Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

• Αυτό το θέμα έχει 271 απαντήσεις, 64 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 8 μήνες πριν από τον χρήστη manblaz.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 272 συνολικά)
  • Συντάκτης
    harris_vak
    Συμμετέχων

block 3 και σιγα σιγα ετοιμαζόμαστε για την εκκίνηση

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Καλημερα σε ολους και ολες! Ξανα γραφω μετα απο πολυυυυυ καιρο! Ο αγωνα ς πλησιαζει και ολοι περιμενουμε πως και πως να ερθει εκεινη η στιγμη που το ξυπνητηρι χτυπησει για αλλους στις 4 στις 4.30 στις 5 τα ξημερωματα Κυριακη 11/11/2018 για να βαλουμε τις τελευταιες πινελιες της προετοιμασιας μας για τον Αυθεντικο!!! Μετα απο 2 χρονια απο τον τελευταιο μου αγωνα τον Αυθεντικο του 2016 ηρθε η ωρα οπως ολα δειχνουν να ξανασταθω στην Αφετηρια αυτου του τοσου σπουδαιου αγωνα! Ενας σοβαρος τραυματισμος στο γονατο με αναγκασε να απεχω οχι μονο απο αγωνες αλλα και απο πολυ απλα τρεξιματα, οποτε η ανυπομονησια μου να ξανα τρεξω ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! 10 ΗΜΕΡΕς ΑΚΟΜΑ! Καλο αγωνα θα ευχηθω απο τωρα σε ολους και ολες και ας ειναι νωρις και τερματισμους με οτι καλυτερο για τον καθε ενα μα πανω απ ολα με ΥΓΕΙΑ!

Υ.Γ Αρ. Συμμετοχης/Bib 1361 3o block !

Echetlos
    Συντονιστής

@sotos-marathon Καλό come back εύχομαι, Σωτήρη και χωρίς απρόοπτα!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

@echetlos Σ ευχαριστω πολυ!

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

Καλημέρα, ήρθε και το δικό μου email, bib 9499 block 7.
    Αισθάνομαι περήφανος που για 5η διαδοχική χρονιά κατάφερα να φερω εις πέρας την προετοιμασία και να σταθώ στην αφετηρία του κλασικού μαραθώνιου. Καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε όλους!

Kostão
    Συμμετέχων

@Echetlos πολύ εύστοχη παρατήρηση. Γενικά, παρατηρώ τους φίλους δρομείς που έχουν τοποθετηθεί στα τελευταία μπλοκ να έχουν την επιθυμία να κάνουν προσπεράσεις και ζιγκ-ζαγκ από την αρχή, πιθανώς πιάνοντας και τον ρυθμό μαραθωνίου τόσο νωρίς. Σαν να προκαλεί εκνευρισμό αυτό ενώ δεν χρειάζεται, ειδικά από την αρχή. Έχουν ειπωθεί τόσα για τον Μαραθώνιο δρόμο και άλλα τόσα και για τη συγκεκριμένη διαδρομή και το πλεονέκτημα να πάμε αργά στην αρχή, αν όχι πέντε, έστω και 2-3 χιλιόμετρα. Και εγώ στον πρώτο μου Μαραθώνιο δεν είχα δηλώσει κανένα χρόνο (δεν ήξερα ότι μπορώ να βάλω και χρόνο ημιμαραθωνίου) και τοποθετήθηκα στο τελευταίο μπλοκ, ενώ η προπόνησή μου με οδηγούσε σε χρόνο αρκετά κάτω από τις 4 ώρες. Στήθηκα σχετικά εύκολα στην αρχή του μπλοκ (κάτι που είναι εφικτό πιστεύω λόγω της μη υπερβολικής ανταγωνιστικότητας των περισσοτέρων δρομέων και βαδιστών εκεί) και όταν έφτασα τους συναθλητές μας από τα προηγούμενα μπλοκ στη διαδρομή, ναι μεν είχαμε πολύ κόσμο στο δρόμο, αλλά δεν ένιωσα ποτέ ότι κάνω ζιγκ-ζαγκ και στριμώχνομαι. Δεν πιστεύω να έχουν αλλάξει τόσο τα πράγματα από το 2016. Σε όλη τη διαδρομή έχει κόσμο, το οδόστρωμα καταλαμβάνεται από δρομείς, μια παρέα είμαστε.

tazi
    Συντονιστής

@sotos-marathon

Kali epanodo Sotiri!!! kai kalo termatismo, de xereis poso tha ithela na imoun sti thesi sou.

naftony
    Συμμετέχων

Καλημέρα σε όλους. Είστε έτοιμοι ; Block 7 και τρέμετε οι μπροστινοι θα περάσει τυφώνας 😂😂. Καλή επιτυχία σε όλους, η συμμετοχή νίκη, ο τερματισμός θρίαμβος

sotos-marathon
    Συμμετέχων

@tazi Σε ευχαριστω πολυ Νικο μου! Ευχομαι τα καλυτερα!

stratus
    Συμμετέχων

@sotos-marathon Παμε γερα Σωτηρη

sotos-marathon
    Συμμετέχων

@stratus !!!! τι καιρο θα κανει πες μας! χαχα! ξερω ειναι πολυ νωρις!
    \

TJohn
    Συμμετέχων

Στο κέντρο εγγραφών θέλουν όντως και ταυτότητα; Βρήκα αριθμό από άλλον, θα έχω θέμα;

big-blue
    Συμμετέχων

Με έκπληξη διαπίστωσα πως είμαι 3ο μπλοκ (Επιτέλους!) με bib 015343.
    Πολύ βαρύ φορτίο, αγχώθηκα κάπως:)

than
    Συμμετέχων

Πηγαίνοντας σήμερα στη δουλειά, είδα στη Λ. Μαραθώνος στο ύψος του Γέρακα την μπλε γραμμή φρεσκοβαμμένη και ομολογώ πως φέτος θα μου λείψει λιγάκι…
    Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους τους μαραθωνοδρόμους!

Fotoc
    Συμμετέχων

Γνωρίζει κάποιος τι θα παίζει με Pacers? Δεν έχω ξανατρεξει μαραθώνιο και αναρωτιέμαι.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 91 έως 105 (από 272 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.