Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 1,027 απαντήσεις, 87 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη
Vasilis Giannaris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
25 Ιανουαρίου 2018 στις 15:17 #65054
KalogeridisΣυμμετέχωνΣυμφωνώ με τον γκουρού. Καθ υπόδειξη του έχω 3 ζεύγη 8 . Το κακό όμως είναι ότι το σταμάτησαν οπότε δεν το παντρεύεσαι. Γράψε 20+ χλμ να τα συνηθίσεις, τρεξτα στον αγώνα αλλά αφού κόλλησες με το άλλο μείνε εκεί και περίμενε την προσφορά.
25 Ιανουαρίου 2018 στις 15:19 #65056
KalogeridisΣυμμετέχωνΌταν λέω μείνε εκεί, εννοώ σαν βάση σου. Τα 500+ χλμ σίγουρα δεν παρέχουν τη φρεσκάδα που θες στον αγώνα.
25 Ιανουαρίου 2018 στις 15:52 #65066
YannisVΣυμμετέχωνΓιατί δεν δοκιμάζεις το Launch 4? Νομίζω μπορείς να το βρεις γύρω στα 75. Όπως λέει και ο ειδήμων πάνω από 500Κ για το glycerin είναι πολλά.
25 Ιανουαρίου 2018 στις 16:02 #65072
OdysseasΣυμμετέχωνσας ευχαριστώ @echetlos και @kalogeridis για τις συμβουλές σας. Ίσως πρέπει να βάλω στο rotation το glide 8 για να κρατήσω σε καλή κατάσταση το glycerin για τον αγώνα.
Όσο για τον αν θα βρω το Glycerin σε προσφορά, το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά η αντίδρασή της όταν θα δει άλλο ένα καινούριο ζευγάρι στην παπουτσοθήκη 😀25 Ιανουαρίου 2018 στις 16:08 #65074
OdysseasΣυμμετέχων@YannisV το Launch 4 είναι ήδη διαθέσιμο και αντικαθιστά σιγά σιγά το 3 που έχει φάει τα ψωμιά του. Απλά σε LR μεγαλύτερα των 18-20χλμ μου βγαίνουν πιο ξεκούραστα με το glycerin. Αλλά έχεις ένα δίκιο στο γεγονός πως ένα Launch 4 με λίγα χλμ να είναι καλύτερο από άποψη απορροφητικότητας από ένα Glycerin με 600+ χλμ
25 Ιανουαρίου 2018 στις 16:14 #65076
cranfieldΣυμμετέχωνΚαλησπέρα σας,
Τα launch μου βγάζουν άνετα 1200+ τα glide 8 & boston έχουν 1050+ και μάλλον θα πάνε άνετα για παραπάνω…
Βέβαια σημαντικός παράγοντας είναι το σωματικό βάρος και η χρήση (διάδρομος – χώμα κτλ). Σε εμένα πάντως τα saucony γενικότερα δείχνουν να μην έχουν τις αντοχές και απορροφητικότητα μετά από 600-700 χλμ.25 Ιανουαρίου 2018 στις 16:53 #65078
KalogeridisΣυμμετέχωνΟδυσσέα διαφωνώ. Αν δεν βγει προσφορά, θα φτάσει η μέρα του αγώνα και θα έχεις δύο ζεύγη με 300+ χλμ. Βέβαια για μένα δε λέει κάτι αυτό, αλλά Εσύ ίσως ζητάς έξτρα φρεσκάδα.
25 Ιανουαρίου 2018 στις 17:35 #65080
KalogeridisΣυμμετέχωνΣτην ντουλάπα αυτή τη στιγμή τρέχουν
1) Asics gel cumulus 17 με 600 χλμ. Τα δουλεύω κυρίως στα άνετα διαδρόμου ως 20 χλμ.
2)Adidas glide 8 με 900 χλμ. Τα φοράω στα πάντα έως 13,5χλμ γρήγορα.
3)Adidas glide 8 με 200 χλμ. Έχουν μόνο μεγάλα στη σόλα τους , συμπεριλαμβανομένου και του περσινού μαραθωνίου.
4)adidas guide 8 στο κουτί που περιμένει το στρώσιμο στο τάπερ για τον φετινο αγώνα.
