να πιάσω τους χρόνους που θα ήθελα, δυσκολεύομαι απίστευτα να πιέσω τον εαυτό μου στις προπονήσεις. μόνο τα ελεύθερα ευχαριστιέμαι πολύ και στη σκέψη των αγώνων. υπομονή λοιπόν ως τα τέλη του μήνα να τρέξω 1-2 αγώνες στόχους και μετά μικρό διάλειμμα για να συνέλθω.

αγωνιστική εβδομάδα αυτή που μπαίνει με το Σέρρες city trail ενόψει!

αυτά από εμένα, καληνύχτα σας!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Εχθες το απογευματακι ενα 8αρακι πολυ χαλαρο και σημερα το πρωι 2χλμ ζεσταμα και 10χλμ mp με ρυθμο 4.41”/χλμ.
    Οι παλμοι σε αρκετα καλα επιπεδα!

Trexalitsa78
    Συμμετέχων

δεκαράκι σήμερα το πρωί πάλι κούτσα κούτσα στο 5:45″ με 145 παλμούς. Πόσο πολύ έχω πέσει 🙁

Elda
    Συμμετέχων

@Trexalitsa78
    Ιωαννα μην πολυσκας, θα επανελθεις γρηγορα, εδω επανηλθα εγω πιο γρηγορα απ οσο περιμενα που δεν εχω και το 78 στο τελος, αλλα το 68!!! Με τους παλμους μην τρελαινεσαι, εχει ζεστη, ειναι φυσιολογικο να ειναι πιο πανω.

Trexalitsa78
    Συμμετέχων

Μακάρι Μαρία μου! Ευχαριστώ για το ψυχολογικό boost πάντως !

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@trexalitsa78 Ας μην ανοίξουμε αυτή την συζήτηση, πονάει…

…Πόσο πολύ έχω πέσει

Elda
    Συμμετέχων

@Echetlos εσυ δεν εχεις και 78 να σε παρηγορησω!!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Χαχαχα… με το 71 δεν γίνεται τίποτα, ε;

Elda
    Συμμετέχων

Μπαααα… αλλαξες και κατηγορια απο φετος, αστα να πανε! 😛

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@maria_gotsi Φοβού τους γέροντες! Πάρε παράδειγμα τον @manolis1958

Elda
    Συμμετέχων

Ωχ αμαν, ποιος τον ακουει τωρα που τον ειπες γερο!!!

winarg
    Συμμετέχων

7*400 σήμερα στο γήπεδο σε χρόνους 1:21-1:24 με 200μ ενδιάμεσα. Τα έπαιξα λιγάκι αλλά τουλάχιστον βγήκαν.
    Το πρώτο 200άρι ήταν πάντα πιο γρήγορο (πέρασμα στα 40″) αλλά μετά έχανα αρκετά…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Εδώ θα γίνει παππούς, τι να τον πω, πρόσκοπο;

Ωχ αμαν, ποιος τον ακουει τωρα που τον ειπες γερο!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@winarg Έναν χρόνο μου πήρε να μάθω να μην ξεκινάω τα κομμάτια γρηγορότερα, Αργύρη…
    Κι όταν το κατάφερα, έβγαιναν ασυγκρίτως ανετότερα.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 346 έως 360 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.