- Αυτό το θέμα έχει 1,200 απαντήσεις, 59 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 7 μήνες πριν από τον χρήστη
xipolitakos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
8 Μαΐου 2016 στις 13:14 #6703
spyΣυμμετέχων…συγχαρητηρια Ιερεμια!Εσυ εισαι για πολυ μεγαλα πραγματα!
8 Μαΐου 2016 στις 13:25 #6704
JeremyalfistiΣυμμετέχωνΕυχαριστώ για τα καλά σου λόγια Σπύρο!! Η δικαιοσύνη σε αυτό το χόμπυ που έχω/έχουμε είναι αμείλικτη. Αλήθεια δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλα πράγματα σε αυτή την κοινωνία/ζωή που είναι τόση δίκαια όσο αφορά την σχέση προσπάθειας και αποτελέσματος!!
8 Μαΐου 2016 στις 13:43 #6707
Nestoras KatsiosΣυμμετέχων@chamav : 17 και 47″ εντονης προσπαθειας δε σε χρεωνουν.. ασε που 2 ωρες πριν ημουν για κολυμπι στη βουλιαγμενη.. @echethlos ευχαριστω, ήταν ότι καλύτερο μπορούσα με δεδομένη την ελειψη χιλιομετρων δρομικων αφου το κυριο βαρος πεφτει στο ποδηλατο αυτούς τους μήνες
8 Μαΐου 2016 στις 14:59 #6712
taziΣυντονιστήςΠραγματι η Φιλοθεη σήμερα ειχε τη τιμητικη της, ουτε σε περιοδους οψιμης προετοιμασιας δεν εχω δει τοσο κοσμο…
Εγω εκανα ενα 20αρι στο πεντε. @manolee δε σε ξερω, επρεπε να μου μιλησεις, την επομενη φορα!
@nestoras_katsios εισαι δυναμη γιατι παρολο που προπονεισαι κυριως με το ποδηλατο, δε σε βλεπω να υστερεις πουθενα αλλου. Το 17.47 βεβαια δεν ειναι αντιπροσωπευτικο σου αλλα σιγουρα ειναι παρα πολύ καλο!!8 Μαΐου 2016 στις 15:30 #6715
Nikos PilikasΣυντονιστής@chousidisieremias Πολύ δυνατός Ιερεμία αλλά σ’ έχω άνετα για πιο κάτω..!!!
Μπράβο, φίλε!8 Μαΐου 2016 στις 17:35 #6717
JeremyalfistiΣυμμετέχωνΕυχαριστώ Νίκο!! Στα επόμενα πιο κάτω!! Επίσημα αποτελέσματα 11η θέση και 19:10 χρόνος!
8 Μαΐου 2016 στις 20:14 #6718
OrcatattooΣυμμετέχωνΤελευταία brick προπόνηση ενόψει Σπετσών, 66χλμ ποδήλατο με μ.ω 27χλμ/ω και 9 τρέξιμο στο 5:40… και γαμώ το κέρατο μου.. αισιοδοξώ.. Ας βγει το κολύμπι την άλλη Κυριακή όπως πρέπει και θα με κεράσω κάτι ουισκάρες την Κυριακή το βράδυ στο Spetsa Bar… special!
ΥΓ: Ναι, κάποιοι θα πουν οτι ήταν too much για μια βδομάδα πριν να κάνω τέτοια προπόνηση και ίσως έχουν δίκιο! Στην κυριολεξία όμως, βγήκε σβηστό, δεν φόρεσα παλμογράφο αλλά ξέρω οτι ήμουν σε όλη τη διάρκεια σε comfort zone.
ΥΓ2: Τρία κολύμπια ακόμα (ένα test swim αύριο και 2 πιο χαλαρά) + 2 easy runs + ποδηλατικό γύρο Σπετσών (χαλαρό) το Σάββατο και τέλος!8 Μαΐου 2016 στις 20:27 #6719
chamavΣυντονιστήςΚαι γιατί να μην είσαι αισιόδοξος @dimitriskopanas; κράτα το θηρίο μέχρι την πρώτη γύρα του ποδηλάτου, όπως λέει και ο Νέστορας, και μετά αμόλα το…
8 Μαΐου 2016 στις 21:02 #6721
OrcatattooΣυμμετέχωνΟ φόβος φυλάει τα έρημα που λένε και στο χωριό μου..
9 Μαΐου 2016 στις 00:11 #6726
Nestoras KatsiosΣυμμετέχωνχμ… εγώ θα έβαζα και ένα ποδηλατάκι μεσοβδόμαδα, έστω εύκολο. Είναι πολλές οι 6 μέρες προπονητικής αποχής από το κυρίαρχο αγωνιστικό κομμάτι
9 Μαΐου 2016 στις 11:08 #6734
Trexalitsa78ΣυμμετέχωνΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! απο σήμερα ξεκινάμε να χτίζουμε βάση γιατί πολύ τα χω φορτώσει στον κόκκορα τελευταία…
10αράκι στους 148 παλμούς και όλη η βδομάδα θα συνεχίσει έτσι. Για πάμε σιγά σιγά!!! 🙂9 Μαΐου 2016 στις 15:56 #6750
Nestoras KatsiosΣυμμετέχωνback 2 back προπονήσεις το σκ, κολυμπι σε ανοιχτή θάλασσα Σάββατο μεσημέρι,
ενδυνάμωση (μετακόμιση part1) σάββατο απομεσήμερο, δυνατό 5άρι τεστ σε στίβο το Σάββατο απόγευμα,
ποδήλατο με αρκετά υψομετρικά σε πεντέλη-μαραθώνα Κυριακή πρωί-πρωί,
ενδυνάμωση (μετακόμιση part2) Κυριακή μεσημέρι-απόγευμα, και βραδινό χαλάρωμα με σύντομο ποδήλατο
Σήμερα λίγο κομμάτια βέβαια, αλλά η μετακόμιση ολοκληρώθηκε9 Μαΐου 2016 στις 19:06 #6762
OrcatattooΣυμμετέχωνΠοδήλατο έχω έτσι κι αλλιώς στην καθημερινότητα μου Νέστορα. Είναι το βασικό μέσο μετακίνησης μου (όχι η κούρσα βεβαίως, ένα trekking που έχω) και στροφάρω σε καθημερινή βάση.
Δυστυχώς, το σημερινό test swim δεν έγινε λόγω κλειστού κολυμβητηρίου, αισιοδοξώ οτι θα γίνει αύριο.
Τα προβλήματα βέβαια ενόψει Σπετσών έρχονται από την ΕΜΥ.. Για 29-30 βαθμούς μιλάνε για την Κυριακή.. Θα καούμε!9 Μαΐου 2016 στις 19:39 #6765
sigiΣυμμετέχωνΣήμερα το πρωί στο Ζηρίνειο 8χλμ μετά βίας σε 41′ 03” μετά βίας λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο του δεξιού ποδιού
9 Μαΐου 2016 στις 21:37 #6770
dimitrissssΣυμμετέχωνΚαλησπέρα. Ενδυνάμωση απόψε στο γυμναστήριο με κυκλική προπόνηση. Χιλιόμετρα από αύριο πάλι.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.