Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 4ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 5/3/2017

4ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 5/3/2017

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 34 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Elda
    Συμμετέχων

Αν και ακομα ο χαρτης της διαδρομης δεν εχει δημοσιευτει στο site της διοργανωσης, απο την περιγραφη ειδα οτι εχει αλλαξει ελαφρως η διαδρομη (το ειχα διαβασει και στο ‘Τρεχω’ το ενθετο των Νεων κανα μηνα πριν). Εχει αφαιρεθει το ανηφορικο κομματι του κομβου Επαρχ. Οδος Ναυπλιου-Τολού μεχρι τον κομβο του Αγιου Αδριανου (κατι λιγοτερο απο 2.5χλμ) κι εχει προστεθει μια ιδια αποσταση πανω στον παραλιακο δρομο Ναυπλιου Νεας Κιου μεχρι τον ποταμο Ιναχο. Αυτο σημαινει οτι η νεα διαδρομη ειναι τελειως επιπεδη και ιδανικη για ρεκορ τοσο στον ημι οσο και στο μαραθωνιο.

Επισης το 5αρι ξεκιναει πλεον στις 12:30, καθε χρονο το πανε μιση ωρα πιο αργα (το ’15 στις 11:30 και το ’16 στις 12), οποτε οσοι τερματιζουν μεχρι τις 4 ωρες λογικα δε θα εχουν προβλημα.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@Elda Σημαντική αλλαγή αυτή.
    Δεν είναι μόνο η ανηφορική κλίση που γλυτώνεις αλλά κυρίως, η μεγάλη ρύση του οδοστρώματος που είναι ιδιαίτερα ενοχλητική.

dimitrissss
    Συμμετέχων

@Elda είχα ακούσει ψιθύρους περί αλλαγής. Παραμένει 2 στροφές ο μαραθώνιος;

Elda
    Συμμετέχων

Nαι, 2 στροφες, δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι αλλο.

dimitrissss
    Συμμετέχων

Ωραία θα κατέβω να το τουφεκίσω στον ημί. Το μόνο δίλημμα είναι αν θα διανυκτερεύσω ή όχι.

big-blue
    Συμμετέχων

Κλίση εννοεί ο ψηλός.
    Οι τελευταίες φήμες για τη διαδρομή επιβεβαίωναν τη Μαρία (αργά αλλα το πήραν χαμπάρι)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@big-blue Όχι ρύση..;

dimitrissss
    Συμμετέχων

@big-blue ετοιμάσου για το post race lunch 😀

big-blue
    Συμμετέχων

Σας περιμένω Δημήτρη. Και ιταλικό θα βρούμε καλό. Παρε τηλ μου απ´ το Νίκο.
    Εγώ δεν ξερω πως θα τον τρέξω, λογικά χαλαρα, τον ημί παντως θα τρέξω.

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Λογικά θα είμαι κι εγώ εκεί.
    Έχω κάτι χρωστούμενα στην @Elda

dimitrissss
    Συμμετέχων

Δηλαδή να ερθω απο Σαββατο;

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Θες και clubbing, δηλαδή;

Elda
    Συμμετέχων

Λογικά θα είμαι κι εγώ εκεί.
    Έχω κάτι χρωστούμενα στην @Elda

Αχ βαχ η Elda ειναι στα πιτς μεχρι νεωτερας. Οστεοαρθριτιδα γονατος και κυστη baker, ειμαι ηδη 10 μερες ατρεχτη και κανω φυσικοθεραπειες και ενδυναμωση. Ο πονος εχει σχεδον υποχωρησει τελειως, αλλα ακομα νιωθω το ποδι “βαρυ”. Το Ναυπλιο χανεται οριστικα (το τοπικ το ανοιξα ενημερωτικα και κυριως για οσους τρεξουν τον ημι), δεν ξερω αν προλαβαινω για Θεσσαλονικη στις 2/4 (δεν ξερω καν αν θελω να τρεξω ξανα Θεσσαλονικη), θα δειξει…

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Περαστικά φιλενάδα, κρίμα… 🙁
    Πώς έγινε αυτό;

Elda
    Συμμετέχων

Με ματιασανε. Μου ειπανε οτι θα τραυματιστω και τραυματιστηκα! 🙁

Στο πρωτο τρεξιμο του 2017 μετα απο 5 μερες αποχης λογω ιωσης σε ενα easy 12χλμ, καπου στο 10 μ επιασε ξαφνικα ενας πονος στο γονατο, σταματησα του κανα λιγο μασαζ και συνεχισα. Σε ολα τα επομενα τρεξιματα ετρεχα με πονο μετα απο μερικα χλμ, αλλοτε περισσοτερο αλλοτε λιγοτερο, μεχρι που εκανα και τις εξετασεις κι ενω ελεγα να συνεχισω οσο ο πονος δεν επιδεινωνοταν και να φτασω μεχρι το Ναυπλιο και να ξεκουραστω μετα, ειδα οτι δεν μπορουσε να βγει προετοιμασια ετσι, ουτε καν ευχαριστιομουν να τρεχω με πονο, οποτε σταματησα. Απ ο,τι εχω διαβασει θελει 4 εβδ με 2 μηνες αποχη συνηθως για να περασει.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 34 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.