Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,021 έως 1,035 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    sigi
    Συμμετέχων

Σήμερα 10 πρωινά χλμ τα πρώτα 6χλμ ανυπόδητα σε 32′ 28″ άλλη αίσθηση!!!και τα υπόλοιπα 4χλμ σε 20′ παπουτσωμένος!!!

tazi
    Συντονιστής

Η σημερινη μου πρπονηση

καθως και αυτη της Κυριακής

Χτες το προγραμμα ειχε 8Χ800 σε ρυθμό 345, αυριο ελευθερο μιας ωρας και μεθαυριο tempo δεκάρι στο 4

Skakinen
    Συμμετέχων

@tazi
    Τι ώρα πήγες βρε;

dimitrissss
    Συμμετέχων

8 χιλιόμετρα στο στάδιο με μέσο ρυθμό 5:25. Κάποιο χιλιόμετρο βγήκε και σε 5:05, μάλλον άρχισε να ανοίγει η όρεξη. Ο νέος πόνος είναι υποφερτός σε αυτούς τους ρυθμούς και ελπίζω και παροδικός. Αύριο γυμναστήριο για ενδυνάμωση γιατί η επαναφορά ξεκίνησε ανάποδα.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

1η προπόνηση “ταχύτητας” ενόψει κλασικού σήμερα κάνοντας το λαγό σε επίδοξους μαραθωνοδρόμους των 4:15-4:30..

σκέφτηκα να κάνω ελεύθερο αλλά παρότι είχαν διαλειμματική, οι χρόνοι μου φάνηκαν αρκετἀ εὐκολοι κι έτσι μπήκα στο χορό..

6×800 λοιπόν σε 3:48-3:53-3:53-3:48-3:49 και 3:46 με 2:30 λεπτά χαλαρό τρέξιμο ενδιάμεσα (για 2′ ξεκινήσαμε αλλά..δεν τραβούσε!). ζέσταμα, κάτι ψευτοανοίγματα, αποκατάσταση και διατάσεις στο τέλος. συνολικά 8,8χλμ.

οι ενοχλήσεις στο πόδι πάντα παρούσες..

αύριο πάλι!

spy
    Συμμετέχων

… σήμερα το πρωί 75′ ασκήσεις ενδυνάμωσης κορμού και χεριών … και αργά το απόγευμα 1500 μέτρα κολύμβηση σε 38’14” … και μετά 20′ ανυποδητο τρέξιμο στο Ζηρινειο …που καλύφθηκαν 4200 μέτρα!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Γυμναστήριο απόψε με 6 χιλιόμετρα στο διάδρομο και μετά ενδυνάμωση άνω μέρος συν κοιλιακούς.

mashine
    Συμμετέχων

Brutal προπόνηση σήμερα μέχρι και φουσκάλα στην πατούσα έβγαλα καθώς και στα μικρά δακτυλάκια..Ατιμα adios boost με το πλαστικό upper!Κατά τα άλλα μια χαρά trainer είναι.

tazi
    Συντονιστής

@mashine brutal παλαβος…., σημερα το απογευμα παμε για tempo δεκαρι στο 4, λογικα θα βγει παρολο που τα ποδια ειναι αρκετα βαρια

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Ηρθε η σειρα μου να αρχίζω να σας πρήζω!! Τελειώνει η περίοδος βάση που ξεκίνησε από 11/6 και σύνολο περίπου 500χμ αργά με κάτι γρήγορα χμ στο τέλος κάποιων προπονήσεων όποτε είχα διάθεση! Απο Δευτέρα ξεκινάμε δυνατά και δηλώνω έτοιμος για προετοιμασία και εντάσεις!! Χθες εκανα ένα 12άρι στο 5 με βαριά πόδια ακόμα από ζαγόρι και σήμερα πρώι ενα 10άρακι σε πολύ καλύτερη κατάσταση με 2Κ στο τέλος σε μέσο 4:04 (8:10 συνολικά). Υγεία να χουμε και όλα καλά!
    Επίσης δηλώνω ενθουσιασμένος από το καινούριο παιχνίδι που πήρα καθώς έδωσα το fenix 2 και πλεόν εχω το fenix3 HR. Καλό θύμα είμαι χαχαα!!

than
    Συμμετέχων

Πέμπτη συνεχόμενη μέρα αποχής απο οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα μετά το Ζαγόρι. Και δε με χαλάει καθόλου, με τέτοια ζέστη πού να πας…?
    Πέρασε απο το μυαλό μου να καβαλήσω το ποδήλατο κ να πάω να πάρω ενα κιλό παγωτό για τα βραδινά ματσάκια, αλλα ευτυχώς το μυαλό μου έδιωξε μεμιάς αυτή την καταστροφική σκέψη. Πήγα με το αμάξι.
    Απο Δευτέρα ξεκινάμε σιγαααα σιγαααα προετοιμασία για μαραθωνιο Αθήνας, έχοντας πάντα ως πρωτεύοντα στόχο το Ναύπλιο του 2017. Στην Αθήνα, είπαμε, μόνο τουριστικά.

tazi
    Συντονιστής

10 xlm tempo σε 39.15, το ρολοι βεβαια λεει αλλα λογω σταδιου αλλα εγω εκανα σιγουρα 25 στροφες.
    Βγηκαν πολυ ανετα με ενα ελαφρα επιταχυνομενο τρεξιμο.

Τελευταιο χιλιαρι 337 τετρακοσαρι 122 με τα ποδια πολυ ελαφρια, κατι που δε το περιμενα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πρώτη φορά βλέπω GPS να βγάζει μικρότερη απόσταση μέσα στον στίβο.
    Καλός είσαι πάντως, δεν μπορώ να πω…

Skakinen
    Συμμετέχων

Καλούτσικος…

tazi
    Συντονιστής

Χα τωρα το ειδα, το ρολογακι μου ανεβασε και τη vomax σε 65, νομιζω μαλιστα οτι εκει εχει ταβανι.
    Θενκσ Νικο, και εγω το χαρηκα γιατι βγηκε πραγματικα χωρις ιδιαιτερη πιεση

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1,021 έως 1,035 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.