Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 4ος Δρόμος των Αλκυόνων

4ος Δρόμος των Αλκυόνων

• Αυτό το θέμα έχει 22 απαντήσεις, 10 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 2 μήνες πριν από τον χρήστη aroulio.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 23 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Ή αλλιως το 30αρι της Ψαθας. Εκτος απο τον @aristidis και @dimitrisvoutyras ποιοι αλλοι θα ειναι απο το φορουμ? Ελατε να γνωριστουμε, εγω θα ειμαι σχεδον οπως στη φωτο προφιλ, ασπρη φουστα σημα κατατεθεν. Ο καιρος σε αντιθεση με περισυ που ηταν το ΣΚ του Ζορμπα, προβλεπεται υπεροχος…για μπανιο! 80% υγρασια το πρωι, απνοια, λιακαδα και 27 βαθμοι στις 12. Προσωπικα δε με πολυπειραζει γιατι ηθελα να κανω και κανα LR στη ζεστη, ενοψει ΑΜΑ ειναι καλο τεστ, αλλα λογω κινησης δεν τολμω να τρεξω στην παραλιακη μετα τις 9.30 και αναγκαστικα κανω νωρις ολα μου τα μεγαλα, οποτε ο αγωνας ειναι μια καλη ευκαιρια εξοικειωσης με τη ζεστη χωρις τον κινδυνο των αυτοκινητων.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Καλησπέρα θα είμαι κι εγω στη ψάθα αλλά έχω μια απορια ενόψει του ΆΜΑ θα πρέπει να κάνω κι άλλο long;Υπ’όψιν είναι ο πρώτος μου μαραθώνιος αν τα καταφέρω και βρεθώ στην εκκίνηση.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Μαρία, είχε πεί θα ειναι και ο @skaratatis . Ας μαζευτούμε σε εσένα, που θα είναι εύκολο να σε εντοπίσουμε.
    Γενικά δέν είχε πολλές γυναικείες συμμετοχές ο αγώνας τα προηγούμενα χρόνια.
    Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω, ίσως σε δούμε και στο βάθρο.

Εγώ θα ειμαι με πράσινο αμάνικο, τα πράσινα next% προς δοκιμή, και μαύρο split shorts φουσκωμένο με maurten, επίσης προς δοκιμή.

Σκοπεύω να κινηθώ από 2:20hrs – 2:30hrs, ανάλογα με τη διάθεση, και το πότε αποφασίσω να ξεφύγω από το ρυθμό του LR, και να επιταχύνω σε MP σε πρώτη φάση και σε Tempo σε δεύτερη φάση. Εσύ θα πάς πόλυ πάνω από τις 2:30hrs?
    Για καιρό βλέπω στις 11:00, μέχρι 24οC, ελπίζω να είναι ανεκτή η ζέστη και ο ήλιος.
    https://www.foreca.gr/Greece/Attica/Psatha/10-day-forecast?date=2019-09-29

Αν δεν βρώ μή δρομική παρεά για μπάνιο, θα πάω με το πούλμαν της διοργάνωσης. Συνήθως δεν ξυπνάει κανείς για να ειναι Ψάθα από τις 08:00 για μπάνιο. Βέβαια πέρσι ήταν ο Ζορμπάς, πρόπερσι είχε τις τσούχτρες, φέτος θα είναι ιδανικά και για μπάνιο!!

Elda
    Συμμετέχων

Σωστα, εγω εκανα λαθος, ο Σαββας ειχε πει, οχι ο Δημητρης. Δημητρη, δεν ερχεσαι κι εσυ μια που σε καλεσα χαχα?

Αριστειδη, μεχρι περισυ βραβευαν και ηλικιακες κατηγοριες, φετος ειδα οτι θα βραβευσουν μονο τους 6 πρωτους αντρες και γυναικες. Με βαση τους προπερσινους χρονους αν δεν ερθουν καποιες πολυ γρηγορες, μπορει να βρεθω μεσα στην εξαδα. Τη μια θεση την εχει σιγουρα η αλλη κοπελα της ομαδας μας, ειναι ανερχομενο αστερι, ουτε 2 χρονια δεν εχει που τρεχει, 48 χρονων και παει σφαιρα, βουνο και ασφαλτο. Για χρονο επειδη δεν εχω τρεξει σε αλλο αγωνα αυτη την περιοδο δεν εχω ιδεα ποσο θα μου βγει, ελπιζω καπου σε 2.40-2.45.

Elda
    Συμμετέχων

@koliopoulosiakovos αυτο εχει να κανει με το προγραμμα που ακολουθεις, τι LR εχεις κανει μεχρι τωρα, τι εβοδμαδιαιο ογκο, σε ποσο χρονο βγαζεις ενα LR κλπ. Εγω εκτος απο 1-2 30αρια, κανω αρκετα πανω απο 25χλμ και παραδοσιακα κανω 2 32αρια στις 5 και 3 εβδ πριν το μαραθωνιο οποτε θα κανω στις 6 και 20/10 και μετα θ αρχισω το tapering.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

Καταρχήν ε ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω το μήνα Σεπτέμβριο 3 ημι στις 2 ώρες με τελευταίο το δρόμο του Επαμεινώνδα κάνω 4 προπονήσεις την εβδομάδα και συνολικά γύρω στα 60km και σκεφτόμουν αλλο ενα long στις 13-10 στο μαραθωνα-Αγία παρασκευή

Dimitris Voutyras
    Συμμετέχων

@elda Ευχαριστώ για την πρόσκληση Μαρία, αλλά προετοιμαζομαι για τον νυχτερινό ημι στη Θεσσαλονίκη και το μεγαλύτερο λονγκ (αύριο) είναι 20 χιλιόμετρα.. Καλά να περάσετε και να ευχαριστηθείτε τη διαδρομή!

