Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών – 4

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 451 έως 465 (από 650 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Stelios
    Συμμετέχων

Εξαίρεση η adidas στο one salonica όπου έφερε πριν κάποιους μήνες 30-40 adios pro 3 στα 125 και γεμισε ξαφνικά η Θεσσαλονίκη με pro 3. Εκεί βέβαια ήταν έτοιμο να βγει το pro 4.

TinosRun
    Συμμετέχων

@echetlos Καλημερα, Υπρχει περιπτωση να δουμε review για το Asics Magic Speed 4?

επειδη μαζευω χλμ με τα Novablast5 σε long/easy runs θελω κατι πιο “σφιχτο” να με βοηθαει σε διαλειμματικες (03:55-04:30 το pace σε στιβο σε 400αρια) και σκεφτομαι αυτα..

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@tinosrun Όχι. Αναμένεται άλλωστε και το v5.
    Υπάρχουν πολλές άλλες καλύτερες επιλογές.

AlexandrosGk
    Συμμετέχων

Γεια σας παιδια, μετα απο 2 σερι neo vista, πηγα στα HOKA MACH-X2. To παππούτσι είναι δυναμίτης. Σε τραβάει να δώσει και άλλο και άλλο. Δοκίμασα ένα 5αρι στο 4.10 και το παπούτσι με τράβαγε να πέσω κάτω απο 4. Ευτύχως δεν έχω κάμια ενόχληση πίσω στην φτέρνα. Θα το δοκιμάσω αύριο σε ένα easy pace.

Blackdog
    Συμμετέχων

Καλησπέρα, έχει κανείς άποψη για το Rocket X3; Ευχαριστώ

Kostakos
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλη την παρέα
    Νοvablast5, adidas SL2, adidas takumi, saucony triumph
    Ποιο λέτε για προπονηση μόνο άσφαλτος, ούτε χιλιοστό σε γήπεδο
    Υπάρχει βέβαια κι ένα speed3 το οποίο το πάω για την κλασσική διαδρομή όπως πέρσι
    Φυσικά κάθε άλλη πρόταση δεκτή
    Και πάλι καλημέρα

Υ.Γ για να μη σας τρελάνω τα παραπάνω δεν τα έχω αλλά σκέφτομαι ποιο να πάρω γιατί δυστυχώς έχασα την ευκαιρία του adidas EVO SL

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τέσσερα διαφορετικά μεταξύ τους μοντέλα…
    Κάποια πολύ κιόλας.

Νοvablast5, adidas SL2, adidas takumi, saucony triumph

Angelos Tsirtsis
    Συμμετέχων

Καλησπέρα!
    Προτάσεις για παπούτσια δρόμου να δοκιμάσω για αγωνιστικό σε 5κ/10κ? Στόχος να σπάσω τα 04:00λ/χλμ στο 5κ. Προσφάτως άλλαξα χρήση για το μέχρι πρότινος endorphin speed 4 που είχα σαν αγωνιστικό σε γρήγορο προπονητικό και είμαι σε αναζήτηση. 62 κιλά, ουδέτερο πάτημα. Ευχαριστώ!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@angelos_t Το προφανές, Άγγελε. Κάτι οπωσδήποτε με carbon plate.

Angelos Tsirtsis
    Συμμετέχων

Οκ, όλα τα δημοφιλή συνεπώς, adios pro, endorphin pro, vaporfly κλπ… Έλεγα μήπως τυχόν η απόσταση μέχρι 5κ/10κ έπαιζε ρόλο και ξεχωρίζει κάποιο. Ευχαριστώ πολύ!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Είναι πάρα πολλά τα παπούτσια της κατηγορίας αυτής πλέον. Από εκεί και πέρα πάιζει ρόλο τι ταιριάζει στον καθένα από τα χαρακτηριστικά τους.
    Εγώ π.χ. θα πήγαινα με το Fast-R 3, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ή αφού είσαι ευχαριστημένος με το Speed, μπορείς να δεις το Pro.

Angelos Tsirtsis
    Συμμετέχων

Πράγματι χάνεσαι πλέον σε αμέτρητες επιλογές, reviews, πολύ πληροφόρηση. Θα ξεκινήσω με τα καταστήματα που έχουν και διάδρομο για δοκιμή και θα δω όσα περισσότερο μπορώ, ελπίζοντας και σε κάτι καλύτερο όσο διαρκούν οι εκπτώσεις. Ευχαριστώ και για την υπενθύμιση για τα Puma, δεν το είχα καν στη λίστα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@angelos_t Αυτό είναι το καλύτερο, κάποιο κατάστημα με διάδρομο.
    Υπάρχει και review για το Puma.

Kostakos
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλη την παρέα

Kostakos
    Συμμετέχων

Κάποιο πρόβλημα εχθές δε με αφησε να απαντήσω και ζητώ συγγνώμη.
    Σε συνέχεια λοιπόν του παραπάνω μηνύματος γράφω ότι ο ρυθμός μου είναι (θεωρητικά) σταθερά στο 4:50/km κι ελπίζω να είναι αυτός και στην κλασσική. Βεβαια, στα long runς είναι 20-30sec παραπάνω.
    Επέλεξα τα μοντέλα αυτά γιατί νομίζω ότι ταιριάζουν σε εμένα μέσα από τις αναλύσεις που διάβασα. Πολύ πιθανόν είναι όμως να έχω καταλάβει λάθος οπότε κάθε πρόταση είναι δεκτή

Υ.Γ Νίκο σε ευχαριστώ
    Δε ξέρω τι έγινε πάλι και κόλλησε. Κάθε φορά που κάνω είσοδο από το κινητό μπλοκάρει

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 451 έως 465 (από 650 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.