Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 1,027 απαντήσεις, 87 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη
Vasilis Giannaris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
4 Φεβρουαρίου 2018 στις 22:26 #65616
KalogeridisΣυμμετέχωνDrop?
4 Φεβρουαρίου 2018 στις 22:30 #65622
Nikos PilikasΣυντονιστής@kalogeridis 4mm
Drop?
5 Φεβρουαρίου 2018 στις 06:41 #65624
dimitrissssΣυμμετέχων@panosdimi Καλημέρα. Μαραθώνιος Φλωρεντίας 26/11/2017. Ήταν προγραμματισμένο να τρέξω με τα Zoom Elite 9. Τελικά επειδή τα λεπτά τους κορδόνια μου προκαλούσαν ένα ερεθισμό στο κουντεπιέ που το είχα χτυπήσει στη δουλειά δε ρίσκαρα και έτρεξα με τα Pegs 34 στα οποία είχα ήδη γράψει 450 χιλιόμετρα προπονήσεων. Συνήθως δε τρέχω σε μαραθώνιο με παπούτσι που έχει κάνει πάνω από 100. Τα παπούτσια αποδείχτηκαν λίρα 100! Με καταρρακτώδη βροχή σχεδόν σε όλο τον αγώνα, γεμάτα νερό και τα 2 δε με προβλημάτισαν καθόλου. Και μιλάμε για τερέν με πλακάκια που γλιστράνε όταν βραχούν, άσφαλτο σε πάρκα με νερολακκούβες και πεσμένα φύλλα. Σημειωτέον ότι πριν τα αγοράσω τα δοκίμασα μαζί με τα 33 και τα βρήκα πιο άνετα και σε πάτημα στη φτέρνα παρότι έχουν ίδια εντελώς σόλα και μπροστά πιο ευρύχωρα. Αν τα ξαναέπαιρνα ίσως τα έπαιρνα μισό νούμερο μικρότερα. Βέβαια όπως λέει και ο Νίκος είναι καθαρό προπονητικό παπούτσι οπότε δε θα το ξαναέβαζα σε αγώνα αλλά αυτό είναι εντελώς προσωπική επιλογή. Πάντως είναι ότι καλύτερο έχω πάρει μέχρι τώρα σε σχέση τιμής απόδοσης!
5 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:07 #65636
PanDexΣυμμετέχωνΣας ευχαριστώ και τους 2. Δεν θέλω να ρισκάρω σε παπούτσι γιατι ως γνωστόν ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει..Θα δείξει..
21 Φεβρουαρίου 2018 στις 13:51 #75442
Nikos PilikasΣυντονιστής22 Φεβρουαρίου 2018 στις 15:23 #76160
PanDexΣυμμετέχωνΑυτό το epic react γιατι μου μυρίζει ultraboost;
Υ.Γ Νίκο έχει έρθει το πακέτο αλλά λόγω καιρού δεν έχει δοκιμαστεί. Σαν πιο στένο pegasus είναι στην εφαρμογή. Όμορφο, σύντομα θα έχω ένα review με ποδαρικό σε 400αρια μάλλον.
22 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:10 #76476roukounas
ΣυμμετέχωνΑυτό το epic react γιατι μου μυρίζει ultraboost;
Νικο ποτε να περιμενουμε να ερθει στα χερια σου? :p
22 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:47 #76526
Nikos PilikasΣυντονιστής@roukounas Σήμερα κυκλοφόρησε ρε Ηλία, δεν κρατιέσαι! 😛
Το παρήγγειλα, λογικά σε καμιά εβδομάδα θα το παραλάβω, οπότε υπολόγισε…
Πάντως δε νομίζω να θυμίζει Ultra Boost το πάτημά του, τουλάχιστον ως προς την σταθερότητα.23 Φεβρουαρίου 2018 στις 09:55 #77530
Nikos PilikasΣυντονιστής@zoumk Τελικά οι πεθερές, πέρα από όλα τ’ άλλα στραβά που έχουν, δεν ξέρουν κι από δρομικά παπούτσια! :-p
Λοιπόν, υποθέτοντας ότι είσαι φρέσκος στο τρέξιμο, το πιθανότερο είναι οι πόνοι που νοιώθεις να οφείλονται σε αυτό. Το σώμα σου προσαρμόζεται στη νέα δραστηριότητα και τα πονάκια είναι λογικό να υπάρχουν. Σε όλους μας έτσι συνέβη.
Φυσικά, παίζουν ρόλο και τα επιπλέον κιλά που έχεις, κάνουν τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα.
