Garmin Forerunner 45

Επισκόπηση 13 δημοσιεύσεων - 1 έως 13 (από 13 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Evgenia Sarigiannidou
    Συμμετέχων

Καλησπέρα σε όλους. θέλω κάποιες διευκρινήσεις γιατί πραγματικά έχω λίγο μπερδευτεί με το ρολόι παρόλο που είναι απίστευτα εύχρηστο.
    Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος θέλω να με ενημερώνει ανά χιλιόμετρο με το Pace (πράγμα που το έκανε αλλα δε ξερω τι έχει πάθει και πλέον δε το κάνει).Πλέον εμφανίζει στην οθόνη “Απόσταση 1χλμ”, μετά πάλι “Απόσταση 1 χλμ”.Ανά χλμ βγάζει αυτή την ένδειξη και όχι αυτή που έβγαζε αρχικά με τον αριθμό του χλμ και το Pace. Έχω ορίσει να με ενημερώνει στο max 180 παλμούς. Σήμερα που είδα οτι έπιασα τόσο δε χτύπησε. Επίσης σήμερα μου έβγαζε ένδειξη στην οθόνη “Μπροστά 5:20”, “Μπροστά 5:15”.Αυτο το έκανε πρώτη φορά. Ειλικρινά δε ξέρω τι με έχει μπερδέψει έτσι και δε μπορώ να βγάλω άκρη. Ενδεχομένως να έχω κάνει κάτι ψάχνοντας το για να το μαθω … Νομίζω αυτά προς το παρόν. Ευχαριστώ!

stratus
    Συμμετέχων

Καταρχας για τα μπροστα και πισω ,κατα 99% εχετε ενεργοποιησει το virtual pacer.Οποτε απενεργοποιηστε το και στη συνεχεια βλεπουμε αν διορθωθουν και οι ειδοποιησεις.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

Αν απλά το ζητούμενο ειναι το ρολόι να συμπεριφέρεται όπως αγοράσθηκε, ίσως θα ήταν πιο εύκολο ένα
    Settings > System > Restore Defaults
    (δεν έχω το 45, η σειρά αυτή ειναι στο 935, αλλά φαντάζομαι κάπως παραπλήσια θα ειναι και στο 45)

Προσοχή μόνο ότι μπορεί να χαθούν ρεκορ, history κτλ (δεν πολύπειράζει αν έχουν μεταφερθεί σε Garmin Account)
    Προφανώς Θα χαθούν και τυχόν άλλες ρυθμίσεις που έγιναν αφότου αγοράσθηκε.

Evgenia Sarigiannidou
    Συμμετέχων

Δεν θυμάμαι καν να εχω ενεργοποιήσει κάτι τέτοιο. Λίγο τωρα που το εψαξα μου δίνει επιλογη ρυθμου/ ταχυτητας αλλα δε μου δινει τη δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης. “Ρυθμίζει τη συσκευή ώστε να εμφανίζει την Προτίμηση
    ρυθμού/ταχύτητας για τρέξιμο, ποδηλασία ή άλλες δραστηριότητες. Αυτή η προτίμηση επηρεάζει διάφορες επιλογές προπόνησης, το ιστορικό και τις ειδοποιήσεις” αυτά είναι οσα γράφει στο manual.

pseiras
    Συμμετέχων

Συνήθως αυτές οι ρυθμίσεις γίνονται αφού πατήσεις Run να ξεκινήσει η προπόνηση και μετα κρατώντας παρατεταμένα το αριστερό μεσαίο κουμπί.
    Αν και επό εκεί δεν βγάλεις άκρη , κάνεις ένα Restore Defaults όπως αναφέρθηκε και πιό πάνω και γλυτώνεις το ψάξιμο.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Καλημέρα! Μετά από σχεδόν ένα χρόνο ατυχιών που με άφησαν πίσω , βρίσκομαι σε σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Κάτοχος του 310xt, και απόλυτα ευχαριστημένος. Είμαι σε σκέψεις να κάνω μια αναβάθμιση κρίνοντας επιθυμητό ένα ρολόι με 24ωρη παρακολούθηση καρδιακής λειτουργίας. Το 45 μας καλύπτει εξίσου καλά στις υπόλοιπες λειτουργίες του? Οι ενδείξεις του gps είναι ανάλογες του 310 που θεωρώ κορυφή? Υγ. Δεν με ενδιαφέρουν οι ειδοποιήσεις για τηλέφωνο και μηνύματα. η συνδεσιμότητα χωρίς αναγκαία χρήση υπολογιστή ,με Bluetooth είναι κάτι που το 45 διαθέτει και το θέλω.

sotosdiam
    Συμμετέχων

Γεια σου ρε Παναγιώτη @kalogeridis! Μια χαρά θα σε καλύψει το Forerunner 45, δεδομένης και της χρήσης που έκανες στο 310xt. Μετράει τα απαραίτητα με μια χαρά ακρίβεια, ultra δεν θα τρέξεις, οπότε δεν έχεις θέμα. Ρίξε μια ματιά και στο 245 αν είναι εντός του budget σου. Είναι το mid-level ας πούμε running watch της garmin, και (θα) έχει πιο καλή υποστήριξη για datascreens και άλλα καλούδια. Ανάμεσα στα δύο σε επίπεδο τιμής, αλλά πάνω από το 245 σε επίπεδο δυνατοτήτων, είναι το Coros Pace 2 https://coros.gr/product/pace2/ . Το έχουν κάποιοι εδώ, κι έχουν γράψει σχετικά.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη απάντηση σου. Λόγω γνώσεων σου επί της τεχνολογίας , κάθε λέξη σου έχει αξία! Το 45 δυστυχώς μόνο μπορώ να υποστηρίξω οικονομικά ,και εφόσον μας καλύπτει δε βρίσκω λόγω να απλωθω περαιτέρω!

Giorgos Pliakos
    Συμμετέχων

Παναγιώτη το ζαχαρωνω εδώ και ένα χρόνο από τα 170 έχει πέσει στα 145 σε αλυσίδες καταστημάτων. υπόψην έχει το κανονικό και το s το s είναι από το small που είναι πολυυυυ μικρό ..
    Στα 145 ευρώ τίμιο…παραπάνω θα πήγαινα κ εγώ σε coros κοντά σε 199 που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Σε ευχαριστώ, μόλις τώρα το είδα κι εγώ !!! Από αύριο ξεκινάω έρευνα άντλησης πόρων από τη μάνα!!! Αισχος!!!

ΔημητριοςΚ
    Συμμετέχων

Eπειδη ειχα το garmin 45 και ειμαι πια κατοχος του coros pace 2 θα σου προτεινα με διαφορα το 2ο. Μονο και μονο οτι δεν θα φορτιζεις το ρολοι ανα 3-4 μερες ειναι μεγαλο +.

Kalogeridis
    Συμμετέχων

Συντρεχτη, σε ευχαριστώ αλλά ήδη προχώρησα σε παραγγελία του 45 . Είμαι εξοικειωμένος με την Garmin και το συγκεκριμένο οριακά κατάφερα να το κλείσω από οικονομικής πλευράς. Το άλλο δείχνει τέλειο αλλά είναι 55 € ακριβότερο.

ΔημητριοςΚ
    Συμμετέχων

Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα!

Επισκόπηση 13 δημοσιεύσεων - 1 έως 13 (από 13 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.