- Αυτό το θέμα έχει 51 απαντήσεις, 25 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 5 μήνες, 1 εβδομάδα πριν από τον χρήστη
vaguras.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
3 Νοεμβρίου 2025 στις 12:05 #134636
KostakosΣυμμετέχωνΚαλημέρα σε όλους και καλη εβδομάδα.
Βλέπω και ακούω πολλά παράπονα από πολλούς για την εκκίνηση.
Δε ξέρω τι συμβαίνει. Αν όντως έχει γίνει κουλουβάχατα το όλο θέμα τότε τι να πω΄
Μάλλον, αυτό δίνω εγώ δηλαδή ως πιο λογικό και πιθανό να συνέβη, δήλωσαν πολλοί από 3 ώρες έως 3:30 ώρες και τους έβαλαν όλους στα τέσσερα πέντε πρώτα blocks.
Τώρα αν αυτό είναι αληθές ή απλά δήλωσαν έτσι στο άσχετο ένα χρόνο είναι άλλο ζήτημα
Όσο για το αναλώσιμο ρούχο που γράφει ο φίλος Παναγιώτης παραπάνω είναι μεγάλη κουβέντα. Κατά τη γνώμη μου απαράδεκτο αυτό που θα γίνει φέτος με το ρουχισμό αλλά……3 Νοεμβρίου 2025 στις 12:17 #134637
naftonyΣυμμετέχωνΚαλημέρα και καλή επιτυχία σε όσους τρέξουν και πάντα με υγιή τερματισμό. Μετά από αρκετά χρόνια είπα και εγώ να επιστρέψω στο θηρίο με σκοπό να το ευχαριστηθώ (αν μου το επιτρέψει) και να τερματίσω όρθιος (block 7). Θα τρέξω με το adidas evo sl, εξαιρετικό παπούτσι για τις δικές μου προτιμήσεις, σούπερ στα long αλλά και στα περισσότερα τα πάει πολύ καλά. Τα λέμε Μαραθώνα !!!
3 Νοεμβρίου 2025 στις 16:36 #134642
AlkisΣυμμετέχων@Παναγιώτης Βελισαράκος
Το να μην έχεις που να αφήσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα στην εκκίνηση είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
Μην ξεχνάμε ότι αυτή την παροχή την πληρώνουμε στο….. ενισχυμένο πακέτο, αφού παρεμπιπτόντως έχει καταργηθεί ως διά μαγείας το (basic)εδω κσι καποισ χρονια.
Δεν ειναι λοιπον θεμσ γκρίνιας,αλλά στοιχειωδών απαιτήσεων από τους δρομείς.4 Νοεμβρίου 2025 στις 06:49 #134643Παναγιώτης Βελισαράκος
ΣυμμετέχωνΠροφανώς ισχύει και είναι πρόβλημα, αυτό που κάποιος / κάποια δρομέας θα πρέπει να προσπεράσει χιλιάδες δρομείς για να κυνηγήσει μια καλή επίδοση, αλλά δεν μπορούμε να υποθέσουμε πως όλα τα blocks είναι λάθος! Μπορεί και να είναι αλλά προσπαθώ να είμαι καλοπροαίρετος και θεωρώ πως με την υπόδειξη/απόδειξη μιας καλή επίδοσης στο κέντρο εγγραφών θα μπορέσει κάποιος αδικημένος να μετακινηθεί μπροστά — εδώ θα είμαστε να τα πούμε στον απολογισμό, ελπίζω! Εγώ φέτος είμαι στο 12 μπλοκ (από 9 το 2023, δεν έτρεξα πέρυσι λόγω τραυματισμού) και ευχαρίστως θα μετακινηθώ στο 13 για να κουβαλήσω δύο πρωτάκια — εννοείται πως απέχω πολύ από το «εξαιρετική επίδοση» και είμαι ΟΚ με αυτό! Όσο για την παγκόσμια πρωτοτυπία δεν γνωρίζω, είμαι όμως βέβαιος πως πολλοί δρομείς στην κοινότητα έχουν εμπειρία να μας πουν.
