Τοποθέτηση ετικέτας: London Marathon 2018
- Αυτό το θέμα έχει 90 απαντήσεις, 13 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 4 έτη, 11 μήνες πριν από τον χρήστη
tazi.
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
-
25 Ιανουαρίου 2018 στις 13:46 #65008
Echetlos
Συντονιστής25 Ιανουαρίου 2018 στις 14:01 #65014Sotiris Diamantopoulos
ΣυμμετέχωνΑπίστευτος αγώνας θα γίνει. Περιμένω να δω τι στρατηγική pacing θα ακολουθήσει ο καθένας τους. Wanjiru και Bekele έχουν δυνατό kick, λογικά και Farah, επομένως αυτούς τους βολεύει ένα πιο μετρημένο pace στην αρχή. O Kipchoge λογικά θα επιδιώξει να κινηθεί σε γρήγορο ρυθμό από την αρχή για να μην τους δώσει πολλά περιθώρια.
25 Ιανουαρίου 2018 στις 14:10 #65028Echetlos
ΣυντονιστήςΣτο Βερολίνο, Bekele και Kipsang ξίνισαν τα μούτρα τους όταν ο Kipchoge ανακοίνωσε τον ρυθμό που ήθελε να πάνε εξ αρχής οι λαγοί. Δικαιολογημένα, όπως απεδείχθη.
Προσωπικά, εκτιμώ ότι ο Φάρας θα κάνει δικό του αγώνα, στοχεύοντας ίσως σε Ευρωπαικό ή Βρετανικό ρεκόρ. Δε νομίζω να πέσει σε τόσο βαθειά νερά από τον πρώτο του, ουσιαστικά, μαραθώνιο.
Και φυσικά μένει να δούμε για τι θα πάει ο Kipchoge, WR ή νίκη;25 Ιανουαρίου 2018 στις 14:51 #65040oldman
ΣυμμετέχωνΤο ερώτημα που μου φαίνεται καθοριστικό είναι πόσο έχουν χρεώσει τον Kipchoge όλοι αυτοί οι ασύλληπτοι αγώνες που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Αν είναι καλά δεν έχει αντίπαλο μεταξύ των συγκεκριμένων αθλητών. Στο Βερολίνο το περασμένο φθινόπωρο έδειξε ότι δεν είναι άτρωτος και εξασφάλισε τη νίκη στα τελευταία 2km. Από τους υπόλοιπους τις πιο πολλές δυνατότητες φαίνεται να τις έχει ο Wanjiru.
25 Ιανουαρίου 2018 στις 15:13 #65052Kalogeridis
Συμμετέχων@zlioupas ακριβώς το ίδιο πιστεύω .
25 Ιανουαρίου 2018 στις 15:21 #65058Echetlos
Συντονιστής@zlioupas Λέγεται πάντως πως ο Κενυάτης κάνει τις πιο προσεκτικές και “ξεκούραστες” προετοιμασίες.
Σε αυτά τα επίπεδα, σίγουρα μόνο ειδικοί θα μπορούσαν να εκφέρουν γνώμη αλλά νομίζω πως το διάστημα από το Βερολίνο είναι αρκετά μεγάλο.25 Ιανουαρίου 2018 στις 15:56 #65068Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΕίναι γνωστό πως ο κενυατης τρέχει με το ξεκούραστο myasics. Εκ των έσω πληροφορία. Τώρα σοβρακοφανελες δε δίνει σημασία και φοράει ότι να’ναι, nike.
25 Ιανουαρίου 2018 στις 16:00 #65070oldman
Συμμετέχων@Echetlos Νίκο θυμάμαι μια συνέντευξη του Canova που έλεγε ότι ο P. Makau και ο G. Mutai, μεταξύ άλλων, θα μπορούσαν να κατέβουν ίσως στο 2:01, αλλά διατηρούσε αμφιβολίες γιατί οι αγώνες σιγά-σιγά σαραβαλιάζουν τα σώματα. Ο Kipchoge έχει ήδη τη μεγαλύτερη διάρκεια που έχουμε δει σε elite μαραθωνοδρόμο, ότι κάνει από εδώ και πέρα, απλά μεγαλώνει τη διαφορά του από τους άλλους νομίζω.
25 Ιανουαρίου 2018 στις 17:45 #65082theok
ΣυμμετέχωνΝα δούμε και πως θα επηρεάσει ο Guye Adola τον αγώνα. Στο Βερολίνο έδειξε πολύ θετικά σημάδια.
Πάντως περιμένω ρυθμό κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ από τους λαγούς, και συμφωνώ πως δύσκολα θα ακολουθήσει ο Farah από την αρχή.25 Ιανουαρίου 2018 στις 18:28 #65084PanDex
ΣυμμετέχωνΠιστεύω οτι σε Μο και Κιπτσογκι..Είναι σε άλλο επίπεδο..Αν δεν μας επιφυλάσει κάποια έκλπηξη ο Μο βλέπω παλι Ελιουντ πρώτο.
Παιδιά στο Βερολίνο έκανε περίπατο..Αν δεν έβρεχε για πλάκα είχε σπάσει το WR25 Ιανουαρίου 2018 στις 18:38 #65086KostasVer
ΣυμμετέχωνΘα μπορουσαν να κανουν οτι εκαναν σε kipchoge,bekele,desisa,tadese οι farah,Wanjiru και Biwott σε kipchoge,bekele,adola
Θα με ενδιεφερε να δω τα 3 αυτα ατομα να λαγουδεψουν ως ημι και μετα adola και bekele να σπρωξουν kipchoge ως το 35+ με την προυποθεση οτι ενας απο τους 2 θα τον κοντραρει μεχρι και τα τελευταια μετρα ωστε να μην χαλαρωσει.
2.03.05 νομιζω εκανε πριν 2 χρονια στο Λονδινο ο kipchoge.Για μενα θα μπορουσε να κλεισει την καριερα του εδω με ενα νεο WR25 Ιανουαρίου 2018 στις 20:10 #65094Echetlos
Συντονιστής@zlioupas Όντως, έτσι είναι, Ζήση.
Με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω, θα έλεγα πως και τώρα να σταματούσε την καριέρα του ο Kipchoge, αρκεί για να χαρακτηριστεί ο μεγαλύτερος όλων. Μπορεί να μην έχει κάνει ποτέ WR αλλά οι νίκες που έχει κατακτήσει είναι εξίσου σπουδαίες.
@kostasver Μη νομίζεις Κώστα, κι οι “2ης κατηγορίας elite” κρυφοκοιτάζουν το βάθρο.
Αν για παράδειγμα Kipchoge και Bekele κυνηγήσουν το ρεκόρ ή πάνε σε ρυθμό που δεν τους βγει και κάποιος εγκαταλείψει τελικά, όλα παίζονται.
Και σχετικά με τον Farah, κανείς δεν ξέρει πού να τον υπολογίσει.
Οπότε, δε νομίζω ότι κανείς απ’ αυτούς θα μπορούσε να θυσιαστεί ως λαγός.25 Ιανουαρίου 2018 στις 20:14 #65096Kalogeridis
ΣυμμετέχωνΑν το έχει κάποιος να μας γράψει τελευταία επίδοση και ατομικα ρεκόρ να έχουμε στοιχεία να τζογαρουμε… ιπποδρομια ή κούρσα…
25 Ιανουαρίου 2018 στις 20:19 #65098Echetlos
Συντονιστής26 Ιανουαρίου 2018 στις 11:12 #65144big-blue
ΣυμμετέχωνΤον Adola μην τον παραβλέπουμε
-
ΣυντάκτηςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.