Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2019

37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2019

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 219 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Stratos_al
    Συμμετέχων

Βλέπω ότι δεν έχει ανοιχτεί το θέμα ακόμη παρότι πλησιάζει ο καιρός και πολλοί είμαστε ήδη σε προετοιμασία.
    Καλά χιλιόμετρα να έχουμε με υγεία να σταθούμε στον Μαραθώνα ξανά και να χαρούμε την γιορτή.
    Για υπενθύμιση για τα playlist όσων τρέχουν συντροφιά με τη μουσική τους το τραγούδι Αυθεντική διαδρομή.
    Θα τα πούμε στον Μαραθώνα συντρέχτες…
    Αυθεντική διαδρομή

stressbuster
    Συμμετέχων

Καλημέρα Στρατο καλη προετοιμασια να εχουμε και με υγεια να βρεθουμε στην εκκίνηση.
    Ευχαριστούμε για το τραγουδι, θα μπει σιγουρα στο playlist μου.

Stratos_al
    Συμμετέχων

Το κυκλοφορήσαμε πέρσι παραμονές του Μαραθωνίου με τον Rocky μιας κι ήταν επιθυμία του να γράψω ένα τραγούδι για τον Μαραθώνιο της Αθήνας και είδαμε ότι μπήκε στις καρδιές πολλών δρομέων. Ελπίζουμε να παίζει παντού και φέτος όπως στο Καλλιμάρμαρο πέρσι όταν τερμάτιζε η πρώτη Ελληνίδα πρωταθλήτρια και στις εκκινήσεις όλων των διαδρομών και group.
    Αυθεντική διαδρομή

karakatsanisg
    Συμμετέχων

Καλή επιτυχία σε όσους τρέξουν. Τα νούμερα και τα μπλοκ εκκίνησης άργησαν φέτος. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο από το έβδομο περσινό.

Elda
    Συμμετέχων

Ηρθε το ΒIB 7286 5ο μπλοκ. Για να δουμε τι θα κανουμε και φετος.

savinio
    Συμμετέχων

Ήρθε και το δικό μου. BIB 4008 Block 4. Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

chriskapsio
    Συμμετέχων

Ήρθε και το δικό μου. ΒΙΒ 12960 Block 7. Καλή μας επιτυχία!

Stratos_al
    Συμμετέχων

12 μπλοκ….

Odysseas
    Συμμετέχων

καναμε εγγραφη μαζι με συναδερφο σε ομαδικο της δουλειας. Αυτος δηλωμενο χρονο 1:34 ημιμαραθωνιο και τον βαλαν γκρουπ 7. Εγω δηλωμενο 1:40 ημιμαραθωνιο, γκρουπ 5… Wtf? Στην τυχη τα βγαζουν;

Periklis
    Συμμετέχων

Συνήθως στις παρατηρήσεις γράφεις οτι θελεις να εισαι ιδιο γκρουπ με τον Χ-Ψ φιλο σου για προσωπικους λογους πχ και το αιτημά σου το δέχονται. Οσες φορές χρειάστηκε δηλ τυχαια η οχι μου το έκαναν το “χατηρι”.

big-blue
    Συμμετέχων

ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1400
    BLOCK ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 3
    (Σαν να σου λέει, τρέξε ακόμα και με τα ΝΒ 1400)…

Odysseas
    Συμμετέχων

@Periklis να σου πω την αλήθεια καλύτερα που είμαστε σε διαφορετικό μπλοκ με τον συναδερφο… στους αγωνες προτιμω την μοναξια για να ειμαι συγκεντρωμενος… απλα σαν διαπίστωση το αναφέρω σχετικα με τα κριτηρια που καθοριζουν τα μπλοκ

tazi
    Συντονιστής

Ευχάριστα νέα διαβάζω Ηλία, βάλε τα 1400 αβλεπει, πάνε μόνα τους!!

big-blue
    Συμμετέχων

Δεν τα έχω πάρει, Νικ, με έφαγε η γκρίνια του…
    Πήρα τα Turbo 2. Παπουτσάρα φαίνεται βέβαια. Να δω πότε θα προλάβω να το φορέσω, τώρα που πήρα το οκ απ’ τους γιατρούς, θα αρχίσει βροχές και καταιγίδες… Ρε λέτε να μας κάνει τον σούπερ καιρό φέτος και να κάνουμε το ντεμαράζ της 7ετίας;
    (185 χλμ συν τα σημερινά, ο Οκτώβρης. Τόσα είχα να κάνω απ’ το 2013-προ Ντάνιελς εποχή δηλαδή…)

stressbuster
    Συμμετέχων

Bib 17690 Block 9.
    Καλη διασκεδαση!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 219 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.