Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 391 έως 405 (από 650 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Vagelis Mallidis
    Συμμετέχων

Γιατί έτσι όπως τα λες με βλέπω να καταλήγω σε αυτό που ήδη έχω το Neo Vista

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μα εγώ βρίσκω ιδανικό το Vista για μαραθώνιο. Και τώρα βγαίνει και το καινούργιο.

Gregory
    Συμμετέχων

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ενδεχομένως μπορεί και να έχει απαντηθεί αλλά δεν βρήκα κάτι. Για να μη κουράζω, μπορείτε να μου πείτε ποια η διαφορά ανάμεσα στο Boston 13 & στο evo SL ???

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@gregory To Evo SL φοράει εξ ολοκλήρου Lightstrike Pro αφρό, έχοντας μία μικρή πλαστική πλάκα στο μέσο για στρεπτική ακαμψία.
    Το B13 αποτελείται από μία στρώση LS Pro επάνω και μία από Lightstrike (EVA) από κάτω. Ανάμεσα στις δύο στρώσεις υπάρχουν πλαστικές ράβδοι.

Johnbrb
    Συμμετέχων

Ετρεξα προσφατα με το b13 πολυ καλυτερο απο το b12 επισης αγκαλιαζει.πολυ καλυτερα το ποδι ευτηχως διορθωσαν το κομμάτι στην γλωσσαα και το μερος που αγκαλιάζει στο πισω μερος το πόδι

Panos
    Συμμετέχων

TA novablast 5 διαλύονται στο εξάμηνο οπότε ψάχνω το επόμενο παπούτσι για καθημερινή χρήση περπάτημα και χαλαρό τρέξιμο.
    Βλέπω αυτά που έχουν και έκπτωση 20%
    https://www.intersport.gr/el/andrika/papoutsia/treximo/nike-andrika-papoutsia-gia-treximo-zoom-fly-6_1231552/
    Σκεφτόμουν και τα ZoomX Invincible Run Flyknit 3 που είναι εξίσου μαλακα με τα asics αλλά ανεβαίνουν σε τιμή.
    Όλο το intersport έχουν – 20% στα ανδρικά λόγω γιορτής του πατέρα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tiniakos Τα ZF6 είναι performance μοντέλο, δεν κάνει για αυτό που θες.
    Ξέρω κόσμο που έχει άπειρα χλμ με διάφορα Novablast και δεν είχε θέμα ανθεκτικότητας.

Panos
    Συμμετέχων

Μα και εγώ με τα novablast 3 έγραψα χιλιάδες χιλιόμετρα. Τα 5 με απογοήτευσαν σε θέμα αντοχής.

Blackdog
    Συμμετέχων

Για daily trainer έχω το novablast5 το οποίο φτάνει σιγά σιγά 500κμ. Παρ όλο που είμαι πολύ ευχαριστημένος θα ήθελα να δοκιμάσω ένα πιο ελαφρύ μοντέλο και λιγάκι πιο ικανό όταν τσιμπάω το ρυθμό. Το ΝΒ5 – παρ ότι έχει κάποια – θα ήθέλα να είναι λίγο πιο ζωντανό. Δηλάδή το rebelv4 το είχα ευχαριστηθεί περισσότερο (απλά έχασε γρήγορα τις ιδιότητες του).

Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε evosl (το sl2 μου φάνηκε πολύ στενό και μαζεμένο και δεν μου έκατσε καθόλου στα καθημερινά), mach6 και – ίσως – rebelv5 (λέω ίσως διότι από αυτά που διαβάζω μου φαίνεται ότι έχασε λίγο ζωντάνια που είχε το v4. Τι λέτε όσοι έχετε κάποιο από αυτά;

Οι ρυθμοί μου στα ελευθερα τρεξιματα και long είναι περίπου 4:45 (σε κάποιες φάσεις κατεβάζω λιγάκι ρυθμό ακόμη).

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@blackdog Mach 6.

geoman
    Συμμετέχων

Δες και το Asics Noosa 16, εξαιρετικό.

Panagiotis Vasiliou
    Συμμετέχων

Καλησπέρα

Ανάμεσα σε neo zen και 1080nb τι θα επιλέγατε για προετοιμασία μαραθωνίου και αργά long runs >5:30 pace

Δοκίμασα evosl αλλά τα βρήκα λίγο ασταθείς , επίσης έχω τα hoka mach 6 για πιο «γρήγορες» προπονήσεις

Αν ξέρετε κάτι άλλο να μου προτείνετε μην διστάσετε.

Ευχαριστώ πολύ
    Αναμένω την κριτική του neo vista 2 με ανυπομονησία!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panagiotis_vasiliou Και τα δύο είναι τοπ επιλογές, αν κάποιος θέλει πολύ μαλακό πάτημα.
    Το Zen έχει το πλεονέκτημα του βαρους και μεγαλύτερο βounce.

George Provo
    Συμμετέχων

Για super shoe, για tempo και αγωνιστικό σε ρυθμούς από 4’10-4’40, μεταξύ boston 13, vista kai superblast??

ή αν έχετε να προτείνετε άλλο…

geomaz
    Συμμετέχων

George Provo.
    Κανένα από τα παραπάνω.
    Evo SL, το οποίο με` λίγο ψάξιμο τώρα στις εκπτώσεις θα το βρεις κάπου στα 120…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 391 έως 405 (από 650 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.