Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 2ος μαραθώνιος Κρήτης

2ος μαραθώνιος Κρήτης

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 69 συνολικά)
 • Συντάκτης
  Δημοσιεύσεις
 • #45888
  Kalogeridis
  Συμμετέχων

  Για να δούμε τι μας περιμένει…

  #46244
  giorgostatsis
  Συμμετέχων

  Φέτος δεν έχει Θεσσαλονίκη αλλά Χανιά!!
  Η….SUZIPA πάει νότια για “αγωνιστικό” μαραθώνιο

  #46249
  Echetlos
  Συντονιστής

  @giorgostatsis SUZIPA με @kalogeridis, δεν είναι SUZIPA…

  #46253
  giorgostatsis
  Συμμετέχων

  Έχει κάνει αίτηση… θα τον δεχτούμε για δοκιμή..

  #46383
  georgeb
  Συμμετέχων

  Τι δυσκολία έχει ως διαδρομή? Γνωστοί μου που τον έτρεξαν πέρισυ, μου είπαν ότι είναι σε γενικές γραμμές flat. Βρήκα από τον @spy Σπύρο την διαδρομή στο garmin connect και εμφανίζει αρκετά υψομετρικά (238 μέτρα). Υποψιάζομαι ότι μάλλον έχει κάνει λάθος το ρολόι, καθώς αν όντως είναι τόσα, μόνο flat δεν είναι. @kalogeridis φαντάζομαι λόγω εντοποιότητας θα μπορούσες να μας διαφωτίσεις.

  #46385
  spy
  Συμμετέχων

  …η διαδρομή είναι πολύ ύπουλη … και θέλει προσοχή!Το πρώτο μισό είναι γρηγορότερο από το δεύτερο μισό, που μετά από το 27ο-28ο χλμ ξεκινούν ανηφοριτσες οι οποίες μπορεί να είναι ήπιες, αλλά είναι αρκετές και μπορεί να επιβραδύνουν τον ρυθμό … και λόγω της συσσωρευμένης κόπωσης μέχρι του σημείου εκείνου! Επιπλέον, υπάρχουν πολλές πιθανότητες στο δεύτερο μισό να υπάρχει αντίθετος αέρας (έτσι συμβαίνει συνήθως) που σε συνδυασμό με την υψηλότερη θερμοκρασία καθιστά την οποιαδήποτε επιπροσθετη προσπάθεια για διατήρηση σταθερού ρυθμού πολύ δύσκολη!Θυμάμαι περσυ, που ο αγώνας είχε διεξαχθεί αρχές Μαϊου … στα πρώτα 21,1 χλμ είχα κάνει προσωπικό ρεκόρ ημι στο 1:34 και κάτι … τερματιζοντας όμως τον αγώνα σε 3:21 και κάτι νομίζω … κάνοντας δηλαδη το δεύτερο μισό σε 1:46 και κάτι …!Θέλει καλή διαχείριση ο αγωνας, σωστό καταμερισμό των δυνάμεων και μεθοδικότητα στη προσέγγιση του …αν θέλει κάποιος προσωπικό ρεκόρ!Εγώ πάντως δεν τον θεωρώ flat τον αγώνα … κι ας έχω σημειώσει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση μαραθωνίου εκεί !Το Ναύπλιο κι η Θεσσαλονίκη έχουν ασφαλώς πολύ πιο επίπεδες διαδρομές!Καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν … ασφαλώς πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα διαδρομη, αν και προσωπικα θεωρω ότι τα Χανιά μπορούσαν να προσφέρουν ομορφότερες διαδρομές!

  #47110
  Kalogeridis
  Συμμετέχων

  Οι σκέψεις που κάνω είναι για οριακό κυνήγι ρεκόρ, δηλαδή κάτω του ,3.49.00. Τα περί 3.40 δυστυχώς λόγω υγείας, πάνε περίπατο. Ακόμα και το ατομικό, αν έρθει, θα γίνει πολύ δύσκολα. Είμαι στην κόψη αφού τον τελευταίο καιρό έχω πέσει κατακόρυφα.

  #47130
  mashine
  Συμμετέχων

  @kalogeridis Μήπως σε βοηθήσει ένας λαγός; (βάλε το χέρι στην τσέπη! :P)

  #48272
  giorgostatsis
  Συμμετέχων

  Παναγιώτη τα δυό μας θα είμαστε, όλοι Θεσσαλονίκη πήγανε….

  #48284
  Kalogeridis
  Συμμετέχων

  Χρειάζομαι παρέα στο τσαλακωμα…

  #48328
  georgeb
  Συμμετέχων

  Ελπίζω να είμαι και εγώ παιδιά. Και λέω ελπίζω, γιατί τη τελευταία εβδομάδα στο taper απάνω μου βγήκε ενόχληση στη λαγοκνημιαία.

  #48332
  Skakinen
  Συμμετέχων

  Λαγονοκνημιαία ταινία = από την Λαγόνια ακρολοφία έως την Κνήμη

  #48336
  Kalogeridis
  Συμμετέχων

  Έχε υπόψιν ότι οι ενοχλήσεις στην περιοχή μπορεί να είναι από το ισχιο. Κάνα κανένα μασάζ.

  #48338
  georgeb
  Συμμετέχων

  Μάλλον θα πάω αύριο για μασάζ.

  #48400
  Kalogeridis
  Συμμετέχων

  Στα της διαδρομής… στο ξεκίνημα από την Δημοτική Αγορά κόβουμε δεξιά και τρέχουμε στο πλακόστρωτο για τα πρώτα 1-2 χλμ. Κακό για τα πόδια, θέλει προσοχή, αλλά καλό γιατι θα μας κρατήσει σε χαλαρό ρυθμό αναγκαστικά. Εγώ νόμιζα ότι πάει απευθείας από τον κεντρικό για μαλεμε… τεσπα…
  Στο τελείωμα, κάπου στο 38 αν υπολογίζω καλά, στρίβουμε στην Μπότσαρη. Πέρισυ νομίΖω πήγαινε από γογονη… πιο ήπια ανηφόρα πέρισυ αλλά παρατεταμένη σε σχέση με την απότομη αλλά σύντομη φέτος. Αν κάνω λάθος για την περσινή διορθώστε με.δε βλέπω ρεκόρ Ούτε με τηλεσκόπιο… 4ώρα Και αν…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 69 συνολικά)
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.