- Αυτό το θέμα έχει 649 απαντήσεις, 92 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 2 ώρες, 16 λεπτά πριν από τον χρήστη
Stelios.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 12:30 #134215
ManosΣυμμετέχωνκαλημέρα,
στο πρώτο long run (28χλμ σε άσφαλτο) με τα Nike Vaporfly 3 παρατήρησα αλλοίωση στις σόλες του παπουτσιού. Είναι φυσιολογικό γι’ αυτό το μοντέλο; Επισυνάπτω την εικόνα https://ibb.co/Q76zpt11
Ευχαριστώ, Μανώλης
-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 7 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από
Manos.
9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 13:56 #134217
Nikos PilikasΣυντονιστής@manspan Όχι, δεν είναι. Για να είνα8 όμως τόσο συμμετρικό και στα δύο, μάλλον έχει να κάνει και με το πάτημά σου.
9 Σεπτεμβρίου 2025 στις 14:41 #134218
Chris RoseΣυμμετέχων@manspan σε εμένα αλλοίωση εμφανίστηκε στα 19 χλμ με φορά στην εξωτερική σόλα και αποκολλήθηκε ένα κομματάκι του αφρού. Τα έχω στο κουτί τους 10 μήνες από τότε και δεν τα ξανά έτρεξα
10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 07:44 #134220
ManosΣυμμετέχωνΈχει ξεφλουδίσει μια λεπτή μεμβράνη, η οποία φαίνεται να είναι “διακοσμητική”. Υποθέτω ότι και ο κατασκευαστής του παπουτσιού γνώριζε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να διατηρηθεί ακέραια. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα προχωρήσει σε βάθος η αλλοίωση, καθώς υπολόγιζα ότι με αυτά τα παπούτσια θα τρέξω τον Αυθεντικό. Να τα επιστρέψω πίσω στο κατάστημα είναι αδύνατον, καθώς τα είχα αγοράσει πριν 4-5 μήνες.
10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:13 #134221
Nikos PilikasΣυντονιστής@manspan Βάλε shoe goo και τελείωσες.
10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 11:31 #134222
ManosΣυμμετέχων10 Σεπτεμβρίου 2025 στις 17:33 #134224
Nikos PilikasΣυντονιστής@manspan Στην συγκεκριμένη. Ίσως η μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά τον τροχό και τα cable ties!
11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:36 #134226
ManosΣυμμετέχωνΒρίσκω την shoe goo μόνο σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με αρκετά “τσιμπημένη” τιμή σε σχέση με το Εξωτερικό. Γνωρίζεις αν υπάρχει άλλη επιλογή καταστήματος;
11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 09:27 #134227
Nikos PilikasΣυντονιστήςΕίναι όντως ακριβή αλλά αξίζει 100% τα χρήματά της. Και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για οτιδήποτε άλλο.
Όχι, δεν γνωρίζω κάποιο κατάστημα.11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 22:20 #134232
SteliosΣυμμετέχωνUpdate για τα Megablast.
Το πρωτο run ήταν long οπότε ο ρυθμός ήταν σχετικά αργός . Εκεί κατάλαβα πως το παπουτσι είναι πιο bouncy από τα SB και λίγο πιο ελαφρυ αλλά θεωρουσα πως είχαν σχεδόν την ίδια ταχύτητα, αντε να πηγαινει λίγο πιο γρήγορα το MB κατά 5-10″.
Σήμερα έκανα ένα Τεμπο κοντά στο marathon pace και πριν ξεκινήσω από το σπίτι σκέφτηκα να βάλω τα MB . Επειδή ήμουν σίγουρος βασισμένος στην αίσθηση του SB πως δεν ειχαν άνετα τον ρυθμό που ήθελα να παω πηρα και τα ON μαζί μου έτσι ώστε να αλλάξω νωρίς νωρίς αν δω πως δε βγαίνει.
Το MB μεταμορφώθηκε…. Οχι μονο είχε τον ρυθμό αλλά χωρίς να το καταλάβω το πρωτο χιλιόμετρο πηγε και πολυ πιο κάτω. Είναι πολυ πολυ γρηγορότερο και ικανό από το SB.
Οι δε μετρήσεις του, μήκος διασκελισμου, χρόνος κτλ κτλ είναι ακριβώς ίδιες με τα carbon.
