Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 4ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 5/3/2017

4ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 5/3/2017

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 34 συνολικά)
  • Συντάκτης
    spy
    Συμμετέχων

@elda:Μαρια περαστικά κι από εδώ!Κάθε εμπόδιο σε καλό … όπως σου έχω πει … έχεις αλλάξει επίπεδο … και δυστυχώς οι μεταβάσεις αυτές πολύ συχνά συνοδεύονται από τραυματισμούς. Για Θεσσαλονίκη πάντως έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου … κι είμαι βέβαιος, αν έχεις καλή διάθεση και όρεξη … ότι θα μπορούσες να επιτυχεις, χωρίς μεγάλο ζόρι, κάτι πολύ καλό ! Αυτός ο χειμώνας πάντως … ειναι καταστροφικός … κι όπως φαίνεται έρχεται νέο κύμα ψύχους πάνω που έχω το 35αρι το Σάββατο …και περιμένω πως και πως μία ζεστή ημέρα μπας και συνέλθει το δεξί μου πόδι …!

dimitrissss
    Συμμετέχων

@elda Περαστικά Μαρία πραγματικά είναι πολύ κρίμα, εύχομαι να γυρίσεις πολύ γρήγορα. Όσο για τη Θεσσαλονίκη αν με βόλευε η ημερομηνία θα πήγαινα ακόμα και για το δεκάρι, μόνο και μόνο σαν αφορμή για να ανεβώ Θεσσαλονίκη.

@spy
    Αυτός ο χειμώνας με έχει εκνευρίσει όχι τόσο με το κρύο αλλα μες τις συνεχόμενες βροχές μετά τα χιόνια. Τουλάχιστον κάνει τα χρήματα που δίνω στο γυμναστηρίο να έχουν μεγαλύτερη αξία. Αν εξαιρέσεις τα σαββατοκύριακα τα περισσότερα τρεξίματα του 2017 μέχρι τώρα τα έχω κάνει σε διάδρομο. Ευτυχώς εκεί που πάω οι διάδρομοι είναι εξαιρετικοί.

Ανώνυμος
    Ανενεργός

@Elda: Μαρία περαστικά και γρήγορα ξανά στον δρόμο….δες το σαν ευκαιρία να ξεκουραστείς…πάντως για Θεσσαλονίκη έχεις αρκετό χρόνο, εμπειρία έχεις μεγάλη άρα……

Η είδηση ότι έχει αλλάξει η διαδρομή του ημιμαραθωνίου Ναυπλίου με χαροποιήσε ιδιαιτερα…οχι μονο για την δυαντοτητα ρεκορ αλλα κυριως λογω της αφαιρεσης του κομματιου με κλιση που ταλαιπωρει το κοτσι μου στο σημειο που κανω φουσκαλα…..κατα τα αλλα το Ναυπλιο ειναι μια υπεροχη πολη και ευκαιρια εκδρομουλας….εχω αποφασισει να τρεξω ημι Ναυπλιου μαλλον χαλαρα ( αλλωστε εχει κανονιστει ηδη οικογενειακη εκδρομη) και μια εβδομαδα μετα θα τρεξω στα Τρίκαλα μαλλον με στοχο το χρονο……
    βεβαια ο καιρος με εχει εκνευρισει διοτι δεν ειναι συμμαχος, περα από το κρυο βροχες κλπ ειναι και οι ιωσεις που καραδοκουν, με υπόνοια γαστρεντεριτιδας για μενα αυτη την στιγμη….και το τρεξιμο στον διαδρομο δεν το αντεχω πια για κανεναν λογο….

tazi
    Συντονιστής

@elda Κριμα ρε Μαρια, δυστυχως μεσα στο προγραμμα ειναι και οι παλιοτραυματισμοι, shit, σου ευχομαι πολλα και γρηγορα περαστικα.!!

Elda
    Συμμετέχων

Ευχαριστω πολυ παιδια. Τρεξτε εσεις στη νεα διαδρομη να μου πειτε εντυπωσεις και ελπιζω να μαι καλα να τρεξω εκει του χρονου.

tazi
    Συντονιστής

@elda Κριμα ρε Μαρια, διαολεμενοι παλιοτραυματισμοι, εκμεταλλευσου την αποχη με δρομικη αποτοξινωση και γεμισμα μπαταριας, πολλες ευχες για γρηγορα περαστικα και επανοδο✌

than
    Συμμετέχων

@elda περαστικά Μαρία… Κρίμα, ήσουν σε εξαιρετική κατάσταση… Αλλά μην το βάζεις κάτω, ολα στο πρόγραμμα είναι, και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα. Σιδερένια!

xipolitakos
    Συμμετέχων

@Elda, περαστικά Μαρία. Η όλη κατάσταση αναμονής ελπίζω να σε ωφελείσει δίπλα. Ανάρρωση και ξεκούραση.