4 Νοεμβρίου 2025 στις 09:42 #134644
dpap147ΣυμμετέχωνΠαναγιώτη σίγουρα σε όλα τα μπλόκ θα βρείς λανθασμένες τοποθετήσεις. Το θέμα είναι αυτό να μην γίνεται σε μεγάλο ποσοστό έτσι ώστε να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία. Δηλαδή άλλο είναι το 10% των μπλόκ να έχουν και κάποιους δρομείς που δεν αντιστοιχούν οι επιδόσεις τους στο μπλόκ αυτό και άλλο το ποσοστό να είναι 30% ή 40%. Το θέμα είναι ότι από τα λεγόμενα συναθλητών αλλά και από την μικρή προσωπική μου εμπειρία μάλλον προς τη δεύτερη περίπτωση κλίνει η υπόθεση, δηλαδή του σημαντικού ποσοστού δρομέων που δεν αντιστοιχούν στο μπλόκ που εκκινούν. Πέρυσι για παράδειγμα πήρα εκκίνηση στο 5ο μπλοκ, από επιλογή λόγω παρέας στους 100 τελευταίους δρομείς του μπλόκ, αλλά το μετάνιωσα επειδή μέχρι να βγώ από τον Τύμβο, δηλαδή για 5-6χλμ έκανα ζικ ζάκ για να πάω με 6΄/km. Σε κάθε περίπτωση, θα την παλέψουμε… δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας και τη θετική μας διάθεση. Ας είναι μόνο το μπλόκ εκκίνησης το μοναδικό μας πρόβλημα!!!
5 Νοεμβρίου 2025 στις 03:16 #134647
AlkisΣυμμετέχωνΠαναγιώτης Βελισαράκος
Το(παγκόσμια πρωτοτυπία)ήταν σχήμα λόγου που όμως δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Ειναι δεδομένο ότι στους μεγάλους μαραθώνιους όλων των πόλεων τού κόσμου (εξαιρουμενου του μαραθωνίου της Βοστώνης)οι δρομείς στην εκκίνηση,αφήνουν σε έναν σάκο με το bib number τα προσωπικά τους αντικείμενα,σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους η φορτηγά.
Εχοντας τρέξει σε περισσότερες από είκοσι χώρες νομίζω ότι ανήκω στους δρομείς που μπορούν να στο διαβεβαιώσουν.5 Νοεμβρίου 2025 στις 06:36 #134648Παναγιώτης Βελισαράκος
Συμμετέχων5 Νοεμβρίου 2025 στις 10:30 #134649
kougΣυμμετέχωνΚαλή εκκίνηση σε όλους,μήπως υπάρχει καλύτερη εκτίμηση καιρού
5 Νοεμβρίου 2025 στις 13:19 #134650Yiorgos
ΣυμμετέχωνΕχω χάσει κάποιο επεισόδιο? Δεν θα υπάρχουν τα γνωστα φορτηγά που αφήνουμε τη σακούλα με τα πράγματα για μετα τον τερματισμό;
5 Νοεμβρίου 2025 στις 16:35 #134651StefanosM
ΣυμμετέχωνΘα υπάρχουν, αλλά όχι στον Μαραθώνα.
Θα πρέπει να έχεις μαζί σου τα ρούχα που θα φορέσεις μετά τον αγώνα, να τα βάλεις στην τσάντα και να τα δώσεις στο φορτηγό που θα βρίσκεται έξω από το Tae Kwon Do.5 Νοεμβρίου 2025 στις 17:49 #134652kostiska
ΣυμμετέχωνΚαλησπέρα σε όλους.
Εγώ είμαι πρωτάρης και νομίζω μπερδεύτηκα.