Είναι το όνειρο κάθε προπονητή…. Ταχύτητα σε μεγάλη προπονηση χωρίς carbon κρατώντας τα ποδια φρέσκα. Άνετα το φοράει κάποιος που είναι στο όριο για 3ωρο.
Υ. Γ. Σε κατηφόρα παει δίχως αύριο, εγώ δυσκολευόμουν να σταματήσω.11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 22:55 #134233Blackdog
ΣυμμετέχωνΕυχαριστούμε για τα MB, εμένα το μοναδικό αστεράκι στο SB2 είναι το μεγάλο ύψος από το έδαφος. Στα γρήγορα δεν νιώθω σιγουριά… Οπότε και τα MB μόνο για αυτό τα σκέφτομαι.
Η εφαρμογή πως είναι; Το ίδιο άνετο με το SB2;
-
Blackdog.
11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 22:58 #134235Gregory
ΣυμμετέχωνΕνθαρρυντικά όλα αυτά Στέλιο ακόμα δεν έχω πάρει παπούτσια να αντικαταστήσω τα SB2 οπότε μάλλον θα περιμένω να βγει κάνα χρωματάκι ωραίο και θα τα τσιμπήσω. Από θέμα αντοχής-ανθεκτικότητας θεωρείς πως θα είναι στο ίδιο επίπεδο με τα SB2 ??
11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 23:31 #134236
SteliosΣυμμετέχων@Blackdog εγώ και τα SB τα βρίσκω πολυ πιο σταθερά από παπουτσια τυπου SL κτλ. Και είναι λογικό λόγω φάρδους στο forefoot και υψους στα πλαϊνά.
@Gregory δε ξερω αν θα είναι το ίδιο, τα SB έβγαλαν υπερβολικά χιλιόμετρα. Θεωρώ πως θα είναι εκεί κοντά και αυτά. Επίσης το λάστιχο κάτω είναι πιο χοντρό και πλεον η προσφυση είναι όχι απλά βελτιωμένη αλλά θα έλεγα και πάρα πολύ καλή.
Πιστευω πως μόλις γίνουν reviews από τους γνωστους στο εξωτερικό, θα εξαντλούνται στο ρυθμό των SB. Ήδη όταν τα πηρα εγώ την πρωτη μερα κυκλοφορίας υπήρχαν νουμερα. Με το ποθ βγήκαν 3-4 reviews εξαντλήθηκαν όλα.12 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:04 #134237
Nikos PilikasΣυντονιστήςΚατά πάσα πιθανότητα, το Megablast θα έχει ανάλογη διαθεσιμότητα με το Superblast. Δηλαδή περιορισμένη.
-
Nikos Pilikas.
15 Σεπτεμβρίου 2025 στις 08:05 #134246
Nikos PilikasΣυντονιστής@vagelis1971 Περίεργο πώς σου άρεσε το Vista 1 και όχι το 2.
Δεν έχω εικόνα του ΗΜ3 αλλά απ’ όσο ξέρω είναι παπούτσι που πάει και πιο αργά. Έχω τις ενστάσεις μου για την πλάκα (έστω και πλαστική) σε αυτούς τους ρυθμούς και με ανηφόρα, συν το κόψιμο στην καμάρα.
Εγώ γενικά είμαι υπέρ των σταθερών trainers για τέτοιες περιπτώσεις. Περίμενε και το Megablast.Είχα πάει από το outrun και καθώς μιλούσα με τον Ηλία αφού του είπα ότι μου αρέσουν τα παπούτσια στυλ Neo Vista 1 και το 2 δεν μου άρεσε ιδιαίτερα μου πρότεινε το Brooks hyperion max 3.
Η αλήθεια είναι ότι όταν το φόρεσα ήταν πολύ μαλακά αλλά ταυτόχρονα ένιωθα και το bounce.
Καθώς η προσδοκία μου είναι για 4:00 με 4:30 στον μαραθώνιο τί άποψη έχεις για το συγκεκριμένο παπούτσι.
Περιμένω να δοκιμάσω και το Megablast καθώς τελικά μάλλον προτιμώ αυτό το στυλ από Vomero 18 ή New Balance v6. -
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.