Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

34ος Μαραθώνιος Αθήνας 2016

Τοποθέτηση ετικέτας: 

• Αυτό το θέμα έχει 378 απαντήσεις, 58 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 9 έτη, 4 μήνες πριν από τον χρήστη Etien.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 166 έως 180 (από 379 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Stratos_al
    Συμμετέχων

Έχουμε ενδείξεις για τον καιρό……
    χαχαχαχα

tzatzikis90
    Συμμετέχων

σύμφωνα με τις πληροφορίες μου..

ή θα βρέχει ή θα χιονίζει ή θα κάνει καλό καιρό 😀

Elda
    Συμμετέχων

Για πειτε bib και block να ξερουμε ποιοι θα μαστε μαζι.
    4835 4o μπλοκ.

than
    Συμμετέχων

4033 – 4ο μπλοκ

zakis
    Συμμετέχων

7792 – 5ο μπλοκ.

Έχοντας 4.02 στον Μέγα Αλέκο, ο στόχος στον ΑΜΑ είναι κάτι κοντά στο 4.05. Το σχέδιο μέχρι Σταυρό είναι στα περάσματα που προτείνει ο Πολιάς για 4ωρο. Αν υπάρχουν δυνάμεις στα τελευταία 10 χλμ θα το επιδιώξω αλλά μιλάμε για τρελό negative split (2.03/1.57) και ρυθμούς στην κατηφόρα 25″ κάτω από MP. Μάλλον έξω από τις δυνατότητές μου.

Όπως και στην Θεσσαλονίκη, έτσι και τώρα ακολούθησα προπόνηση του Runners Connect (Jeff Gaudette και σία) με προπονητικό MP 5:35. Το πλάνο βγήκε καλά με μικρό σχετικά εβδομαδιαίο όγκο (μαξ 68 χλμ).

Καλό τερματισμό σε όλους μας.

big-blue
    Συμμετέχων

4o μπλοκ.
    Ξέρετε αν θα έχουμε πάλι στο 3ο τους αρουραίους των σωμάτων ασφαλείας … ;
    Πέρα από 10-20 άτομα που είναι δρομείς, μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι και πιάνουν την πάρλα και το περπάτημα απ’ το πρώτο χλμ. Μπλοκάρει με τη μία. Λες και θα τους πείραζε αν τους έβαζαν ανάλογα με τις επιδόσεις τους, δηλαδή στο 8ο. Τάχα μου έχουν δικό τους πρωτάθλημα… (Γενικό αυτό: πόσο γελοίο είναι να λες πρωτάθλημα έναν αγώνα;)

tazi
    Συντονιστής

@zakis Τα περασματα που εχεις σκοπο να ακολουθησεις Ζακη, δεν ειναι σωστα. Τον ξερω τον πινακα και πιστευω οτι ειναι πολυ λαθος. Δρομεις που μπορουν να πετυχουν τετοια τρελλα negative ειναι αυτοι που εχουν τρεξει ενα μαραθωνιο απροπονητοι και ξαναττρεχουν εναν αλλο οντας προπονημενοι. Δεν ειναι η περιπτωση σου. Θα σου προτεινα να ακολουθησεις κατι διαφορετικο, σε negative παντα βεβαια. Μπορει να μοιαζω λιγο ξερολας διατυπωνοντας τετοια αποψη για τα περασματα που προτεινει ο Πολιας, αλλα το εχω συζητησει αρκετα, με πολυ πιο εμπειρους απο εμενα προπονητες και αθλητες, και η απαντηση ειναι αυτη που σου μεταφερω.

zakis
    Συμμετέχων

Ευχαριστώ πολύ Νικολή. Συμφωνώ μαζί σου και για αυτό ο στόχος μου είναι το 4:05 με κάτι κοντά στο 2:03/2:02 στα splits. Τα περάσματα μέχρι τα 30 χλμ μου φαίνονται εφικτά για τα δεδομένα μου και θα με φέρουν (θεωρητικά πάντα) σχετικά φρέσκο μέχρι τον Σταυρό. Μετά αναλόγως θα πράξω με γνώμονα πάντα να φτάσω χαμογελαστός στον τερματισμό.

spy
    Συμμετέχων

…απ’το 4ο blog …στο 2ο … με bib 1028!!!
    …όποιος μου το έλεγε τέτοια περίοδο πέρσι … θα τον θεωρουσα τρελλό…!
    Καλή επιτυχία … και καλό τερματισμό σε όλες κι όλους!Τρεξτε ελεύθερα … τρεξτε για να χαρειτε…!!!

