Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Kalogeridis
    Συμμετέχων

Με την εξίσου μικρή μου εμπειρία, το βλέπω πλήρες. Και η διαλλειματικη πολύ χρήσιμη παρότι δεν βοηθάει στην καύση λίπους, σε κρατάει σε εγρήγορση. Μπράβο σου αν το έφτιαξες μόνος σου… Ωραίο κοκτέιλ!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου, παρεα με τον Αργυρη για ενα μερος της, διαλειμματικη προπονηση:3 χλμ ζεσταμα, 6×1000μ. σε ρυθμο 4’08” με 2′ διαλειμμα αργου τρεξιματος ενδιαμεσα και τελος 3 χλμ αποθεραπεια … συνολικα 13,83 χλμ σε 1:10:34!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dejan Το παρελθόν και το μέλλον του αγωνίσματος..!!!:P

Btw @Εchetlos είμαστε μαζί στις μισές φωτό του φώτοΤρέχουμε..

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Καλημέρα!!
    Πρωινή τελευταία γρήγορη προπόνηση! 2Χ2000 σε 7:51(3:55min/km) και 2Χ400 σε 1:27 και 1:30(3:36 και 3:45min/km). Πολύ καλά νομίζω πήγε. Ζόρι ένιωσα μόνο στο πρώτο διχιλιαρο μετά όλα οκ. Το πρώτο 400άρι μου ξεφυγε προς τα κάτω!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μπράβο σου Ιερεμια άντε να δούμε αν θα ανταποκριθεί ανάλογα και το παλτό μου!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Δύναμη είναι παναθεμα τον!!

spy
    Συμμετέχων

Iερεμια βλεπω τα κομματια σου … και ζηλευω!!!Πραγματκα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Εσύ και ο Τάσος αδικειτε τον εαυτό σας που δεν έχετε βρει έναν λοκαλ κόουτς να σας καθοδηγησει υπεύθυνα… Μέχρι να τριανταρισετε θα έχετε κάνει παπάδες! Σηκωνετε μεγάλη εξέλιξη ακόμα!

Jeremyalfisti
    Συμμετέχων

Ευχαριστούμε παιδιά για τα καλά σας λόγια! Απλά το κέφι μας κάνουμε όμως, μιλάω και εκ μέρους του φίλου μου Τάσου καθώς και αυτός της ίδιας λογικής είναι! Κάνουμε το κέφι μας και όπου μας πάει. Και λόκαλ κοουτς να έχουμε θα ρίξουμε τον ημι στο 1:25 το μαραθωνιο ο Τασος στο 3:10 και πιο κάτω ίσως. Και με αυτά τα νούμερα για να κάνουμε το κεφι μας θα μαστε και παλι οποτε θα πάει τσαμπα το στρες και η πίεση, εφοσων αστέρια δεν είμαστε. Οσο χτίζουμε αερόβια βάση θα βελτιωνόμαστε και θα φτάσουμε στα νουμερα αυτά χωρίς κοουτς με λάθη προφανως αλλα θα ναι δικό μας και δε θα χάσουμε την απολαυση. Πρόβλημα και για τους δυο μας δεν ειναι η κακη επίδοση σε ενα ενα αγώνα αλλα το να μην μπορούμε να τρεξουμε μια μέρα. Αν χάσουμε αυτο το κίνητρο θα χασουμε την ορεξη μας και για αυτο. Χωρις βεβαια να εννοω οτι δεν χαιρόμαστε για μια καλή επίδοση κλπ. Αλλά όλα με μέτρο για να το απολαμβάνεις και να το φέρεις στα μέτρα που εσύ θέλεις. Υγεία να χουμε όλοι μας να είμαστε εκει έξω να κοπανιόμαστε, τίποτε άλλο!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Εσένα βλέπουμε τους αγώνες σο Σπύρο…;)

Iερεμια βλεπω τα κομματια σου … και ζηλευω!!!Πραγματκα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ

spy
    Συμμετέχων

Νικο ευχαριστω για τα παντα καλα σου λογια … αλλα πως να μην θαυμασω την ευκολια με την οποια πολλοι, ανεξαρτητου ηλικιας, κινουνται σε ρυθμους κατω απο 4’/χλμ!

sigi
    Συμμετέχων

15χλμ σημερα στην zirinioum arena ρυθμος 04′ 52″ με υπερβολικη ζεστη!!!!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Λόγω διαφοράς ηλικίας θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μερικώς. Ο κόουτς είναι αυτός που θα δε προστατέψει πέραν της καθοδηγησης που είναι αυτονόητη. Τεσπα, ανήκω δυστυχώς στους ανθρώπους που έχω πολλά ΑΝ κατά νου. Έτσι συμβουλευω για να μην έχουν ανάλογα Αν και οι νεότεροι. Σκέψου τον εαυτό σου, να μιλάει στον δρομεα γιο του, μετά από 30 χρόνια και να του λέει πως έκανε ταβάνι το 3ωρο χωρίς στήριξη. Ψάξτε αυτήν την υποστήριξη και καμιά χαρά του τρεξιματος δε θα χαθεί… Σε τελική αν δε σου κάτσει ο σωστός με την πρώτη, πάμε για άλλον… Εσείς ξέρετε τι θέλετε από έναν προπονητή. Επίσης ξέρετε και τι δε θέλατε…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@spyrkotz Κι εσύ αν ρίξεις τον όγκο, ξεκουραστούν τα πόδια σου και δουλέψεις επάνω στα κομμάτια (κάτι που αυτή την στιγμή δεν σου χρειάζεται, είναι η αλήθεια), θα εκπλαγείς με το πόσο θα βελτιωθείς σε ταχύτητα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Γυμναστήριο σήμερα μετά από σχεδόν 1 μήνα για συντηρισούλα. Διάδρομος 5 χλμ σε 28 λεπτά κοιλιακοί, ραχιαίοι και βάρη άνω, καθώς όσο πλησίαζε ο μαραθώνιος, στήθος, πλάτη, χέρια τα είχα παρατήσει.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 106 έως 120 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.