Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,036 έως 1,050 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

ουτσικος…Αχ αυτες οι καταληξεις!!
    Vomax 65 ανεβασμενη μια μοναδα νομιζω οτι το ρολοι αυτη δειχνει για μεγιστη, δε παει παραπανω.
    Το ευχαριστο ειναι οτι βγηκε χωρις ιδιαιτερη πιεση, τωρα , δηλαδη μια-μιαμιση ωρα μετα νιωθω σα να μην εχω τρεξει, μονο που αφου κρυωσα με επιασε ο πονος στο χτυπημα της πλατης-μεσης.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Α δηλαδή το τερμάτισες το ρολόι κιόλας…
    Μάλλον η Garmin δεν είχε προβλέψει τέτοιο επίπεδο αθλητών!

Vomax 65 ανεβασμενη μια μοναδα νομιζω οτι το ρολοι αυτη δειχνει για μεγιστη, δε παει παραπανω.

manolee
    Συμμετέχων

Παντως κι εμενα το Garmin συνηθως μου κλεβει μετρα στο στιβο . Σημερα στα 8 χλμ μου εκλεψε 230 μετρα σε 300αρι γυρο

spy
    Συμμετέχων

…χθες το απόγευμα, 1000 μέτρα κολύμβηση σε 23’15” … και σήμερα το πρωί 75’ασκησεις ενδυνάμωσης κορμού και χεριών!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Παντως κι εμενα το Garmin συνηθως μου κλεβει μετρα στο στιβο . Σημερα στα 8 χλμ μου εκλεψε 230 μετρα σε 300αρι γυρο

Εξαρτάται το στίβο και τον περιβάλλοντα χώρο. Π.χ. όταν τρέχω στη Γκράβα που η εξωτερική γραμμή είναι 300 μέτρα και τριγύρω έχει όλο κτήρια μετράει κατά μέσο όρο 270 μέτρα το κάθε 300αρι. Στο στάδιο της Θήβας που έχει κανονικό στίβο και τριγύρω καθόλου κτήρια και άλλα εμπόδια ακόμα και στην εσωτερική δε χάνει σχεδόν καθόλου.

mashine
    Συμμετέχων

@tazi Μετά την προπόνηση που κάναμε πως περίμενες να σου φανεί; 😉

tzatzikis90
    Συμμετέχων

1η επαφή χτες με τα καινούρια brooks launch 3 με τις καλύτερες των εντυπώσεων αφού αν κατάλαβα καλά, το παπούτσι με βοήθησε στο πατημα με αποτέλεσμα λιγότερες ενοχλήσεις στον τραυματισμένο αστράγαλο.. κρατάμε μικρό καλάθι ωστόσο..

στα προπονητικά, 10.8χλμ στο δημοτικό στάδιο χωρισμένα σε: 1.6Κ easy(5:28)-7.8Κ MP(5:13)-1.4K easy(5:38) με 500ml νερό. ζορίστηκα αρκετά, ζέστη και η κατάστασή μου δε μου αφήνουν πολλά περιθώρια για την ώρα.. δίπλα μου, σαν σίφουνες, είχαν τέμπο ο Κατάκαλος με τον Ευαγγελίδη.. περισσότερο λαχάνιασα εγώ στο 5:13 παρά αυτοί στο 3:40! τι να πω..!

σήμερα 1η back to back προπόνηση της προετοιμασίας με 10Κ easy(και καλά) που δε βγήκαν με όση ευκολία θα ήθελα.. στο 5:25. είμαι αρκετά πίσω και το μόνο που με παρηγορεί είναι πως έχω αρκετό χρόνο για ένα τίμιο…3:50 στην Αθήνα!

