Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 1,027 απαντήσεις, 87 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη
Vasilis Giannaris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
22 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:07 #45805
mashine
ΣυμμετέχωνΠρώτη επαφή με τα NB rc1600 v2 σε 8 X 200.Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την άνεση που προσφέρουν σε σχέση με το βάρος τους (151γρ σε 44)όσο και με
την φοβερή ποιότητα κατασκευής…(μου ξεκόλλησε η σόλα!!! στο σημείο που προσγειώνομαι)Αμφιβάλλω αν θα αντέξουν 50χλμ πριν διαλυθούν!22 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:35 #45806
Nikos PilikasΣυντονιστής@mashine Πήγαινέ τα πίσω ρε Πάνο…
Χωράει συζήτηση;24 Φεβρουαρίου 2017 στις 09:09 #45861
YiannisΣυμμετέχωνΜετά από αγορά τόσο του nb 1400 όσο και του nb zante 2, έχοντας κάνει από μια προπόνηση ταχύτητας ( για τα δεδομένα μου) με το καθένα, στο 1400 το πόδι μου έχει πολύ σφιχτή εφαρμογή, ενώ στο zante (παπούτσι από άλλο πλανήτη) νιώθεις ότι φοράς σαγιονάρα χωρίς να σου αφαιρεί την αίσθηση του δρόμου. Μάλλον υπερεκτίμησα τον εαυτό μου, το επίπεδο μου δεν είναι για racing παπούτσι ακόμα. Πάντως το 1400 στα ανοίγματα που έκανα κεντούσε, δεν το ένιωθα, μάλλον παραείμαι αργός για το συγκεκριμένο. Δηλώνω φανατικός θαυμαστής του zante v2.
24 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:42 #45863
spyΣυμμετέχων…Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον @Yiannis ότι σαν το zante δεν υπάρχει άλλο παπουτσι!Είναι φτιαγμένο για όλα: για γρήγορο τρεξιμο, για αργο, για μικρή αποσταση, για μεγάλη … ακόμα και για πολύ-πολυ μεγάλη …με καλή απορρόφηση κραδασμών, σταθερο, ελαφρύ … σαν να μη φοράς παπούτσι…!Έτρεξα μ’αυτα στο Κρόνιο 70 χλμ … τα έβαλα και στο 50αρι της Ψαθάς …και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, αν και το νούμερο που τα έχω ειναι 43 αντί 42,5 που φοράω κανονικά (όπως είναι τα NB 1500, που θα χρησιμοποιήσω στο μαραθώνιο Θεσ/νίκης).Δεν είμαι ειδικός στα παπούτσια, ούτε γνωρίζω πολλά από εξοπλισμό στο τρέξιμο …αλλά τα zante θα τα συνεστηνα ανεπιφύλακτα σε όλους όσους είναι ελαφρεις!
24 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:46 #45864
Nikos PilikasΣυντονιστής@ichasone Θέμα γούστου είναι όλα, Γιάννη.
Θεωρητικά, κάποιος που δουλεύει με το Zante ως trainer, μπορεί να χρησιμοποιήσει το 1400 ως αγωνιστικό ή για γρήγορα κομμάτια. Το V4 μάλιστα, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως προπονητικό από κάποιους, “συγχωρεί” πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες εκδόσεις του.
Βέβαια, και το Zante ακολουθεί σχετικά εύκολα πιο σβέλτους ρυθμούς, όχι όμως πολύ γρήγορους, δεν ενδείκνυται το upper του.
@spy Όπως ακριβώς τα λες, Σπύρο.
Το παπούτσι είναι ελβετικός σουγιάς!24 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:56 #45866
spyΣυμμετέχων@echetlos: Νίκο πρέπει να βρούμε κι άλλα πσπουτσια … σαν το zante … αν φυσικά υπάρχουν … !
24 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:07 #45867
Nikos PilikasΣυντονιστήςΣπύρο, το πιο κοντινό πρέπει να είναι το Skechers Gorun 5.
Κι είναι και το Freedom.
Όπου να ‘ναι μου έρχεται το καινούργιο Elite της Nike, στην περιοχή του Zante πρέπει να παίζει.24 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:12 #45868
spyΣυμμετέχων…Νίκο ευχαριστω!Τα sketchers τα έχω υπόψη μου (από σένα δηλ.!!!).Όταν έρθει η ώρα θα επανέλθω … για γρήγορη συμβουλή!Υπολογίζω μέσα Απριλίου … αν τελικά τρέξω τον Ευχιδα !
24 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:18 #45869
Nikos PilikasΣυντονιστήςΕδώ θα ‘μαστε, Σπύρο! 😉
24 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:29 #45870
georgebΣυμμετέχωνΤελικά μόνο σε εμένα δεν έκατσε καλά το Zante (ok, πάνω από τα 15 χλμ που αρχίζω να νοιωθω έντονη πίεση στα μεγάλα δάχτυλα)😁 Παίζει μισό νουμερακι παραπάνω να μην μου δημιουργεί το πρόβλημα ?
Έχω βρει σε πολύ καλή τιμή το rider 19 (65 €). Τι λέει γενικά ? Το σκεφτόμουν για τα easy και για κάνα LR.24 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:52 #45871
Nikos PilikasΣυντονιστής@bougasgeorge Προσωπικά, μου έχει τύχει αρκετές φορές να βγαίνει θέμα με κάποιο μοντέλο για ανεξήγητο λόγο ή να είμαι και ο μοναδικός που του συμβαίνει αυτό. Έτσι πάει όμως το πράγμα, δυστυχώς…
Το Rider, όπως τα περισσότερα Mizuno, έχει σκληρό πάτημα και είναι και αρκετά άκαμπτο.
Δοκίμασέ το πρώτα Γιώργο, αν δεν έχεις ξαναβάλει μοντέλο της εταιρείας.24 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:59 #45872
georgebΣυμμετέχων@echetlos Δεν έχω ξαναβάλει, αλλά αφού λες Νίκο ότι είναι σκληρό και άκαμπτο , μάλλον …δεν. Θα το δοκιμάσω όμως για να έχω καλύτερη άποψη . Ευχαριστώ πολύ Νικο για άλλη μία φορά 👍
24 Φεβρουαρίου 2017 στις 13:09 #45873
Nikos PilikasΣυντονιστήςΌχι ότι είναι κακό παπούτσι (αλίμονο, τόσοι και τόσοι είναι ευχαριστημένοι) αλλά δεν έχει καμμία σχέση με το Zante.
24 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:21 #45877
PanDexΣυμμετέχωνΗ δικιά μου περιπέτεια με τα πατούμενα..Καθώς είχα έρωτα με τα supernova glide 8 στα 10Κ, παραγγέλνω τα pegasus 33 (ήρθαν σε shield έκδοση)για να βγάλω την προετοιμασία των 21Κ και να έχω φρέσκα τα adidas…Σε ένα τέμπο 16Κ μου χτύπησε ένα νύχι το adidas και κατάλαβα οτι απο 10Κ και πάνω τα glide με χτύπανε!!! Όσο περνάει ο καιρός με τα Nike τόσο τα ερωτεύομαι..Ειδικά το toebox είναι ιδανικό για μένα..Είναι λίγο πιο σκληρά απο τα adidas και έχω και ενα πρόβλημα μέχρι να βρω το σφίξιμο στα κορδόνια, κατα τάλλα μάλλον θα πορευτώ στους ανοιξιάτικους ημιμαραθωνίους με τα Nike.
24 Φεβρουαρίου 2017 στις 21:14 #45884
Nikos PilikasΣυντονιστής -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.