Δυστυχώς λόγω κατάργησης του , θα εξαντλησω τα περιθώρια των είδη υπαρχόντων, και μετά αν δεν επιστρέψω στην ασφαλή λύση των cumulus, ίσως πειραματιστω πάλι στην adidas που πραγματικά από αντοχή έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη.26 Ιανουαρίου 2018 στις 10:02 #65120geomaz
ΣυμμετέχωνΠαιδια,με τι κριτηρια αποσυρετε καποιο ζευγαρι; Εξαιτιας οπτικων φθορων,πχ εαν οπτικα εχει φαγωθει η εξωτερικη σολα [το σκληρο τμημα] και εχει αρχισει να φαινεται ο αφρος/η΄εχει αλλου τυπου γενικες φθορες; Ή απλα με την αισθηση-εμπειρια [αυτο μου ακουγεται κομματακι,δυσκολο..]
26 Ιανουαρίου 2018 στις 12:58 #65148
KalogeridisΣυμμετέχωνΔεν έχω φτάσει ποτέ στο σημείο να φάω όλη τη γόμα του παπουτσιού. Για τα adidas δεν υπάρχει λόγω continental αυτό το σενάριο. Στα Asics αφού τα γύρισα σε περιπάτου, μετά από 1,5 χρόνο ξεκόλλησε κομμάτι της σολας και τα χάρισα. Στο upper αν μου τρυπήσει, που δε συνέβη ποτέ, αν δεν επηρεάζει την συγκράτηση, θα συνεχίσω να το φοράω.
Διαφωνώ πως είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι ένα παπούτσι χρίζει απόσυρσης. Από την αρχή της ενασχόλησης μου με το τρέξιμο, όταν ένιωθα κάτι καινούργιο ως προς την αίσθηση, κατά αλλά και μετά την άσκηση, έβαζα καινούργιο στο ροτεισον. Συνήθως σε μένα οι ενοχλήσεις έχουν να κάνουν με υποστηρικτικους μύες, γόνατα και ισχιο. Σπανιότερα σε αστράγαλο. Τότε τα κρατάω για τα τζόκινγκ και άνετα ως 10 χλμ. Στα cumulus 16 οι ενοχλήσεις στα μεγάλα ξεκίνησαν από τα 600 περίπου χλμ. Τα 17 που έχω τώρα, ίσως λόγω μειωμένου βάρους μου ακόμα αισθάνομαι ότι έχουν να μου δώσουν αρκετά 20άρια. Τα glide 8 στα μεγάλα άρχισαν να μου δίνουν στα 800 χλμ αλλά τα τρέχω και σε κατσικοδρομο. Από τότε τα φοράω ως 13,5 χλμ από άνετο ως γρήγορο χωρίς κάτι να με ενοχλεί. Το σώμα μας ακούμε και αυτό μας οδηγεί στο πορτοφόλι…29 Ιανουαρίου 2018 στις 22:56 #65278
tol gaΣυμμετέχωνσημερα ετρεξα πρωτη φορα με το Nike pegasus 34..παιδια τρομερο πατημα το συνιστω σε ολους..φοραω vomero 11 και saucony triumph 11 kai triumph iso 3 αλλα αυτο το pegasus το ερωτευτηκα αμεσως..ανετο..ελαφρυ και μαλακο πατημα
30 Ιανουαρίου 2018 στις 00:27 #65284
Nikos PilikasΣυντονιστής@nimbus19 Είδες που φοβόσουν να πας σε οτιδήποτε δεν ανήκε στην κατηγορία “σούπερ μαλακό cushioning”..??? 😉
4 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:05 #65596
PanDexΣυμμετέχωνΝίκο και οποιοσδήποτε άλλος έχει γνώμη..Παω για ενίσχυση ντουλάπας, και επειδή το επόμενο παπούτσι μάλλον θα τρέξει και μαραθώνιο, ειμαστέ οκ με το pegasus 34 για marathon shoe? Τα 33 τα έχω νο1 στα παπούτσια που έχω με απροβλημάτιστους ήμι.
4 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:31 #65600
Nikos PilikasΣυντονιστήςΓενικώς: Οποιοδήποτε παπούτσι μάς αρέσει, έχει δοκιμαστεί σε κάποια μεγάλα και ταιριάζει στο πόδι μας, είναι κατάλληλο για μαραθώνιο.-
Άλλος θέλει μαλακό πάτημα, άλλος χαμηλό βάρος, άλλος ευρυχωρία.Ειδικώς: Φυσικά και κάνει για τα 42Κ το Pegasus, Πάνο. Προπονητικό παπούτσι είναι, το 34 είναι μάλιστα και πιο άνετο κι αφού το έχεις δοκιμάσει και σε ημί… καλόν αγώνα!
4 Φεβρουαρίου 2018 στις 20:08 #65606
Nikos PilikasΣυντονιστής -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.