- Αυτό το θέμα έχει 1,200 απαντήσεις, 59 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 6 μήνες πριν από τον χρήστη
xipolitakos.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
15 Μαΐου 2016 στις 16:31 #7117
sigiΣυμμετέχωνΕχθες το πρωι παρέα με το Χρήστο (@xipolitakos) σε μια απαιτητική ειδικα στα πρωτα χλμ διαδρομή η οποία περιελάμβανε Χαλανδρι-Πεντελη-Γερακα-Χαλανδρι βγήκαν 22χλμ στο 5’35” πηγαίναμε για μεγαλα πραγματα αλλά η ενόχληση στον αχίλλειο μας φρεναρε!!!
16 Μαΐου 2016 στις 01:11 #7156
tzatzikis90Συμμετέχωνσυμμετοχή στο salomon city trail των Σερρών σήμερα. ωραία διοργάνωση αν και με λίγες συμμετοχές για αυτούς της τελευταίας στιγμής σήμερα.δυνατό το τεχνικό σάλομον μπλουζάκι του πακέτου, η λάμπα led της σακούλας τι ρόλο παίζει δεν κατάλαβα!
στα δικά μου, κάτι για sub50 έλεγα και πράσινα άλογα. φτάνοντας μαθαίνω πως η διαδρομή έχει αλλάξει ο αγώνας μεγάλωσε κι έγινε περισσότερο βουνίσιος σε τερρέν αλλά και υψομετρικά. συνεχόμενες εναλλαγές ρυθμού με πολλές ανηφοροκατηφόρες και θάνατος για μένα που έχω παρατήσει τις ανηφόρες καιρό τώρα. πόσο μάλλον με 25 βαθμούς θερμοκρασία και τον καυτό ήλιο από πάνω. τα δε μπόστον ήταν ότι χειρότερο στο χωματόδρομο και τα μονοπάτια. και το ζέσταμα που πρόλαβα να κάνω όμως(λόγω άλλων αναγκών), ήταν 3 λεπτά όλα κι όλα. ας είναι καλά ο αρκετός κόσμος μπροστά μου στην εκκίνηση που άθελά του με συγκρατούσε. ευτυχώς προς το τέλος πιάσαμε κάτι μεγάλες ευθείες και μάζεψα χρόνο και λαό με ότι δυνάμεις μου είχαν απομείνει. τελικός χρόνος 58:47 (11.4km) και 31 θέση γενικής σε καμιά 300ρια άτομα, όχι άσχημα. ξέχασα να πάρω saltstick, ούτε gel πήρα, ένα νεράκι μόνο γύρω στο 7ο χιλιόμετρο (δεν είχαν προλάβει να βγάλουν νερά όταν πέρασα από το 3ο που είχε σταθμό!!!), όλα καλά!
2 εβδομάδες υπομονή και μετά…ξελαμπικάρισμα!
16 Μαΐου 2016 στις 08:52 #7158
Nikos PilikasΣυντονιστήςΕλπίζω αυτή να είναι εβδομάδα επανεκκίνησης.
Να μπούμε σε μια σειρά.16 Μαΐου 2016 στις 08:54 #7160
DejanΣυμμετέχωνΈχω λιώσει στο να κάνω διάδρομο… Να δω πως θα τη παλέψω στις μεγάλες ζέστες….
16 Μαΐου 2016 στις 09:06 #7161
spyΣυμμετέχων…καποια στιγμη θα συνεβαινε κι αυτο! Σημερα το πρωι αναγκαστηκα να σταματησω τη διαλειμματικη προπονηση στο Ζηρινειο, λογω εντονων ενοχλησεων στο γαστροκνημιο νομιζω … ο οποιος “εσφιξε” επικινδυνα … και τον ενιωσα ακαμπτο!Ειχα να κανω εξι 1000αρια στο 4:05 με 2′ λεπτα διαλειμμα ενδιαμεσα … αλλα διεκοψα στο δευτερο κομματι!Ετρεξα συνολικα περι τα 7 χλμ …τα δυο τελευταια, για να διαπιστωσω τη σοβαροτητα της καταστασης σε ρυθμους υψηλοτερους απο 6:30/χλμ!Ευχομαι τωρα να ειμαι καλα ωστε να μπορω να συμμετεχω κανονικα στο Κρονιο στα μεσα Ιουλιου!Ηταν κι ο @xipolitakos μαζι μου, ο οποιος σε ενδειξη συμπαραστασης, περπατησε μαζι μου δυο-τρεις στροφες στο στιβο … κι οπως συμβαινει σε αντιστοιχες περιπτωσεις, αναχωρησα κακοκεφος για το σπιτι!Ειναι αυτονοητο οτι για ο,τι συνεβη … την ευθυνη φερω ακεραια ο ιδιος!Αυτα … με την ελπιδα να συνελθουμε γρηγορα!
