Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 5 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 379 συνολικά)
  • Συντάκτης
    big-blue
    Συμμετέχων

Ο κλασικός δεν ειναι αγώνας, ειναι πόλεμος:)
    (Οικογένειας επιτρεποντως θα του πιω το αιμα)

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Έχω καταλήξει ότι όποιος/α θέλει να βρεθεί φρέσκος στον σταυρό, πέραν της εγκρατειας στις ανηφορες, θέλει στοχευμενη ενδυνάμωση για αυτές. Αυτή θα έρθει είτε με πολλά προπονητικα ανηφορικα χλμ, είτε με ενδυνάμωση κορμού – ποδιών είτε και με τα δύο.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μεγάλε μπλε μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Κάθε πόλεμος όμως απαιτεί να έχεις σωστή στρατηγική που να έχει πάντα plan b,c,d etc.

xipolitakos
    Συμμετέχων

Καλά, δεν είναι για 4:21- η Μαρία…

Εννοείται Νίκο @Echetlos 🙂
    Η Μαρία @Elda είναι για πολύ καλύτερο χρόνο.
    Είπα κυνήγι του SUB4:21 επειδή έχω φάει τα μούτρα μου και εγώ αρκετές φορές. Από εδώ και πέρα λοιπόν, θεωρώ ότι πιο ρεαλιστικό είναι να εύχεται κανείς κάτι καλύτερο από προσωπικό ρεκόρ (και όσο κάτω πάει :Ρ), παρά sub4, Sub3, Sub2 ignition και μετά …. Houston, we have a problem… 😀

Elda
    Συμμετέχων

Η Μαρία πρέπει να ξεκινήσει προετοιμασία με στόχο έναν τουριστικό αγώνα. Στο επίπεδο που βρίσκεται με μια τίμια προετοιμασία χωρίς υπερβολές το 6’/ χλμ το έχει νεράκι. 9 λεπτά κάτω και ατσαλακωτη σε προετοιμασία και αγώνα είναι μεγάλη υπόθεση!

Σιγα μην ξυπναω καθε Κυριακη 6:30-7, να κοπανιεμαι 2 και 3 ωρες στη ζεστη Αυγουστο με Οκτωβριο για να παω να κανω τουρισμο το Νοεμβριο. 😛 To κανα περισυ στο χαλαρο επειδη ειχα 2 χρονια να τρεξω κλασικη και μου χε λειψει, αλλα αν αποφασισω να ξανατρεξω κλασικη θα τρεξω για χρονο. Θα δηλωσω μεν τωρα, αλλα θα το αποφασισω στην πορεια αν θα τρεξω ή οχι. Αλλά ημιμετρα δεν εχει φετος, ή συμμετοχη για χρονο ή παλαμακια στο 41.

NikDim
    Συμμετέχων

Και εμένα προσωπικά μου αρέσει ο τρόπος σκέψης του @Kalogeridis !

Κάθε πόλεμος όμως απαιτεί να έχεις σωστή στρατηγική που να έχει πάντα plan b,c,d etc.

Εγκρίνω και επαυξάνω…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Μαζί σου Μαρία, 1000%!

Αλλά ημιμετρα δεν εχει φετος, ή συμμετοχη για χρονο ή παλαμακια στο 41.

xipolitakos
    Συμμετέχων

@Echetlos στα παλαμάκια ή στη συμμετοχή; 🙂

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Πουθενά, σας βαρέθηκα!:-P

dimitrissss
    Συμμετέχων

@CHRISCROSS To FINAL 12 WEEKS είναι όχι απλώς ΑΓΓΟΥΡΙ αλλά #@!#!Ε#!@Ε!$!. Θεωρείται πρόγραμμα για elite. Το 2Q σου δίνει την πολυτέλεια να επιλέξεις το σύνολο των χιλιομέτρων αλλά το θεωρώ αρκετά πιο δύσκολα από τα τυπικά προγράμματα των 12 εβδομάδων με μια διαλειμματική ανά εβδομάδα και το κλασσικό long run της Κυριακής. Δε θα μου βγάλει 30 και 32 σε μια προπόνηση αλλά μαζεύονται πολλά “ποιοτικά” σε κάθε βδομάδα και προβληματίζομαι μη μου κάτσει βαρύ!

big-blue
    Συμμετέχων

@kalogeridis εγώ δε δουλεύω ούτε ανηφόρες ούτε ενδυνάμωση στην προετοιμασία των τριών μηνών για τον ΚΜΑ, μη σε αγχώνει. Ότι κανω απο ανηφόρες το κανω νωρίτερα, εως Ιούλιο.
    Στους 3 απ´ τους τέσσερις που εχω τρέξει ήμουν πολύ φρέσκος μετα το 32, χωρις να πηγαίνω πολυ αργά τον πρώτο ημί. Τη διαδρομή την εχω μελετήσει επάνω μου και ξέρω που παίζω άμυνα κ που επίθεση. Ο Αλεξανδρος ηταν άγνωστα νερά, ήταν πρόκληση και ήμουν και απροετοίμαστος (σσστττ <55Κ/βδομάδα:))
    Μεγάλο θέμα παίζουν τα κιλά, στις ανηφόρες χρεώνουν περισσότερο απ´ ότι υπολογίζεις (-ω)

big-blue
    Συμμετέχων

@Dimitrissss σου εχει σχεδόν δυο 20αρια/βδομάδα… Επιπλέον απαιτεί να μη χάνεις τα κυριακάτικα τρεξίματα ή αν εχεις αγώνα να τα μεταθέτεις μεσοβδόμαδα. Αυτό είναι μια υπέροχη δικαιολογία:)
    Το εχω κάνει σε εξελ κ το έστειλα στον giakos νομίζω. Αν θες στείλε μου μαιλ.
    Είμαι σε προβληματισμό με τα μέγιστα των χλμ που εχει. Ή να πάω στο επόμενο επίπεδο, όπου αυξάνει τα χλμ των Q, ή να αυξήσω τα easy μου (πέρσι έκανα αυτό). Όλα αυτά από Αύγουστο όμως, τώρα ριλαξ!
    Πρέπει να βρω κ χρονο για τρεξιματική ανασκόπηση – προβληματισμό:)

xipolitakos
    Συμμετέχων

@big-blue ανηφόρες που σημαίνει παράλληλα και ενδυνάμωση, χρειάζονται για να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος στη μάχη με το θηρίο…

Δοκίμασέ το

Kalogeridis
    Συμμετέχων

@big@-blue δε θα σου πω ότι έχεις άδικο αφού το σύστημά για πρώτη φορά είναι φουλ προπονητικη επίθεση. Αν το σώμα σηκώσει την κατά περίπου 75% αύξηση εβδομαδιαιου χλμ όγκου τότε θα έχω το πιο κόμπακτ μουλτι σούπερ ντουπερ ουαου πρόγραμμα! Οι αργές ανηφορες σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασιας στοχεύουν στη βελτίωση τόσο του αεροβιου όσο και στην ενδυνάμωση. Αν τώρα, δε κάτσει όπως θέλω, σίγουρα θα έχω βγάλει χλμ βάση, ώστε να μπορώ σε επόμενη προετοιμασία να γράφω περισσότερα χλμ. Αν πιάσει η μοναδική τροποποίηση θα είναι να κάνω μια από τις δυο αργές σε ανηφόρα και την άλλη σε φλατ. Στο θέμα κιλών έχεις απόλυτο δίκιο. Στην Αθήνα θα κατέβω τουλάχιστον 4 κιλά ελαφρύτερος.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Με πρόλαβες Χρήστο!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 61 έως 75 (από 379 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.