https://www.trekkinn.com/

Επισκόπηση 14 δημοσιεύσεων - 1 έως 14 (από 14 συνολικά)
  • Συντάκτης
    roukounas
    Συμμετέχων

Καλησπέρα!

Το γνωριζει κανεις το συγκεκριμενο σαητ? Εχει προβει σε αγορες να δουμε αν ειναι αξιοπιστο? Στην Ισπανια βλεπω οτι ειναι και εχει αρκετα χαμηλες τιμες(credits to Aristidis).

Βλεπω παντως οτι δινει κανονικα 2 χρονια εγγυηση απο τον κατασκευαστη στα προϊοντα που με ενδιαφερουν(ρολογια).

Nikos Pilikas
    Συντονιστής
    theok
    Συμμετέχων

Και εδώ μερικές κριτικές για το μαγαζί:
    https://www.trustpilot.com/review/www.trekkinn.com
    https://www.resellerratings.com/store/Trekkinn_com

Γιώργος Κ
    Συμμετέχων

Μία φορά παράγγειλα ένα ζευγάρι παπούτσια και ήταν όλα καλά. Αλλά θα έπαιρνα στα σοβαρά τις κριτικές για τα προβλήματα στις τυχόν επιστροφές.

roukounas
    Συμμετέχων

χαχα παλι καλα που ρωτησα δηλαδη.

To credits to Aristidis παντως ειναι επειδη ο ιδιος απλα το ανεφερε, δεν εχει αγορασει ποτε απο κει και μου ειπε “το ρισκο δικο σου”, οποτε να καταγραφει οτι δεν με παροτρυνε. Μην του βγει το ονομα του ανθρωπου.

Ευχαριστω για τις κριτικες, φαινονται απατεωνες σε περιπτωση στραβης

geovich84
    Συμμετέχων

Καλησπέρα. Για να μην ανοίξω νέο θέμα, γράφω εδώ μιας κ νομίζω πως τα δύο site έχουν κάποια “συγγένια”.
    Ψάχνοντας για γιλέκο υδροδοσίας, μου έβγαλε μεγάλη ποικιλία κ καλές τιμές στο site runnerinn.com. Έχει κάποιος παραγγείλει απ΄το συγκεκριμένο ή απ’ το ξαδελφάκι του;

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@george_vichos ναι είναι το ίδιο site, έχει ακόμα αρκετά urls

Ειχα κάνει 2 αγορές το 2017 και 2018 (300 και 90 ευρώ περίπου αντίστοιχα) και ήταν αξιόπιστο, στην πληρωμή, αποστολή, tracking κτλ.
    Επειδή ειναι Ισπανία θα λάμβανα υπόψη 3 πράγματα:
    1ον. Την κατάσταση λόγω Covid (μην υπάρχουν καθυστερήσεις άν βιάζομαι κάτι)
    2ον. Την δύσκολη επικοινωνία στα Αγγλικά σε περίπτωση επιστροφών, εγγυήσεων κτλ (σε ρούχα και αναλώσιμα ΟΚ, αλλά π.χ. σε ρολόι θα το σκευτόμουν)
    3ον. Χρεώνουν την αποστολή (τουλάχιστον τότε), άρα θα πρέπει να είναι σχετικά μεγάλη η παραγγελία για να αξίζει τον κόπο από πλευράς τιμής

Aris
    Συμμετέχων

Περιορισμοί στις αποστολές αντικειμένων με την υπηρεσία EMS
    https://www.elta-courier.gr/ems

Οπως θα δεις η Ισπανια πλεον εξυπηρετειται.
    Σημερα ηρθαν τα ποδηλατικα γυαλια Siroko που παρηγγειλα πριν μια μολις εβδομαδα απο Ισπανια απευθειας απο την σελιδα τους, οταν ακομα η χωρα αυτη ηταν στη μαυρη λιστα. Ειχα επικοινωνησει μαζι τους και μου ειπαν οτι στελνουν κανονικα Ελλαδα. Ηρθε το πακετο με DHL μεσω Γερμανιας.
    Το κοστος αποστολης ηταν λιγο κατω απο 8€, αλλά μιλαμε για πακετο με ασημαντο βαρος, αν και ογκωδες.

aRiSTiDiS
    Συμμετέχων

@aris-2 δεν αναφέρομαι στην πλευρά της Ελλάδας, αλλά στην πλευρά της Ισπανίας, διότι ξέρω ότι οι αποστολές Ισπανίας έχουν θέμα.