Θα πάμε στον Μαραθώνα με ρούχα που θα τρέξουμε και αν θέλουμε κάποιο έξτρα που θα φοράμε απο πάνω και θα το δώσουμε για ανακύκλωση λίγο πριν την εκκίνηση ή τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει από το ενημερωτικό mail
Τα φορτηγά που αναφέρθηκαν για τις προηγούμενες χρονιές τι είναι ?Επίσης επειδή δεν έχω προηγούμενη επίδοση είμαι στο block 15 που νομίζω είναι το τελευταίο, αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουν μείνει τζελάκια όταν θα πλησιάζουμε την αθήνα ? Δεν είναι τα τζελάκια προυπολογισμένα ώστε να καλύπτουν όλους τους δρομείς ? Θα χρειάζεται να τα κουβαλάω πάνω μου ?
Βοηθάτε ρε παιδιά γιατι με έχει κατακλήσει το άγχος.
5 Νοεμβρίου 2025 στις 19:15 #134655
SteliosΣυμμετέχων@kostiska Μέχρι και πέρυσι τα φορτηγά της DHL ήταν στο Μαραθώνα. Όποτε έφτανες εκεί είχες το παγουρι σου η τα ρουχα σου για να μη κρυώνεις ή το κινητό για να βρεθείς με κάποιους φίλους, τα κλειδιά, γενικά οτιδήποτε και μια καθορισμένη ώρα περίπου 1 ώρα πριν την εκκίνηση έβαζες όλα όσα είχες μέσα στον σακο που είχε το νουμερο σου και σου είχαν δώσει από την οργάνωση και ήσουν οκ. Με αυτό τον τρόπο πηγαινες ντυμένος κτλ και δεν κρυωνες. Έκανες ζέσταμα κτλ και ήσουν οκ, επινες και την τροφοδοσία σου από το παγουρι σου και απλά μετά ξεντυνοσουν, εμενες με αυτά που θα έτρεχες και όσα έβαζες στο σακο πηγαιναν στον τερματισμό όπου τα επαιρνες.
Τώρα πλεον από τη στιγμή που τα παραδιδεις Σάββατο δε γίνεται αυτό. Το πρωι στο Μαραθώνα έχει κρυο και πολυ αναμονή.-
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 5 μήνες, 3 εβδομάδες πριν από
Nikos Pilikas.
6 Νοεμβρίου 2025 στις 20:21 #134665
dpap147ΣυμμετέχωνLast update. Πήγα έκθεση και πήρα το νουμεράκι μου. Μου άλλαξαν και το μπλόκ χωρις πολλά πολλά. Τους είπα ότι θεωρώ ότι έγινε λάθος στην τοποθέτησή μου βάση του χρόνου που δήλωσα και το αποδέχθηκαν αμέσως και μου προτείναν το 4ο μπλόκ. Τους είπα για το 5ο επειδη τρέχουν συγγενείς και φίλοι και έτσι έκλεισα στο 5ο. Δεν το περίμενα πραγματικά. Όλα καλά λοιπόν. Το αναφέρω μήπως ενδιαφέρει κανέναν. Καλή συνέχεια σε όλους.
7 Νοεμβρίου 2025 στις 08:04 #134666DenVas
ΣυμμετέχωνΈχει δοκιμάσει κανείς να πάει με δικό του μέσο στην εκκίνηση από κηφισίας, φράγμα και μετά Μαραθώνα. Έχει κίνηση η διαδρομή εκείνη την ώρα; Αν ξεκινήσει 7.30 από κέντρο θα είναι εκεί 8.30;
7 Νοεμβρίου 2025 στις 11:34 #134667
mikebΣυμμετέχωνΚαλημέρα.
Πήγα πέρσι και το 23 με αυτοκίνητο από αυτή τη διαδρομή.
Στο φανάρι στο φράγμα μπορεί να κολλήσεις και να φας 15-30 λεπτά αναλόγως την κίνηση και την ώρα που θα είσαι εκεί.
Γενικώς όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα από θέμα κίνησης. Την ώρα που θες να πας πιστεύω θα έχει ουρά στο φράγμα. -
Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 5 μήνες, 3 εβδομάδες πριν από
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.