Ena Athletics

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 27 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Ελληνική εταιρεία (start up συμφερόντων Λάτση) και τα πρώτα ελληνικά super shoes!
    Μπορείς μάλιστα να κάνεις αίτηση για να σου δώσουν ένα ζευγάρι. https://form.jotform.com/241773920943361

• Το θέμα τροποποιήθηκε 5 μήνες, 3 εβδομάδες πριν από τον/ην Nikos Pilikas.
    Etien
    Συμμετέχων

Εκανα !! 🙂
    Για αν δουμε …..

George Atsalakis
    Συμμετέχων

Ενδιαφέρον. Και το εγχείρημα και το παπούτσι όπως διαγράφεται στο website τους.

paris.k
    Συμμετέχων

Καλημέρα επιλέχθηκε καποιος για το παπούτσι ; Σας ρωτάω γιατί κληρώθηκε η γυναίκα μου , την ειδοποίησαν τηλεφωνικά για να μην γίνει κάποιο λάθος στο νουμερο , το έστειλαν ,μου δώσανε αριθμό αποστολής , και μετά από 3 μερες ακύρωσαν την αποστολή ….

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@paris Εγώ ξέρω δύο που το παρέλαβαν την Παρασκευή.

paris.k
    Συμμετέχων

καλημερα , ολα καλα ειχε γινει μπερδεμα με την κουριερ,.τα εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις? εξωτερικα ειναι πολυ ωραια , καπως βαρια( σε σχεση με τα endorphin speed) και αργουν λιγο να δωσουν δεν μπορω να τυο εξηγησω καλυτερα ,.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν από paris.k.
    Blackdog
    Συμμετέχων

Παρέλαβα κι εγώ. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον σαν παπούτσι (έχω βέβαια ελάχιστη εμπειρία σε κάρμπον για να κάνω συγκρίσεις).

Γνωρίζει κανείς τα ύψη της σόλας;

georun
    Συμμετέχων

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ειναι παρα πολυ καλο παπουτσι ,εξαρταται τι γυρευεις.
    ειναι large σε ολα του.σιγουρα για μαραθωνιο.απο δρομεα σε δρομεα διαφερουν τα γουστα!
    τα φορεσα σχεδον σε καθε ειδους τρεξιμο.θεωρω πως για την αθηνα θα κανουν δουλεια ,δεδομενου οτι τα ποδια χρειαζονται λιγο περισσοτερη αποσβεση κραδασμων στα τελευταια κατηφορικα χλμ.

kfr
    Συμμετέχων

Καλησπέρα, παρέλαβα κι εγώ με κάποια καθυστέρηση, λόγω μπερδέματος με τη μεταφορική.
    Τα φόρεσα μέχρι στιγμής σε ένα 8αρι (στίβος) και σε ένα LR (άσφαλτος).
    Τα cm σε 43 είναι 37.9, για εμένα TTS.
    Θα πω ότι έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

Στα μείον το βάρος (βαρύτερα από τα Speed 4).

Η πλάκα μάλλον έχει περισσότερο ρόλο σταθεροποίησης παρά ώθησης (αυτό ίσως να μην αρέσει στους πολύ γρήγορους).
    Ο αφρός μοιάζει πιο κοντά σε Lightstrike Pro σε αίσθηση.

Στα θετικά η εξαιρετική εφαρμογή του πάνω μέρους (για τα δικά μου γούστα) και η προστασία που προσφέρει.
    Το cushion που μοιάζει ανεξάντλητο.
    Η εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο.
    Στρίβει παρά το ύψος του σαν ένα σώμα, χωρίς ασάφειες.
    Γεμάτο πάτημα που δεν επιβάλλει συγκεκριμένο τύπο (fore, mid ή rear foot).
    Το design (πάλι γούστα είναι αυτά) που είναι σύγχρονο και ιδιαίτερο στη συλλεκτική αυτή έκδοση.

Αυτά σαν πρώτες εντυπώσεις.

• Αυτή η απάντηση τροποποιήθηκε στις 4 μήνες, 3 εβδομάδες πριν από kfr.
    Etien
    Συμμετέχων

Καλησπέρα στην Ομάδα.
    Και σε μένα ήρθε μήνυμα ότι επιλέχθηκα κλπ.Μάλιστα ήρθε 2 φορές…
    Εκανα τα “βήματα” που έλεγε, συμφωνούσα κλπ , αλλα “κολλουσα” στο τέλος που ήθελε υπογραφή…
    Δεν ήξερα πως να το κάνω αυτό…όποτε μάλλον θα θεωρείται πως δεν απάντησα ποτέ 🙂 …

Ευχαριστω!!!

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

@etien Στείλε τους ένα mail, Πανγιώτη, δεν χάνεις τίποτα.

kfr
    Συμμετέχων

@etien αν θυμάμαι καλά κάπου υπήρχε ένα πεδίο στο οποίο με τον κέρσορα από το ποντίκι (αρ. κλικ) μπορούσες να σχηματήσεις την υπογραφή σου…

tazi
    Συντονιστής

Τα παρελαβα μολις την προηγουμενη εβδομαδα. Νο 42 οπως ζητησα αλλα μου ειναι πολυ μεγαλα. 27,2 εκ ενω τα αντιστοιχα saucony και ΝΒ ειναι 26,5. Σε φορμα πολυ πληθωρικα. Ομορφα παπουτσια. Προφανως δεν τα εχω φορεσει. Επικοικωνησα τηλεφωνικα αλλα και με email για αλλαγη, ακομα περιμενω στο ακουστικο μου. Βασικα απογοητευτηκα. Κριμα

Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Και στους υπολοίπους πέφτουν μεγάλα, όπως στον Νίκο;

Τα παρελαβα μολις την προηγουμενη εβδομαδα. Νο 42 οπως ζητησα αλλα μου ειναι πολυ μεγαλα. 27,2 εκ ενω τα αντιστοιχα saucony και ΝΒ ειναι 26,5. Σε φορμα πολυ πληθωρικα.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Παρέλαβα και εγώ την προηγούμενη Πέμπτη. Το μέγεθος ένα κλικ πιο μεγάλο, αλλά δεν με ενοχλεί.

Είναι πολύ ογκώδες και βαρύ (για αγωνιστικό). Θα έλεγα ότι σε αίσθηση μοιάζει με τον αφρό των Nova3 και όχι με LightStrikePro (π.χ Takumi ή Boston ή PrimeX που έχω τρέξει). Και όσον αφορά εμένα δεν είναι για σβέλτο – «αέρινο» πάτημα με μικρό GCT. Για αργά τρεξίματα είναι μια χαρά! Η πλάκα όντως πέρασε απαρατήρητη. Ίσως να χρειάζεται και περισσότερο βάρος για να φορτισθεί ή να είναι έτσι ο σχεδιασμός της. Δεν θα έτρεχα με αυτά στον ΑΜΑ, λόγω βάρους, όγκου, και συμπίεσης μπροστά, που πρακτικά σε φρενάρει στις ανηφόρες του ΑΜΑ. Πολύ ευχαρίστως θα τα έβαζα σε LRs.

Αξιόλογη προσπάθεια πάντως, θα ήταν άδικο να τα συγκρίναμε με αγωνιστικά τύπου π.χ. VF που έχουν χρόνια εξέλιξης τόσο σε επίπεδο μοντέλου όσο και σε επίπεδο αφρού.

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 27 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.