Elda
    Συμμετέχων

@big-blue

Ξέρετε αν θα έχουμε πάλι στο 3ο τους αρουραίους των σωμάτων ασφαλείας … ;

Οχι, γι αυτο και επανηλθαμε στα blocks του 14. Περισυ οι περισσοτεροι ειχαμε παει ενα μπλοκ πισω λογω των στρατιωτικων, μονο περισυ εγινε αυτο.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Με χαρά βλέπω την κορύφωση της προετοιμασίας σας, ρούχα, μπλοκ, μπιπ, παπούτσια κλπ και σας ζηλεύω! Χαρείτε τον αγώνα και μακάρι να πιάσετε τους στόχους σας. Σπύρο πρέπει να τιμήσεις την παρουσία του έκαβ στο 2ο μπλοκ με sub 3!

spy
    Συμμετέχων

@kalogeridis:Παναγιωτη … δεν ξεχνάμε ποτέ το σημείο αφετηρίας μας πριν 2,5 χρόνια … όταν αγκομαχουσαμε κι αγωνιουσαμε αν θα καταφέρουμε να σταθούμε στην εκκίνηση … μπας κι ολοκληρώσουμε με επιτυχία τον πρώτο μας μαραθώνιο … εκπροσωπόντας την ομάδα του ΕΚΑΒ…!!!Ο συγκεκριμένος μαραθωνιος, που ήταν κι ο πρώτος για μένα … μετά από δύο χρόνια συνεχών τραυματισμών … απετέλεσε το εφαλτήριο … για να χαίρομαι σήμερα που ξεκιναω από το 2ο μπλογκ!Τότε γνώρισα τους περισσότερους που σήμερα γράφουν στο φόρουμ αυτό … οι οποίοι με τις συμβουλές τους συνέβαλαν σημαντικά στη δρομικη μου βελτίωση!Από το 3:49 τότε … έφτασα στο 3:15 … και στην εκκίνηση του 8ου πια μαραθωνίου μου … και 4ου φετεινου!Νομίζω πια ότι πανω-κατω έχω μάθει τα όρια μου … και από τις προπονήσεις που κάνω, στις οποίες προσπαθώ πολυ, επειδή μ’αρεσουν…αντιλαμβάνομαι ότι πολύ δύσκολα θα επιτυχώ επίδοση σημαντικά καλυτερη από το 3:15 … οπότε το sub3 δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ από μένα!Έχω συντρέξει με φίλους που έχουν κάνει μαραθώνιο κάτω από 3 ώρες … και είναι δύο κλάσεις (και λίγο λέω) πάνω από μένα!Σημασία έχει ν’αγαπαει και να χαίρεται κανείς αυτό που κάνει…!!!Τώρα αν έρθουν κι οι επιδόσεις … φυσικά δεν θα πούμε όχι … αλλά πάνω απ’ολα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές!!

georgeb
    Συμμετέχων

Τα περασματα που εχεις σκοπο να ακολουθησεις Ζακη, δεν ειναι σωστα. Τον ξερω τον πινακα και πιστευω οτι ειναι πολυ λαθος. Δρομεις που μπορουν να πετυχουν τετοια τρελλα negative ειναι αυτοι που εχουν τρεξει ενα μαραθωνιο απροπονητοι και ξαναττρεχουν εναν αλλο οντας προπονημενοι. Δεν ειναι η περιπτωση σου. Θα σου προτεινα να ακολουθησεις κατι διαφορετικο, σε negative παντα βεβαια. Μπορει να μοιαζω λιγο ξερολας διατυπωνοντας τετοια αποψη για τα περασματα που προτεινει ο Πολιας, αλλα το εχω συζητησει αρκετα, με πολυ πιο εμπειρους απο εμενα προπονητες και αθλητες, και η απαντηση ειναι αυτη που σου μεταφερω.

@tazi
    μπορείς μήπως να το αναλύσεις λίγο περισσότερο? Ειδικά το κομμάτι που αναφέρεις για τα τρελλά negative ως απροπόνητοι και προπονημένοι. Με ενδιαφέρει γιατί έχω βασίσει και εγώ τα περάσματα μου σε αυτά που προτείνει ο Πολιάς με μεγάλο negative (2:19 και 2:10), 1ος Μαραθώνιος, προπόνηση όπως και ο Ζάκης με το RC.

Etien
    Συμμετέχων

2ο μπλοκ ! Νο 1570 !

Ευχαριστω

giorgosrun
    Συμμετέχων

Bib 5141 4o μπλοκ αν με αφησει το γονατο….

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 166 έως 180 (από 379 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.