YannisV
    Συμμετέχων

@Elda Περαστικά Μαρία. Κρίμα για τον κόπο της μέχρι τώρα προετοιμασίας…

sotos-marathon
    Συμμετέχων

@elda περαστικα και απο εμενα! ειλικρινα λυπαμαι! τι να πω? κριμα..ευχομαι γρηγορη επανοδο!!

George Kar
    Συμμετέχων

περαστικα Μαρια κ να επιστρεψεις συντομα δριμυτερη!

big-blue
    Συμμετέχων

Ποιοι τρέξατε; Εντυπώσεις;

dimitrissss
    Συμμετέχων

Περάσαμε ένα ωραίο διήμερο σε μια ωραία πόλη, σε ένα καταπληκτικό ξενοδοχείο που είχε προσφορά το δίκλινο για τον αγώνα σε πολύ χαμηλή τιμή. Φάγαμε με €3 τόνους μακαρόνια στο pasta party. Φανταστικό παγωτό στον Ιταλό. Στον αγώνα παρότι έκανα PB έμεινα απογοητευμένος από το χάλι του πρώτου 8αριού. Τι να έφταιγε η υγρασία, τι το φαγοπότι, τι το πιτσιρίκι που τραγούδησε όλο τον Καζαντζίδη 3 η ώρα το πρωί. Μετά ακολουθώντας συμβουλές φίλων δε φάγαμε στο Ναύπλιο αλλά στο χωριό Πυργιώτικα, πολύ καλή επιλογή για κρεατοφραγία αλλά χασαποταβέρνα we thank Mr. @big-blue about it! Ω, ναι έκανα αποκατάσταση με προβατίνα! Το μόνο που με σύγχυσε πίσω στο Ναύπλιο η μεγάλη αναμονή για λουκουμάδες.
    Έκανα ανεπίσημο 1:36:44 απογοητεύτικα ήθελα κάτω από 1:35. Πρώτο 8άρι χάλι μαύρο. Ούτε σε παλμούς μαραθωνίου δε μπορούσα να ανέβω. Τετρακέφαλοι σκληροί σαν κούτσουρα. Έκλεισα ραντεβού για πάτημα αύριο. Τελευταία 3 χιλιόμετρα στο 4:10 αλλά τι να το κάνεις.
    Πάντως η διαδρομή είναι ίσως η γρηγορότερη που έχω κάνει αλλά αδιάφορη. Το Ναύπλιο είναι υπέροχη πόλη όσον αφορά το εσωτερικό του όχι στα περίχωρα. Ακόμα και το σημείο της διαδρομής που είναι κοντά στην παραλία δε λέει κάτι. Για μαραθώνιο να το έκανα 2 γύρους μόνο σε αγώνα ταλιμπάν για να κάνω χρόνο κτλ. Διοργάνωση πολύ καλή δεν είδα κάτι το αρνητικό. Και στο τέλος άφθονα φρούτα χυμοί ακόμα και μπίρες. Έστω και χωρίς αλκοόλ.

PanDex
    Συμμετέχων

Καλημέρα! Εχτές στον ήμι καλό ξακίνημα τα πρώτα 5χλμ στο 4.35, και μετά έγινε εφιάλτης…Θλάση στον άνω δεξι κοιλιακό, αφόρητοι πόνοι, πολλά νεύρα μεγάλη ξενέρα, δρομικά μου χάλασε την μέρα…τελικα κατέβασα στο 5.30 να βγει ο αγώνας σαν long με σφιγμένα τα δόντια και πόνους…Τερματισμό ούτε να παρώ ανάσες δεν ήθελα τα πόδια μου ήταν σαν να μην είχα τρέξει…Κατα τ’άλλα καλή διοργάνωση, ωραία μέρα, εύκολος αγώνας από το 13χλμ και μετά παρα πολύ αδιάφορη διαδρομή…Τα pegasus απο το 15 και μετα μου φάνηκαν λιγάκι ξερά…
    Υ.Γ. Ο κοιλιάκος μάλλον θα είχε τραβηχτεί σε γυμναστική την Παρασκευή, δεν ειχα καταλάβει κάτι και ύπουλα μου βγήκε στον αγώνα, σήμερα είμαι λες και έχω φάει γροθιά..

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@panosdimi Περαστικά, Δημήτρη. Συμβαίνουν κι αυτά, δυστυχώς…
    Μου έχει συμβεί στον πρώτο μου μαραθώνιο, δεν παλεύεται ο πόνος.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 16 έως 30 (από 34 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.