Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

• Αυτό το θέμα έχει 271 απαντήσεις, 64 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη manblaz.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 272 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τι καιρό θα κάνει;

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Επιτέλους!!! Καλημέρα!!! Εσένα δε σε αφορά. Εκεί που αράζεις έχει σκιά…

cranfield
    Συμμετέχων

Καλημέρα παιδιά – γνωρίζετε πότε τελειώνει η περίοδος εγγραφών?

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Μέχρι σήμερα είναι οι εγγραφές αν θες να έχεις τον αριθμό με το όνομα σου να αναγράφεται.

Joot20
    Συμμετέχων

Καλό αγώνα να έχουμε είτε με καλό είτε με κακό καιρό. Για εμένα θα είναι και ο πρώτος μου.

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Χειρότερος από αυτό τον καύσωνα δεν παίζει να είναι ο καιρός!

Δύο μήνες και κάτι!

big-blue
    Συμμετέχων

Καλημέρα. Δεν περίμενες ν αλλάξει ο μήνας;
    Καλή συνέχεια προετοιμασίας σε όλους!

tzatzikis90
    Συμμετέχων

Ούτε δύο μήνες πλέον.. Υπομονή συντρέχτες!

Vicky
    Συμμετέχων

Καλησπέρα.
    Θα είναι η πρώτη συμμετοχή μου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο. Έχω ήδη τρεις συμμετοχές στον Μέγα Αλέξανδρο. Μετά το 3:55 στη Θεσσαλονίκη στόχος εδώ το sub 4. Αν δεν προκύψει κάτι πιστεύω ότι είναι εφικτός…
    Η προετοιμασία πάει πολύ καλά.

stressbuster
    Συμμετέχων

Σαν πρωταρης αναμενω πως και πως να ερθει εκεινη η ημερα , εχω λιωσει στην προπονηση η οποια παει επισης παρα πολύ καλα.
    Καλημέρα!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@stressbuster Επειδή η κλασική είναι πολύ περίεργη γκόμενα, πήγαινε επιφυλακτικά.
    Γνώρισε την απόσταση κι αφού έχεις προπονηθεί σωστά, όπως λες, αμόλα τα άλογα σε έναν ανοιξιάτικο μαραθώνιο.

stratus
    Συμμετέχων

@echetlos Εσυ ξερεις καμια γκομενα που να μην ειναι περιεργη;

Roberto4Carlos
    Συμμετέχων

εγώ πάντως που τρέχω το 10άρι γλίτωσα από όλα αυτά

stressbuster
    Συμμετέχων

Χαχα ρε φιλε αυτές οι γυναικες είναι τελικα pain in the ass.Αλλα την συγκεκριμενη εχω τροπο να την λαχανεψω με το δαχτυλο του ποδιου(αλα Ζωρζ Πιλαλι).
    Ναι θα παω χαλαρα τα πρωτα 10χλμ με 6,5-6,3 ρυθμο , μετα από τα 10 εως τα 20χλμ με λιγο γρηγοροτερο ρυθμο στο 6 κοντα, απο τα 20 – 30χλμ ανεβαζω σιγα σιγα μεχρι Σταυρο εφόσον μπορω να ανεβω τα ανηφορια σχετικα ακουραστα και τι εμεινε τα τελευταια 10-12χλμ που λεω να πεταξω χεχεχε.
    Θελω να είμαι κοντα στις 4 ωρες λιγο πανω λιγο κατω δεν με πειραζει.Υπολογιζω σε αρνητικο περασμα οπωσδήποτε και να εχω ενεργεια να απολαυσω τα τελευταια 10χλμ.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@stressbuster Τα 10-12 τελευταία να φοβάσαι!
    Με το που περάσεις τον Σταυρό και αρχίσει η κατηφόρα, δώσε τουλάχιστον 1χλμ πολύ σταδιακού ανοίγματος, ώστε να εμπλακούν ομαλά οι τετρακέφαλοι.
    Είναι το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, με το που βλέπουν τον γκρεμό αρχίζουν και βαράνε.
    Και μετά, αποχαιρέτα την την Αλεξάνδρεια…

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 272 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.