αυτά για σήμερα, καληνύχτα σας!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Η μέρα ξεκίνησε νωρίς με 7 χιλιόμετρα στο στάδιο, πολύ αργά αλλά με καλή παρέα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλημέρα. 15 αργά χιλιομετράκια σήμερα το πρωί ή 9,322 junk miles 😛

spy
    Συμμετέχων

… σήμερα το πρωι 6,5 χλμ χαλαρό βάδην στη Κηφισια σε 60’… και μετά 110′ ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού,χεριων και ποδιών!

mashine
    Συμμετέχων

Αφύπνιση στις 5:30:00 κλείσιμο ξυπνητηριού μετά από 1″ γυρίζω πλευρό και κοιμάμαι άλλα 30′.Πετάγομαι σαν να είδα εφιάλτη…Γαμώ το τρεξιμο μου!
    Σύνολο 3 ωρίτσες σκάρτες.Αντιλιακά,καπέλα,γυαλιά,νερά,ηλεκτρολύτες,1gel στην τσάντα φοράω και τα ΒΒ5 γιατί ήθελα κάτι άνετο και σβέλτο και αρχίζω κατά τις 630.Τα πόδια ξένα αλλά σε αυτά τα άγνωστα πρωινά τρεξίματα είναι πάντα έτσι θέλω κανένα μισάωρο για να τα νιώσω.Διατάσεις τουαλέτα και 25k steady με διακοπές συχνές για βρέξιμο κεφαλιού γιατί μετά τις 830 ο ήλιος σε περίμενε.Αποτέλεσμα 5-6% σωματικού βάρους απώλεια υγρών!(είχα ζυγιστεί πριν)Δεν βγήκε όπως έπρεπε αλλά τουλάχιστον δεν με πείραξε ο ήλιος (οργάνωση όχι αστεία 😛 ) άσε που μαύρισα κιόλας!!!

spy
    Συμμετέχων

…@mashine: … ντρέπομαι να σου κάνω υποδείξεις, αλλά προσωπικά πάντα φροντίζα … όταν έκανα 30αρια (κι έκανα πάρα πολλά απ’αυτα φέτος) … να τελειώσω νωρίτερα από τις 8:30 … κι αυτό για ν’αποφευγω την κίνηση αυτοκινήτων … κι όχι τόσο την ζεστη!Αυτό προϋποθέτει ύπνος πριν τις 11 τη νύχτα … έγερση στις 4:30 … και έναρξη δραστηριότητας οπωσδήποτε πριν τις 5:30! Το έχω κάνει επιστήμη αυτό … τρέχεις, ακούγοντας την ανάσα σου …και τον βηματισμό σου …δεν υπάρχει πιο ωραίο …και βάρβαρο πράγμα!Μετά όλα είναι εύκολα … αφού πρωτίστως είναι θέμα συνήθειας…!Αν δεν ήσουν πολύ ταχύτερος από μένα…με μεγάλη χαρά θα σε προσκαλούσαν να κάνουμε παρέα τα 30αρια μας ενοψει ΑΜΑ …αλλά βέβαια στο ρυθμό, που είναι το Α και το Ω, δυστυχώς θα τα χαλασουμε…!

mashine
    Συμμετέχων

@spy Ναι και εγώ το θέλω το <830 αλλά πολύ δύσκολο να ξυπνήσω 530!!!Πάντα κοιμάμαι μετά τις 3!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

κάναμε και το 1ο LR της προετοιμασίας σήμερα.. μικρούλι πολύ βέβαια (περισσότερο σε μεγάλο ελεύθερο παραπέμπει) αλλά ότι πει το πρόγραμμα!

1.15χλμ για ζέσταμα στο 5:36 και στη συνέχεια 13.05χλμ στο 5:15. συνολικά 14.2χλμ σε 1:15. σχετικά άνετα μπορώ να πω, ο οργανισμός δείχνει να συνέρχεται..

λίγο μετά τις 10 το βράδυ η προπόνηση και μπορώ να πω πως βρήκα την ιδανική ώρα τρεξίματος μέχρι να πέσουν οι ζέστες! είχε ένα αεράκι..μούρλια!

οι ενοχλήσεις πάντα παρούσες, σε μικρότερο βαθμό ευτυχώς.. τα Launch ίσως κάνουν δουλειά τελικά!

σύνολο χιλιομέτρων 1ης εβδομάδας: 41.8

Dejan
    Συμμετέχων

13.5 km με μ.ο. 5.00/km + 2 περπάτημα όλα πάνω στο διάδρομο… Αφού έβγαλα 1.5 ώρα διάδρομο… μπορούν να γίνουν τα πάντα…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,036 έως 1,050 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.