Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / 7ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

7ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 45 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

24/4. Ημιμαραθώνιος, 10.5Κ και παράλληλοι αγώνες για τα παιδάκια.
    Ωραία διαδρομή και πάνω απ’ όλα, στήριξη στον “εργάτη” του χώρου, Κώστα Λιαπή!
    Και καφεδάκι στην μαρίνα μετά!

Stratos_al
    Συμμετέχων

Θα κεράσεις?

Elda
    Συμμετέχων

Αυτον τον αγωνα δεν τον εχω τρεξει ποτε αγωνιστικα μια και ειναι παντα λιγο μετα το Μεγαλεκο. Φετος θα το τολμησω για πρωτη φορα. Αν κανω το χρονο που θελω (οπως και στη Καλλιθεα), θα βαζω συνεχεια εσενα ν ανοιγεις τα θεματα για τους αγωνες στοχους μου!!! 😛

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@stratos-al Και καφέ και τυρόπιτα!

@ Maria Gotsi Δεν ξέρω αν είναι για ΡΒ, λογικά θα έχει υγρασία…
    Σίγουρα είναι πολύ ωραία βόλτα πάντως!

Elda
    Συμμετέχων

Aπο τους εντος Αττικης αγωνες ειναι ο πιο γρηγορος ημι. Πιο γρηγορος νομιζω μονο τα Τρικαλα ειναι, αλλα φετος τον εβαλαν 2 εβδομαδες πριν το Μεγαλεκο. Η υγρασια ειναι ενα θεμα σιγουρα, αλλα τι να μου πει η εμενα υγρασια εδω στο νοτο που μενω και προπονουμαι??? 😛

Εγω θελω κρουασαν σοκολατα με τον καφε. Μα τυροπιτα???

Stratos_al
    Συμμετέχων

Εγώ κάνω δίαιτα…
    γελάκια δεν βάλατε ακόμα….
    χαχαχαχαχχαχααχχαααα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Φιλενάδα, εμείς είμαστε λαικά παιδιά…

Εγω θελω κρουασαν σοκολατα με τον καφε. Μα τυροπιτα???

Lion
    Συμμετέχων

Θα είμαι κι εγώ εκεί να χτυπήσω τον αγώνα (να πάω για PB δηλαδή, καιρού επιτρέποντος 🙂 ). Νίκο σίγουρα θα τα πούμε από κοντά. Θα χαρώ να γνωρίσω και άλλους φίλους 🙂

Nikos Gal
    Συμμετέχων

ο αγαπημενος μου ημι …φετος λογω half-ironman θα κατεβω να τον τρεξω προπονητικα.
    Προς τους φιλους που θα χτυπησουν PB, να επισημανω οτι υπαρχει μια ανηφορα προς το Νιαρχο. Δεν ειναι ιδιαιτερα δυσκολη, αλλα επειδη ολη η αλλη διαδρομη ειναι εντελως φλατ, υπαρχει κινδυνος για κραμπες γιατι το σωμα δεν θα εχει προσαρμοστει σε αλλαγες κλισης. Οποτε με προσοχη

mashine
    Συμμετέχων

Στις 8:30 εκκίνηση!Προλαβαίνουμε και london marathon!(ως τηλεθεατές)

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Όλα ωραία, όπως πάντα!
    Πολύς κόσμος, φίλοι, διάφορες μπάντες κατά μήκος της διαδρομής και άψογοι εθελοντές.
    Ο καιρός μπορεί να ήταν αρκετά ζεστός αλλά, πιστέψτε με, ήταν ο καλύτερος τα τελευταία χρόνια.
    Και του χρόνου!

dimitrissss
    Συμμετέχων

Ζηλεύω τώρα. Μάλλον έπρεπε να κατέβω τουριστικά μόνο για την παρέα και την ατμόσφαιρα.

tazi
    Συντονιστής

Πανω απο 2800 φωτογραφίες τραβηξα σήμερα στον αγώνα, ελπίζω μέχρι το βραδακι να τις εχουμε ανεβάσει στην ιστοσελίδα μας στο facebook, πρωτη φορά ρεπόρτερ, ελπίζω να σας αρέσουν!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Καλημέρα Δημήτρη!
    Είναι από τους ωραιότερους αγώνες για βόλτα, δίπλα στην θάλασσα και μετά καφέ.

sotfireman
    Συμμετέχων

Πολύ ωραία διοργάνωση και φέτος,πάλι καλά που έχουν σε πολλά σημεία νερά γιατί στην 2η γύρα τα είδα όλα. Απο περυσι πάντως ήταν πολύ καλύτερα..Ελαφρώς αλλαγμένη η διαδρομή φέτος στην ανηφόρα προς το Ίδρυμα Νιάρχου και μάλλον κάτι παραπάνω από 21,1. Εμένα το Suunto έγραψε 21,480 ενώ τα garmin δυο φίλων έγραψαν 21,700.Βέβαια έχει αρκετές αναστροφές που τρελαίνουν τα ρολόγια και ίσως να δικαιολογούν την απόκλιση.Παρ’όλα αυτά και του χρόνου (πρώτα ο Θεός) πάλι εκεί θα είμαι.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 45 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.