Τοποθέτηση ετικέτας: παπούτσια
- Αυτό το θέμα έχει 1,027 απαντήσεις, 87 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη
Vasilis Giannaris.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
5 Αυγούστου 2016 στις 14:57 #9461
xipolitakosΣυμμετέχων@Echetlos, Νίκο πήρα τηλέφωνο 😉
5 Αυγούστου 2016 στις 15:59 #9464
dimitrissssΣυμμετέχων@echetlos Για να συνεχίσω από το άλλο thread, όχι μόνο διαβάζω όλα τα reviews πυρετωδώς αλλά πλέον άρχισα να βλέπω και παπούτσια στον ύπνο μου. Χθες το βράδυ είδα ότι μου έφεραν για να τρέξω κάτι πορτοκαλί adidas με μαύρες ρίγες. Δε μου άρεσαν κιόλας γιατί ήταν πολύ “ξερά” μπροστά και φαρδιά στο μέσο!!!
5 Αυγούστου 2016 στις 17:36 #9465
Nikos PilikasΣυντονιστής@dimitrissss Για εμάς πάει, είναι αργά πλέον… Εσύ όμως προλαβαίνεις, κοίταξέ το τώρα που ακόμη είναι νωρίς! 😀
5 Αυγούστου 2016 στις 20:00 #9466
xipolitakosΣυμμετέχωνΤο μόνο που με πρβληματίξει στα altra είναι το stack height. Πολύ ψωμί… πλατφόρμες… 🙂
Στα δρόμου το χαμηλότερο είναι 23mm !!!…. και στα trail 21mm (???)… λίγο ανάποδο….Ίσως δοκιμάσω τα Superior 2.0 (σαν all around) που είναι και πολυσυζητημένα….
5 Αυγούστου 2016 στις 20:28 #9467
Nikos PilikasΣυντονιστής@xipolitakos Τα One είναι 18mm και πανάλαφρα.
5 Αυγούστου 2016 στις 20:28 #9468
Nikos PilikasΣυντονιστής@xipolitakos Τα One είναι 18mm και πανάλαφρα.
5 Αυγούστου 2016 στις 20:41 #9469
dimitrissssΣυμμετέχωνTo θέμα είναι που δοκιμάζεις Altra χωρίς να πας Θεσσαλονίκη;
5 Αυγούστου 2016 στις 20:47 #9470
Nikos PilikasΣυντονιστήςΔεν χρειάζεται να τα δοκιμάσει!
0mm drop, toe box παντόφλα, εύκαμπτο, ελαφρύ… Άμα δεν του κάνουν ούτε αυτά, μα την Παναγία, θα τον μπανάρω!!!5 Αυγούστου 2016 στις 21:21 #9471
dimitrissssΣυμμετέχωνΕγώ θέλω να τα δοκιμάσω 😛
5 Αυγούστου 2016 στις 23:58 #9473mashine
Συμμετέχων@Echetlos Ετσι όπως τα λες είναι!Τα έχω πιάσει στα χέρια μου τα one!O xipolitakos ψάχνει καθαρόαιμο φλατ 2Ε!Οντως μπορεί να τον βολέψουν αλλά τα 20μμ stack height σίγουρα θα τον μπερδέψουν μέχρι να συνηθίσει.
6 Αυγούστου 2016 στις 00:09 #9474
Nikos PilikasΣυντονιστής@mashine Δεν θέλει φλατ, εσύ τον οδηγείς προς τα εκεί τεχνηέντως…
Ο άνθρωπος είναι pure minimalist, μη μου τον αποπροσανατολίζεις.
Αν πότε φτιάξω σχετικό μουσείο, είναι ο τελευταίος εναπομείνας του είδους και τον χρειάζομαι!6 Αυγούστου 2016 στις 00:22 #9475
xipolitakosΣυμμετέχωνΔεν χρειάζεται να τα δοκιμάσει!
0mm drop, toe box παντόφλα, εύκαμπτο, ελαφρύ… Άμα δεν του κάνουν ούτε αυτά, μα την Παναγία, θα τον μπανάρω!!!😀
Κοντή γιορτή…
@Echetlos Τα altra One 2.5, το πιο λεπτόσολο παπούτσι της εταιρείας, είναι 0mm drop και toebox kingsize, αλλά στα χαρακτηριστικά το stack height τους το αναφέρει 23mm.
Παντόφλα σε μέγεθος θέλω όχι σε αίσθηση :Ρ
Πέρα από την πλάκα για altra σε χρήση δρόμου θα τo σκεφτώ….
Ίσως πάρω τα trail και κρίνω ανάλογα….
Μήπως λείπουν από την συλλογή σου τα Altra Superior 2.0; 😀6 Αυγούστου 2016 στις 00:27 #9476
Nikos PilikasΣυντονιστής@xipolitakos Περίεργο… 18 τα ήξερα αλλά και το Running Warehouse που κοίταξα, τόσο τα δίνει. Εντάξει, σίγουρα δεν είναι ΝΒ00…
6 Αυγούστου 2016 στις 01:01 #9477mashine
Συμμετέχων@xipolitakos Για να μην αναστατώνω τον @echetlos θα σου φτιάξω huaraches να ηρεμήσεις!
6 Αυγούστου 2016 στις 02:09 #9478
xipolitakosΣυμμετέχωνΧαχαχα τώρα το είδα….!
@mashine Δεν θέλει φλατ, εσύ τον οδηγείς προς τα εκεί τεχνηέντως…
Ο άνθρωπος είναι pure minimalist, μη μου τον αποπροσανατολίζεις.
Αν πότε φτιάξω σχετικό μουσείο, είναι ο τελευταίος εναπομείνας του είδους και τον χρειάζομαι!
@mashine, εχω huaratches.
Πρέπει να τα έχει ακούσει από κοντά ο @echetlos. Ή αυτά ή τα Vibram five fingers. Δε θυμάμαι.Αυτό που ψάχνω είναι παπούτσι πολύ κοντά στα γούστα του ξυπόλητου. Ούτε άκαμπτο τελείως, ούτε μαλακό σε αίσθηση, ούτε ψηλό, με χώρο μπροστά ώστε τα δάκτυλα να κινούνται ελεύθερα.
Τα altra φαίνονται ότι έχουν εντυπωσιακό toebox! Δεν θα τα έλεγα όμως και minimalist…
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.