Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 361 έως 375 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    winarg
    Συμμετέχων

@echetlos Κανονικά το πήγαινα για 1:20 το 400άρι οπότε και για αυτό είχα πέρασμα στα 40″. Απλά δεν τραβούσε σήμερα το κάρο 🙂
    Συμφωνώ πάντως για το οτι πρέπει να περνάς κάπως πιο αργά το πρώτο μισό

tazi
    Συντονιστής

@winarg Πολυ γρηγορα Αργύρη μπραβο!, αν ξεκινας γρηγορα οπως οι περισσοτεροι κανουμε τοτε πραγματικα σκας, ειδικα στα μεγαλυτερα κομματια

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@winarg Σκέψου όμως ότι αν υπολογίσεις πως στα πρώτα μέτρα έρχεσαι από το jogging του διαλείμματος, δηλάδη αρκετά πιο αργά, ο ρυθμός που περνάς στα 200m ουσιαστικά δεν αντστοιχεί σε 40″ πέρασμα αλλά σε 39″ ή ακόμη και 38″. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω…

winarg
    Συμμετέχων

@echetlos μπορώ να πω οτι αυτό δεν το είχα σκεφτεί 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@winarg Γι’ αυτό υπάρχει το gorun, χαχαχα… 😛

@echetlos μπορώ να πω οτι αυτό δεν το είχα σκεφτεί 🙂

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Απόψε έτρεξα χαλαρά 10 χιλιόμετρα σε 55 λεπτά. Μετά έτρεξα 3 χιλιόμετρα ξυπόλητος στο χορτάρι σε 20 λεπτά. Ήταν η τρίτη ή τέταρτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο Τελευταία φορά το είχα τον προηγούμενο Σεπτέμβρη. Τρέχοντας ξυπόλητος το σώμα είχε σίγουρα διαφορετική στάση και πατούσα πρώτα με το μπροστινό μέρος του πέλματος. Πάντως ο ρυθμός των βημάτων ήταν ίδιος και στις 2 περιπτώσεις 160 το λεπτό κατά μέσο όρο. Απλά η δεξιά γάμπα τώρα θέλει τον πλάστη του Θανάση Απαλοχέρη. Φορώντας παπούτσια από το drop 10 στο 4 δεν κατάλαβα καμιά διαφορά. Το μηδενικό όμως είναι πολύ διαφορετικό.

than
    Συμμετέχων

12αρι χαλαρό στο στάδιο Χαλανδρίου. Όλα καλά κ ήσυχα…
    Αύριο 800αρια λέει το προγραμμα, έχω και κάποιες υποχρεώσεις, κάπου θα τα στριμώξω…

mashine
    Συμμετέχων

Ανηφορικά 2Χ(4Χ200+400) με ζεστάματα κρυώματα το μαζέψαμε το 10αρακι!Η ανηφόρα είναι το χειροτερό μου και θα τρέξω και στην Νέα Σμύρνη τρομάρα μου.

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι στο στιβο του Ζηρινειου … 10 χλμ ανυποδητο τρεξιμο αποκαταστασης σε 56′!Το πρωτο τρεξιμο, μετα απο εναν αγωνα μαραθωνιου, ειναι παντα πολυ-πολυ δυσκολο … τουλαχιστον ετσι μου φαινεται!

Trexalitsa78
    Συμμετέχων

Σήμερα έχω τρεξιματικά γενέθλια!! Πριν απο 3 χρόνια φόρεσα τα αθλητικά μου και έτρεξα για πρώτη φορά στον Ποσειδώνιο ημιμαραθώνιο. Πρώτο τρέξιμο της ζωής μου και ήταν 21 χλμ. Πως να μην αγαπώ τις μεγάλες αποστάσεις?
    Με την διακοπή των τελευταίων μηνών, νοιώθω λίγο αποκομμένη συναισθηματικά με το τρέξιμο. Η ευχή μου για τα τρεξιματικά μου γενέθλια είναι να ξανααποκτήσω την σπίθα και τον ενθουσιασμό των πρώτων 2 χρόνων. Να μαστε καλά να τρέχουμε!!
    Σχετικά με το θέμα τώρα, 1 ώρα κυκλική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@trexalitsa78 Χρόνια πολλά λοιπόν, Ιωάννα!
    Αν με ρωτήσεις πάντως, θεωρώ πιο φυσιολογικό να υπάρχουν και τέτοιες περίοδοι από το να είσαι διαρκώς παθιασμένη με το σπορ.
    Μια κάποια συναισθηματική αποφόρτιση είναι απαραίτητη, θεωρώ.

Trexalitsa78
    Συμμετέχων

@echetlos Νίκο σ΄ευχαριστώ! Μάλλον δίκιο έχεις. Ανασυγκρότηση δυνάμεων για ένα διάστημα και επιστροφή στις επάλξεις δριμύτερη ελπίζω 🙂
    @kliros χαχαχαχ παίζει παίζει να σουν λαγός! Χωρίς ρολόι έτρεχα, οπότε κόλλαγα σε όποιον έβλεπα μπροστά μου, ψάρακας 😛
    Υγεία και πολλά καλά χιλιόμετρα για όλους!!

George-Karagiannis
    Συμμετέχων

Σήμερα στην γνωστή διαδρομή γλυφάδα – βούλα 10 χιλιόμετρα με 4.51 ρυθμο μετά από πολύ καιρό και διαφορα προβλήματα .

tzatzikis90
    Συμμετέχων

άλλη μια δυνατή προπόνηση που δε βγήκε όπως θα ήθελα. είναι δεδομένο πια πως χρειάζομαι ένα διαλειμματάκι σύντομα για να μη φτάσω στο σημείο να σιχαθώ τα πάντα.

στο δημοτικό στάδιο λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, ξεκίνησα για 5 χιλιάρια και μετά τα τρίτο, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, μου καρφώθηκε πως δε μπορώ να βγάλω άλλο κι έτσι το γύρισα σε 800ρια(2) και 400ρια(άλλα 2). πριν λίγο καιρό, στη σκέψη και μόνο πως δε μπορώ να το βγάλω, θα πείσμωνα να βγάλω περισσότερα από όσα πρέπει! σήμερα, απλά το αποδέχτηκα.

με σχετική ζέστη (22 βαθμοί) και ήλιο, ξεκίνημα με 2.8χλμ ζέσταμα(4 ανοίγματα μέσα), 3×1000 σε 3:44(ξέφυγε λίγο)-3:53-3:52. κάτι σε 3:55 στόχευα γενικά. στη συνέχεια τα 800ρια σε 3:05-3:03 και τα 400ρια σε 1:25-1:26. μια σχετική ταχύτητα την έχω, αφού δεν έφτασα στα όριά μου. όρεξη δεν έχω, θα βρεθεί πού θα πάει!? διάλειμμα 2 λεπτά ανάμεσα στα 1000ρια(200 μέτρα χαλαρό τρέξιμο) και τα 800ρια, 1 λεπτό ανάμεσα στα 400ρια. τέλος 1.2χλμ αποκατάσταση και αρκετές διατάσεις.

ο παλμογράφος γλυστρούσε λόγω ιδρώτα κι έτσι τον έβγαλα μετά το 1ο γιατί με ενοχλούσε.

than
    Συμμετέχων

Τάσο, δεν τρέχει τίποτα, αδερφέ! Σε όλους μας συμβαίνει. Ξεκουράσου λιγο, πάντοτε είναι καλοδεχούμενη κ ευεργετική μια σύντομη περίοδος ξεκούρασης.

…μόνο λιγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη…. εδώ συμπλήρωσε το μόνο σου…!😋

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 361 έως 375 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.