16 Μαΐου 2016 στις 10:28 #7164
xipolitakosΣυμμετέχων@spy όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Μη σε παίρνει από κάτω. Δώσε του το χρόνο που χρειάζεται ώστε να επανέλθεις το συντομότερο δυνατόν. Εδώ άλλοι παθαίνουν διάφορα, 4 μέρες πριν τον αγώνα και με σωστή αντιμετώπιση, τα καταφέρνουν. Ονόματα δε λέμε…. αλλά μου τον ανέφερες το πρωί… ότι την Κυριακή τερμάτισε σε καλή θέση… Ξέχασα να σου πω τι έπαθε μεσοβδόμαδα…
16 Μαΐου 2016 στις 11:06 #7165
spyΣυμμετέχων@xipolitakos: Χρηστο ευχαριστω για ολα σημερα … για την ηθικη σου συμπαρασταση, αλλα φυσικα και την υπομονη σου!Δεν θα με παρει απο κατω … θελω να πιστευω οτι ειναι κατι ελαφρυ … που ηρθε απο την συσσωρευμενη κοπωση … κι απλα θα φυγει!Πολυ υπουλες οι πρωτες 15 ημερες μετα εναν μαραθωνιο!Αυριο θα προσπαθησω ν τρεξω κανονικα … πολυ χαλαρα … και θα δουμε!Βλεποντας και κανοντας…!
16 Μαΐου 2016 στις 11:29 #7167
EldaΣυμμετέχωνΠεραστικα Σπυρο. Ειχα κι εγω μια παρομοια ενοχληση κατα την προετοιμασια μου για Θεσσαλονικη, εκανα 3 μερες αποχη, το πλακωσα σε απαλο μασαζ με αρνικα πολλες φορες τη μερα και περασε.
16 Μαΐου 2016 στις 11:39 #7169
taziΣυντονιστήςΠραγματι οι πρωτες 15 μερες μετα το μαραθωνιο ειναι απο τις πιο επικίνδυνες, οπως και οι 15 πριν. Το σωμα μπαινει σε αλλο mode και δε θελει πιεση.
16 Μαΐου 2016 στις 11:50 #7170
xipolitakosΣυμμετέχωνΝομίζω ότι το κατάλαβε και ο Σπύρος. Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό από ότι λέει… αν του δώσει τη δέουσα προσοχή!
16 Μαΐου 2016 στις 11:57 #7172
spyΣυμμετέχων@Elda: Μαρια ευχαριστω … δεν μ’αρεσει να προεξοφλω καταστασεις, αλλα θεωρω κι εγω οτι μαλλον ειναι κατι απλο, βεβαια αυτο θα φανει συντομα …!
@tazi: …Νικο παλι σε σκεφτομουν σημερα!Πανω που αγκομαχουσα και ζοριζομουνα να κανω το πρωτο 1000αρι στο 4:05 … ελεγα “δες ρε παιδι … κι ο Νικος χθες ετρεξε, ετσι απλα … 7,5 χλμ στο 3:50 (μπορει και πιο κατω, αλλα δε θυμαμαι τωρα)!!!Φυσικα και παλι συγχαρητηρια για την επιδοση … και φυσικα την τριτη θεση!!!16 Μαΐου 2016 στις 12:45 #7174
billantΣυμμετέχωνΕιρηνοδρομία 5 χιλιόμετρα χθες στον ΑΓ.Δημήτριο σε 23’27”….
Συνεχίζεται η κακή κατανομή δυνάμεων με μ.ο. 4’20” στα 3 πρώτα και άδειασμα μετά….
Λες και είμαι 15χρονος rookie….16 Μαΐου 2016 στις 12:58 #7176
Nikos PilikasΣυντονιστής@spyrkotz Περαστικά Σπύρο!
Να ξέρεις ότι η σωφροσύνη σου να σταματήσεις αμέσως, γυρνάει τις πιθανότητες υπέρ σου… 😉16 Μαΐου 2016 στις 13:00 #7177
Nikos PilikasΣυντονιστής@billant Σε όλους μας έχει συμβεί, Βασίλη.
Και πιθανόν θα ξανασυμβεί…16 Μαΐου 2016 στις 13:52 #7187
xipolitakosΣυμμετέχωνΚυριακή βράδυ 12χλμ. στο Ζηρίνειο και περιμετρικά του κτήματος Συγγρού.
Σύνολο χιλιομέτρων προηγούμενης εβδομάδας: 100Σήμερα 15,5χλμ με 10 από αυτά στο Ζηρίνειο σε 50:30 (5:03 pace)
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.