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων
    Elda
    Συμμετέχων

Πολυ ωραιος ο αγωνας σημερα, τον ευχαριστηθηκα παρα τη ζεστη, πιστευω πως μου βγηκε πολυ καλα χωρις να ζοριστω ιδιαιτερα. Χρονος 2.38.27, αρκετα καλυτερα απο αυτο που περιμενα αλλα δυστυχως ειχε πολυ μεγαλη συμμετοχη, πανω απο 300 δρομεις κ πολλες γρηγορες γυναικες (η πρωτη 2.16!)οποτε αρκεστηκα στην 11η θεση αλλα μικρη σημασια εχει απο τη στιγμη που μου βγηκε ο αγωνας. Χσρηκα που γνωρισα τον Αριστειδη κ το Θαναση και τα ειπαμε ξανα με το Σαββα. Σαββας κ Αριστειδης εσκισαν 8ος κ 9ος.

Για πειτε μου τωρα εσεις οι εμπειροι γιατι τα sites δε με βοηθανε, 30χλ φλατ σε 5’17 σε τι φλατ μαραθωνιο αναλογουν?

chriskapsio
    Συμμετέχων

@elda ήμουν και εγώ εκεί με 2:37:23. 1-2 χλμ ακόμα και θα με πέρναγες εύκολα. Ενώ πήγαινα για αργότερο ρυθμό παρασύρθηκα από τους προπορευόμενους. Παρόλο τη ζέστη και το γρήγορο ρυθμό κατάφερα και το διατήρησα σχεδόν σε όλη τη διαδρομή. Βέβαια ο Μαραθώνιος της Αθήνας δεν έχει καμία σχέση με τη φλαταδούρα τη σημερινή…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@elda Εγώ νομίζω ότι θα μπορούσες να κινηθείς στο 5:25 με σχετική ασφάλεια, πάντα σε κανονικές συνθήκες.

big-blue
    Συμμετέχων

Μαρία δε νομίζω πως έχουν ασχοληθεί για να βρουν αντιστοιχία 30αριου με μαραθώνιο, γιατί το αγωνιστικό 30άρι μέσα στην προετοιμασία είναι λάθος, είναι τεράστια η χρέωση αφού. Λογικά θέλεις σχεδόν δέκα μέρες easy για να συνέλθεις.
    Πεθάναμε στη ζέστη κ στην υγρασία κ σημερα.

Elda
    Συμμετέχων

Καθε οργανισμος δεν ειναι ιδιος κι εξαλλου δεν ειμεθα ελιτ οποτε δικαιουμαστε να πηγαινουμε σε αγωνες που μας ευχαριστουν ακομα κι αν μας χρεωνουν λιγουλακι. Θεωρητικα και το αγωνιστικο 10αρι της Καλλιθεας μια εβδ πριν το μαραθωνιο της Θεσσαλονικης ηταν λαθος αλλα αν δεν πηγαινα δε θα ειχα αλλη ευκαιρια για PB μια και ειναι ελαχιστα τα μετρημενα δεκαρια (βασικα εκτος απο τα Λιοφιλεια που ειναι στιβος δεν ξερω αλλο) και πρεπει να τυχει να ειμαι κι εγω καλα τοτε. Δεν ξερω πώς θα ειμαι αυριο αλλα τωρα ειμαι μια χαρα, σχεδον σα να μην ετρεξα, ενα κλικ παραπανω απο απλη προπονηση 30αριου θα με χρεωσει, τιποτα το σπουδαιο. Α, δοκιμασα και νεο ματζουνι, θα σας τα πω αυριο!

thanasisnk
    Συμμετέχων

Καλησπερα στην ομαδα!Ετρεξα και εγω χτες στο 30αρι.Οπως εγραψε η Μαρια,γνωρισα την ιδια, τον Σαββα και τον Αριστειδη με τον οποιο γνωριζομασταν φατσικα απο τους προηγουμενους αγωνες της Ψαθας.ο αγωνας βγηκε σε 2.27.50.Η βουτια μετα τον αγωνα ηταν οτι επρεπε

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Ωραίος αγώνας! Γνώρισα καταπληκτικούς χαρακτήρες (Μαρία, Σάββα, Θανάση) και από μιά σύντομη κουβέντα εκ των υστέρων o καθένας μας έπιασε το στόχο του και σεβάστηκε πλάνο που είχε αποφασίσει να ακολουθήσει. Προσωπικά πήγα “αργά”, χωρίς κόστος, μέχρι το 24Κ και μετά άνοιξα ρυθμό για 5Κ και αποκορύφωμα το τελευταιό km στο 3:54. Συνολικά βγήκε 2:16:43, και εκτιμώ πώς δέν είχα μεγάλη “χρέωση”, με συνολικό μέσο HR στο 141.

Χρωστάω και 2 reviews Maurten και Next% vs 4%, τα γράφω στα αντίστοιχα topics.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 23 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.