Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Οι καθημερινές μας προπονήσεις.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 1,189 συνολικά)
  • Συντάκτης
    mashine
    Συμμετέχων

@tazi Θα επιστρέψεις βουνίσιος! Σύμπτωση (για τις ανηφόρες) και εγώ έγραψα σήμερα 12k off road!

tazi
    Συντονιστής

Η αληθεια ειναι οτι μου αρεσε!!!!, βεβαια επειδη δεν ειχα δρομικα ρουχα εγινα το απολυτο παπι, το τζιν επρεπε να δεις

Skakinen
    Συμμετέχων

@tazi

@Echetlos

Με το τζιν έτρεξες;;;
    Φρόντισε να μην το μάθει ο συνονόματος…

Kalogeridis
    Συμμετέχων

9,2 χλμ, άνετα. Στους 144 παλμούς με αρκετή ζέστη. Ρυθμός 5’32”. Άλλη μια βδομάδα ακολουθεί σε ρυθμό αποκαταστασης. Ακολούθησε κρυοθεραπεια στη θάλασσα… Δε τολμησα να βουτηξω αλλά μέχρι τους τετρακεφαλους μπήκα…

spy
    Συμμετέχων

…παντως Παναγιωτη, τη προηγουμενη εβδομαδα που ημουν Ρεθυμνο κολυμπησα κανονικοτατα … η θαλασσα δε μου φανηκε πολυ κρυα!

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Αν δεν παίξω ρακέτα δύσκολα το παίρνω απόφαση… Παλιότερα Γενάρη μετά από ένα σετακι έμπαινα χωρίς δεύτερη σκέψη. Πάει… Γέρασα!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

ο πρώτος μου αγώνας ως 2ος βοηθός χτες σε Γ τοπικό..είχε πλάκα δε λέω! στην αρχή ήμουν λίγο μαγκωμένος καθώς σκέφτηκα πως με τη σημαία που κρατούσα αποκτούσα ξαφνικά πολλές ευθύνες και..μετά από ένα λάθος σε ξεκάθαρο πλάγιο καθαρά λόγω άγχους, πήρα σιγά σιγά το κολάι και ξεδίπλωσα το…δρομικό μου ταλέντο! σε κάποιες φάσεις έφευγα πιο γρήγορα από τους παίκτες χαχα!

Παρασκευή που έκανα μασάζ ήμουν φουλ πιασμένος στην πλάτη κι έτσι εστιάσαμε εκεί για να μπορώ να κουνηθώ. αφήσαμε τα πόδια όμως και μέχρι και σήμερα(από τη μπάλα της Πέμπτης) νιώθω μια ενόχληση στον αριστερό τετρακέφαλο που προσωπικά θεωρώ πως είναι από την κόπωση αλλά χωρίς μασάζ δε βλέπω να περνάει. πρέπει να ξαναπάω επειγόντως μην έχουμε χειρότερα.

στα προπονητικά τώρα, χτες ρεπό λόγω έλλειψης χρόνου κυρίως(ήθελα να κάνω ένα easy) αλλά σήμερα ξύπνησα πρωί καθώς χτες κοιμήθηκα νωρίς λόγω κούρασης. το εκμεταλλεύτηκα λοιπόν κι έτσι γύρω στις 9:30 ξεκίνησα για ένα fartlek 15ρι αυτή τη φορά. easy στην αρχή, 2.5χλμ στο 4:12, easy πάλι, 1χλμ στο 3:57, easy, και 3 500ρια σε 3:52-3:53-3:47 κλασικά…με easy ενδιάμεσα 😛 τελικά 15χλμ σε 1:18:14, μέσος ρυθμός 5:13. η προπόνηση εντελώς του…μυαλού μου, με γνώμονα βέβαια τον επερχόμενο αγώνα με τον Ιερεμία πάντα. έτσι μου ήρθε, αυτό έκανα! ζόρι καλό έφαγα πάντως πάλι, λόγω ζέστης αρχικά και ποδιού μετά. στα 2 τελευταία ειδικά πήγε να τραβήξει όταν ανέβαζα ρυθμό και με άγχωσε λίγο. καρδιοαναπνευστικά φτου φτου πολύ καλά! μέσοι κομματιών 178, μέγιστοι 191. στο τέλος έβγαλα ρούχα και μετά το αρχικό σοκ της παγωμένης θάλασσας, βούτηξα για το 1ο μπάνιο του 2016! πολύ νωρίς για τα δεδομένα μου, μεγάλες στιγμές! η καλύτερη αποκατάσταση!