Θα σου πρότεινα, όταν αισθάνεσαι πως κουράζεσαι, να εναλλάσεις το τρέξιμο με λίγο περπάτημα ενδιάμεσα. Αν και πάλι δεις πως δεν επανέρχεσαι κι οι πόνοι παραμένουν, σταματάς. Μην το πιέζεις παραπάνω. Δώσε στο σώμα τον χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί σε αυτό που του ζητάς. Σε άλλους παίρνει λιγότερο, σε άλλους περισσότερο.Τo Trabuco είναι πολύ σκληρό, βαρύ και άκαμπτο παπούτσι, φτιαγμένο για βουνό. Δεν κάνει για χρήση σε ταρτάν.
Πήγαινε σε ένα μαγαζί που έχει παπούτσια για τρέξιμο και δοκίμασε κάτι απορροφητικό και σταθερό συγχρόνως (λόγω κιλών) αλλά για δρόμο.
Κάποιες προτάσεις είναι το Mizuno Enigma, New Balance 1080, Brooks Ghost.θα παρακαλούσα την βοήθεια σας σε κάτι… έχω το Asics Gel-Fuji Trabuco 2 καλό, σκληρό παπούτσι έχω ξεκινήσει και πάω στο γήπεδο να κάνω 3-4 χιλιομετρακια, και με πονάνε τα πόδια μου είμαι βαρύς βέβαια 95 κιλά 1.75 στο Ύψος τάπας δηλαδή !! με κλασικοί πλατυποδία , anyway τι προτείνεις για να μην πονάνε η πατούσες και τα πόδια μου ? διάθεση πάντως έχω !, ακόμα ! *σε ταρτάν τρέχω. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων !
23 Φεβρουαρίου 2018 στις 12:23 #77820
zoumkΣυμμετέχωνΣε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,(η πεθερά το διάλεξε γιατί της άρεσε το παπούτσι !!! και αν ήθελα ας μην το έβαζα… (παντόφλα) χαχα μια ερωτησούλα για Saucony Breakthru 3 τι λες (είδα το άρθρο σου) και Mizuno Enigma ποιο ? το Mizuno Enigma 5 ? Mizuno Enigma 6 ? Brooks Ghost ποια το 7 ? 8 ? 10 βέβαια ρωτάω τα αυτονόητα μια δοκιμή και θα ψευτο-καταλαβω τι θέλω.
σε ευχαριστώ για την βοήθεια23 Φεβρουαρίου 2018 στις 14:14 #77836
Nikos PilikasΣυντονιστής@zoumk Όχι το Breakthru, είναι performance παπούτσι και δεν θα σε βολέψει.
Enigma 6, Ghost 9/10, 1080 V7/V8.
Καλό είναι να μην τα παραγγείλεις online αλλά να δοκιμάσεις πώς κάθονται στο πόδι σου.23 Φεβρουαρίου 2018 στις 16:10 #77846
zoumkΣυμμετέχωνΩραίο το New Balance 1080, https://www.zakcret.gr/eshop/index.php?route=product/product&product_id=78978?utm_source=skroutz
αλλά τσουχτερό, θα το ψάξω και από άλλου, ερώτηση έχω έκπτωση -20% για Saucony προτείνεις κάποιο ?
ακόμα brooks kai mizuno υπάρχει κανένα κατάστημα που να τα έχει μαζί για να τα τσεκάρω.
Ευχαριστώ για την βοήθεια όταν θα γίνω φέτας…. από μπούλης θα στείλω και φωτό.. χα χα…23 Φεβρουαρίου 2018 στις 17:32 #77850
Nikos PilikasΣυντονιστήςΜπορείς να δεις και το προηγούμενο μοντέλο, 1080 V7.
Από Saucony δες το Triumph 3 ή το Guide.
Στον Φλοίσβο υπάρχει το Outrun που έχει τα πάντα, όπως και διάδρομο για να τα δοκιμάσεις.23 Φεβρουαρίου 2018 στις 18:34 #77852
aRiSTiDiSΣυμμετέχωνΓράφω κι εγώ οτι περιμένω στη σειρά review για Nike Epic React Flyknit !!!!
Και σύγκριση με Zoom Fly. Τα οποία παρεπιπτώντος έφτασαν 450km και πάνε μια χαρά. Το γδάρσιμο της επίστρωσης που βγάζουν από τα πρώτα km δεν προχωρά περισσότερο23 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:38 #77882mashine
ΣυμμετέχωνΠότε να προλάβει ο άνθρωπος ; @ aristidis !Κυκλοφόρησε σήμερα και
το NIKE React Vaporfly Elitε για ελαφροπόδαρους! -
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.