Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 331 έως 345 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    spy
    Συμμετέχων

…συγχαρητηρια Ιερεμια!Εσυ εισαι για πολυ μεγαλα πραγματα!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Σπύρο!! Η δικαιοσύνη σε αυτό το χόμπυ που έχω/έχουμε είναι αμείλικτη. Αλήθεια δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλα πράγματα σε αυτή την κοινωνία/ζωή που είναι τόση δίκαια όσο αφορά την σχέση προσπάθειας και αποτελέσματος!!

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

@chamav : 17 και 47″ εντονης προσπαθειας δε σε χρεωνουν.. ασε που 2 ωρες πριν ημουν για κολυμπι στη βουλιαγμενη.. @echethlos ευχαριστω, ήταν ότι καλύτερο μπορούσα με δεδομένη την ελειψη χιλιομετρων δρομικων αφου το κυριο βαρος πεφτει στο ποδηλατο αυτούς τους μήνες

tazi
    Συντονιστής

Πραγματι η Φιλοθεη σήμερα ειχε τη τιμητικη της, ουτε σε περιοδους οψιμης προετοιμασιας δεν εχω δει τοσο κοσμο…
    Εγω εκανα ενα 20αρι στο πεντε. @manolee δε σε ξερω, επρεπε να μου μιλησεις, την επομενη φορα!

@nestoras_katsios
    εισαι δυναμη γιατι παρολο που προπονεισαι κυριως με το ποδηλατο, δε σε βλεπω να υστερεις πουθενα αλλου. Το 17.47 βεβαια δεν ειναι αντιπροσωπευτικο σου αλλα σιγουρα ειναι παρα πολύ καλο!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@chousidisieremias Πολύ δυνατός Ιερεμία αλλά σ’ έχω άνετα για πιο κάτω..!!!
    Μπράβο, φίλε!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ Νίκο!! Στα επόμενα πιο κάτω!! Επίσημα αποτελέσματα 11η θέση και 19:10 χρόνος!

Orcatattoo
    Συμμετέχων

Τελευταία brick προπόνηση ενόψει Σπετσών, 66χλμ ποδήλατο με μ.ω 27χλμ/ω και 9 τρέξιμο στο 5:40… και γαμώ το κέρατο μου.. αισιοδοξώ.. Ας βγει το κολύμπι την άλλη Κυριακή όπως πρέπει και θα με κεράσω κάτι ουισκάρες την Κυριακή το βράδυ στο Spetsa Bar… special!

ΥΓ: Ναι, κάποιοι θα πουν οτι ήταν too much για μια βδομάδα πριν να κάνω τέτοια προπόνηση και ίσως έχουν δίκιο! Στην κυριολεξία όμως, βγήκε σβηστό, δεν φόρεσα παλμογράφο αλλά ξέρω οτι ήμουν σε όλη τη διάρκεια σε comfort zone.
    ΥΓ2: Τρία κολύμπια ακόμα (ένα test swim αύριο και 2 πιο χαλαρά) + 2 easy runs + ποδηλατικό γύρο Σπετσών (χαλαρό) το Σάββατο και τέλος!

chamav
    Συντονιστής

Και γιατί να μην είσαι αισιόδοξος @dimitriskopanas; κράτα το θηρίο μέχρι την πρώτη γύρα του ποδηλάτου, όπως λέει και ο Νέστορας, και μετά αμόλα το…

Orcatattoo
    Συμμετέχων

Ο φόβος φυλάει τα έρημα που λένε και στο χωριό μου..

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

χμ… εγώ θα έβαζα και ένα ποδηλατάκι μεσοβδόμαδα, έστω εύκολο. Είναι πολλές οι 6 μέρες προπονητικής αποχής από το κυρίαρχο αγωνιστικό κομμάτι

Trexalitsa78
    Συμμετέχων

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! απο σήμερα ξεκινάμε να χτίζουμε βάση γιατί πολύ τα χω φορτώσει στον κόκκορα τελευταία…
    10αράκι στους 148 παλμούς και όλη η βδομάδα θα συνεχίσει έτσι. Για πάμε σιγά σιγά!!! 🙂

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

back 2 back προπονήσεις το σκ, κολυμπι σε ανοιχτή θάλασσα Σάββατο μεσημέρι,

ενδυνάμωση (μετακόμιση part1) σάββατο απομεσήμερο, δυνατό 5άρι τεστ σε στίβο το Σάββατο απόγευμα,

ποδήλατο με αρκετά υψομετρικά σε πεντέλη-μαραθώνα Κυριακή πρωί-πρωί,

ενδυνάμωση (μετακόμιση part2) Κυριακή μεσημέρι-απόγευμα, και βραδινό χαλάρωμα με σύντομο ποδήλατο

Σήμερα λίγο κομμάτια βέβαια, αλλά η μετακόμιση ολοκληρώθηκε

Orcatattoo
    Συμμετέχων

Ποδήλατο έχω έτσι κι αλλιώς στην καθημερινότητα μου Νέστορα. Είναι το βασικό μέσο μετακίνησης μου (όχι η κούρσα βεβαίως, ένα trekking που έχω) και στροφάρω σε καθημερινή βάση.
    Δυστυχώς, το σημερινό test swim δεν έγινε λόγω κλειστού κολυμβητηρίου, αισιοδοξώ οτι θα γίνει αύριο.
    Τα προβλήματα βέβαια ενόψει Σπετσών έρχονται από την ΕΜΥ.. Για 29-30 βαθμούς μιλάνε για την Κυριακή.. Θα καούμε!

sigi
    Συμμετέχων

Σήμερα το πρωί στο Ζηρίνειο 8χλμ μετά βίας σε 41′ 03” μετά βίας λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο του δεξιού ποδιού

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Ενδυνάμωση απόψε στο γυμναστήριο με κυκλική προπόνηση. Χιλιόμετρα από αύριο πάλι.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 331 έως 345 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.