Από αυτή τη σελίδα αγόρασες τα γυαλιά ή από άλλη Ισπανική?
    Πήγα δοκιμαστικά και έβαλα στο καλάθι αγορών 1 ζευγάρι παπούτσια, για να μου βγάλει κόστος αποστολής και βγάζει 12 ευρώ με ΕΛΤΑ και 27 ευρώ με DHL. Δεν τα λές και λίγα.

thesalos
    Συμμετέχων

μου τα εστειλαν ολα κανονικα απο το ισπανικο αυτο σαιτ.παρελαβα μεσα στον απριλιο 100 ευρ παραγγελια.τα εστειλαν με ολανδικη μεταφορικη εταιρια και ελλαδα παρελαβα απο ελτα.αργησε να ερθει καμια 20 μερες ,μαλον λογω κορονοιοου,αλλα το τρακιγκ ναμπερ ολο το διαστημα ηταν ενεργο και εβλεπα που ηταν το δεμα.μαλιστα μου εστειλαν και φωτο του πακετου με το τρακινγκ ναμπερ να φενεται καθαρα,και αυτο ακριβως παρελαβα.σε αλλη φωτο μου εστειλαν και την αποδειξη.
    παιδια γνωριζω τι γραφουν καποια σαιτ,εγω καταθετω την προσφατη εμπειρια μου ,και θα κοιταξω να βρω την φωτο απο το δεμα να την ποσταρω.

thesalos
    Συμμετέχων

φιλε για γιλεκο υδροδοσ.που γραφεις ,στα σαλομον που κοιταξα δεν ειδα και καποια διαφορα με ελλαδα.
    για γιλεκο ριξε μια ματια και στο georgiadis peak store, ο κωστας ειναι δρομεας ,συζητησιμος,καλες τιμες ,μιλα μαζι του στο τηλ ,θα το εχεις σε 2 μερες.

Aris
    Συμμετέχων

Συνονόματε Αριστειδη, απο την σελιδα της Siroko αγορασα και οχι απο το runnerinn. Απλά ηθελα να δειξω οτι πακετα απο Ισπανια ερχονται χωρις προβλημα.

Aris
    Συμμετέχων

Ασχετο αλλά για να ευθυμησουμε λιγο, τετοια τερατωδη θηκη γυαλιων δεν εχω ξαναδει. Χωραει ανετα 2 ίσως και 3 γυαλια μεσα και σιγουρα εχει μηδεν φορητοτητα. Ειναι μονο για αποθηκευση γυαλιων στο σπιτι.
    Τα γυαλια τα πηρα σε στυλ μασκας γιατι στα παλια μου που ηταν νορμαλ στυλ και μεγεθος μπαινανε καποιες φορες μυγακια κατα την ποδηλασια. Και τα γυαλια βγηκαν τεραστια, ανταξια της θηκης τους. Δεν ξερω αν θα τα φορουσα εξω σε περπατημα ή τρεξιμο.

geovich84
    Συμμετέχων

@aristidi σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

@aris-2
    έχω κ γω ένα ζευγάρι αθλητικών γυαλιών siroko και επιβεβαιώνω τα όσα λες. Η θήκη τους είναι πραγματικά τεράστια. Είναι αυτά που φοράω στην φωτό προφιλ. Μπορεί στην αρχή να φαίνονται αρκετά μεγάλα και λίγο “φαντεζύ”, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν μια χαρά και είναι και αρκετά ανθεκτικά.

Επισκόπηση 14 δημοσιεύσεων - 1 έως 14 (από 14 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.