και τώρα η ερώτηση της ημέρας. ο αγώνας είναι την άλλη Κυριακή. είναι 5ρι. σκέφτηκα να τρέξω ένα δυνατό 5ρι την Τρίτη σε στάδιο, λίγο πιο αργό από τον επιδιωκόμενο ρυθμό του αγώνα. κάτι σε 4:15-4:20 έλεγα(την Τρίτη) και μετά άλλη μια ψιλοδυνατή την Πέμπτη με 3×1000 ή τίποτα 6×400. τι λένε οι παλιοί? να το πάω έτσι ή μόνο μια ζόρικη μέσα στην εβδομάδα? μήπως κάτι σε 2×2500 θα ήταν καλύτερο ενόψει αγώνα? μετά τον “όλα μέσα” Μ.Αλέξανδρο δεν έχω επιστρέψει στα καλά μου ακόμα και ανησυχώ!

spy
    Συμμετέχων

…σημερα το πρωι-πρωι, στους δρομους της Κηφισιας και λιγο στο Ζηρινειο … 15 χλμ σε 1:20:54!

sigi
    Συμμετέχων

Το πρωι του Σαββατου 20,5 χλμ στην περιοχη του Χαλανδριου με καλη παρεα τον Χρηστο @xipolitakos βγηκαν πολυ ανετα και κουβεντιαστα:-) ρυθμος 5′ 09″ στο περιπου..
    Ωραια και ησυχη διαδρομη!!!

xipolitakos
    Συμμετέχων

…και
    Κυριακή 15χλμ Συγγρού με άλλο Γιώργο 🙂
    Δευτέρα 14χλμ. Τα 10 σε 48:10 (4:49 pace)

@sigi
    ετοιμάσου για το επόμενο LR…
    Αν είναι και η υπόλοιπη παρέα (@winarg & Sotos) θα μας τρέξουν γερά! 🙂

spy
    Συμμετέχων

…το απογευμα 90’ασκησεις ενδυναμωσης και 1500 μετρα κολυμβηση σε 39’19”!Ελπιζω να την βγαλουμε καθαρη ως τις 8 Μαιου…!

sigi
    Συμμετέχων

Χρήστο τώρα που θα πάω 2 εβδομάδες Κέρκυρα θα τρέχω πρωί-απόγευμα!!Μίνι προετοιμασία και μετά ποιός μας πιάνει!!!
    Θα τους βγάλουμε την γλώσσα εάν αποφασίσουν και έρθουν μαζί μας!!!!!
    Σάββατο 7/5 λοιπόν πρωί-πρωί!!!!!!!!!!

stratus
    Συμμετέχων

Dejan
    Συμμετέχων

30’λεπτο με τα χίλια ζόρια πάνω σε διάδρομο. Πιασμένος αρκετά από χτες… Btw @Εchetlos είμαστε μαζί στις μισές φωτό του φώτοΤρέχουμε..

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Καλημέρα σε όλους!
    Το δικο μου προγραμμα αυτο τον καιρο που προσπαθω να χασω και 4-5 περιττά κιλα είναι το εξής:
    1. Μια προπόνηση 10-12 χλμ ελευθερο τρεξιμο σε ρυθμο 6.30/χλμ
    2. διαλειμματικη προπόνηση 400-800-1000-1600 κλπ….τα κανω εναλλαξ δηλαδη αν αυριο κάνω 400 αρια την επομενη εβδομαδα μπορει να κανω 1000άρια ή 1600άρια
    3. μια ακόμη αργη προπόνηση μέχρι 8 χλμ
    4. long run ξεκιναω από τα 90 λεπτα και ανεβαινω σταδιακα (5%-10%) ανα 2 εβδομαδες…
    την διαλειμματικη προπονηση την κανω ανα 2 εβδομαδες και στην ενδιαμεση εβδομαδα βαζω tempo αρχικα με χρονο 20-25 λεπτα και στην συνεχεια σταδιακα φτανω να κανω 2*4000 με διαλειμμα 4-5 λεπτα….
    επίσης Long Run δεν βάζω κάθε εβδομάδα….με την μικρή μου εμπειρια θεωρω οτι βασικη παραμετρος της προπονησης ειναι η ξεκουραση….
    Για πείτε πως το βλέπετε;;;;

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 1,189 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.