Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Παπούτσια / Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Σκόρπιες σκέψεις περί παπουτσιών

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 76 έως 90 (από 1,028 συνολικά)
  • Συντάκτης
    xipolitakos
    Συμμετέχων

@Echetlos, Νίκο πήρα τηλέφωνο 😉

dimitrissss
    Συμμετέχων

@echetlos Για να συνεχίσω από το άλλο thread, όχι μόνο διαβάζω όλα τα reviews πυρετωδώς αλλά πλέον άρχισα να βλέπω και παπούτσια στον ύπνο μου. Χθες το βράδυ είδα ότι μου έφεραν για να τρέξω κάτι πορτοκαλί adidas με μαύρες ρίγες. Δε μου άρεσαν κιόλας γιατί ήταν πολύ “ξερά” μπροστά και φαρδιά στο μέσο!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@dimitrissss Για εμάς πάει, είναι αργά πλέον… Εσύ όμως προλαβαίνεις, κοίταξέ το τώρα που ακόμη είναι νωρίς! 😀

xipolitakos
    Συμμετέχων

Το μόνο που με πρβληματίξει στα altra είναι το stack height. Πολύ ψωμί… πλατφόρμες… 🙂
    Στα δρόμου το χαμηλότερο είναι 23mm !!!…. και στα trail 21mm (???)… λίγο ανάποδο….

Ίσως δοκιμάσω τα Superior 2.0 (σαν all around) που είναι και πολυσυζητημένα….

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@xipolitakos Τα One είναι 18mm και πανάλαφρα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@xipolitakos Τα One είναι 18mm και πανάλαφρα.

dimitrissss
    Συμμετέχων

To θέμα είναι που δοκιμάζεις Altra χωρίς να πας Θεσσαλονίκη;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Δεν χρειάζεται να τα δοκιμάσει!
    0mm drop, toe box παντόφλα, εύκαμπτο, ελαφρύ… Άμα δεν του κάνουν ούτε αυτά, μα την Παναγία, θα τον μπανάρω!!!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Εγώ θέλω να τα δοκιμάσω 😛

mashine
    Συμμετέχων

@Echetlos Ετσι όπως τα λες είναι!Τα έχω πιάσει στα χέρια μου τα one!O xipolitakos ψάχνει καθαρόαιμο φλατ 2Ε!Οντως μπορεί να τον βολέψουν αλλά τα 20μμ stack height σίγουρα θα τον μπερδέψουν μέχρι να συνηθίσει.

http://fellrnr.com/wiki/Altra_One

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@mashine Δεν θέλει φλατ, εσύ τον οδηγείς προς τα εκεί τεχνηέντως…
    Ο άνθρωπος είναι pure minimalist, μη μου τον αποπροσανατολίζεις.
    Αν πότε φτιάξω σχετικό μουσείο, είναι ο τελευταίος εναπομείνας του είδους και τον χρειάζομαι!

xipolitakos
    Συμμετέχων

Δεν χρειάζεται να τα δοκιμάσει!
    0mm drop, toe box παντόφλα, εύκαμπτο, ελαφρύ… Άμα δεν του κάνουν ούτε αυτά, μα την Παναγία, θα τον μπανάρω!!!

😀
    Κοντή γιορτή…

@Echetlos
    Τα altra One 2.5, το πιο λεπτόσολο παπούτσι της εταιρείας, είναι 0mm drop και toebox kingsize, αλλά στα χαρακτηριστικά το stack height τους το αναφέρει 23mm.
    Παντόφλα σε μέγεθος θέλω όχι σε αίσθηση :Ρ
    Πέρα από την πλάκα για altra σε χρήση δρόμου θα τo σκεφτώ….
    Ίσως πάρω τα trail και κρίνω ανάλογα….
    Μήπως λείπουν από την συλλογή σου τα Altra Superior 2.0; 😀

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@xipolitakos Περίεργο… 18 τα ήξερα αλλά και το Running Warehouse που κοίταξα, τόσο τα δίνει. Εντάξει, σίγουρα δεν είναι ΝΒ00…

mashine
    Συμμετέχων

@xipolitakos Για να μην αναστατώνω τον @echetlos θα σου φτιάξω huaraches να ηρεμήσεις!

xipolitakos
    Συμμετέχων

Χαχαχα τώρα το είδα….!

@mashine Δεν θέλει φλατ, εσύ τον οδηγείς προς τα εκεί τεχνηέντως…
    Ο άνθρωπος είναι pure minimalist, μη μου τον αποπροσανατολίζεις.
    Αν πότε φτιάξω σχετικό μουσείο, είναι ο τελευταίος εναπομείνας του είδους και τον χρειάζομαι!

@mashine
    , εχω huaratches.
    Πρέπει να τα έχει ακούσει από κοντά ο @echetlos. Ή αυτά ή τα Vibram five fingers. Δε θυμάμαι.

Αυτό που ψάχνω είναι παπούτσι πολύ κοντά στα γούστα του ξυπόλητου. Ούτε άκαμπτο τελείως, ούτε μαλακό σε αίσθηση, ούτε ψηλό, με χώρο μπροστά ώστε τα δάκτυλα να κινούνται ελεύθερα.

Τα altra φαίνονται ότι έχουν εντυπωσιακό toebox! Δεν θα τα έλεγα όμως και minimalist…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 76 έως 90 (από 1,028 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.