Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / London Virgin Marathon 24.4.2016

London Virgin Marathon 24.4.2016

• Αυτό το θέμα έχει 16 απαντήσεις, 8 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 7 έτη, 1 μήνα πριν από τον χρήστη oldman.
Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 17 συνολικά)
  • Συντάκτης
    mashine
    Συμμετέχων

Μεγάλα ονόματα του χώρου θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον μαραθώνιο του Λονδίνου.Στους άνδρες αναμεσά τους θα βρίσκονται πρωτοκλασσάτα ονόματα και κάτοχοι ρεκόρ :Kipchoge, Kipsang, Kimetto, Biwott, Bekele και Ghirmay Ghebreslassie καθώς και οι Βρετανοί που θα έχουν τον δικό τους αγώνα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο.Αντίστοιχα στις γυναίκες θα είναι οι Tufa, Keitany, Kiplagat, Mare Dibaba και Mergia.
    Ποντάρω στον Kipchoge (έχει κίνητρο το πρώτο βραβείο στο πρωτάθλημα των majors marathon) αλλά πέρα των προσωπικών προτιμήσεων δεν γίνεται να μην λάβει υπόψη κανείς την βαρύτητα των ονομάτων των υπόλοιπων συμμετέχτων.Ο Bekele τι θα κάνει άραγε;;;;;;

oldman
    Συμμετέχων

Το περιμένω και εγώ πως και πως! Πάνο ξέρεις αν θα το δείξει πουθενά;

Αν ήταν κανονική χρονιά και εγώ στον Kipchoge θα πόνταρα αλλά φέτος στόχος όλων αυτών θα είναι το Ρίο μάλλον. Παρεμπιπτόντως, ο Kipchoge έχει ήδη πάρει το πρώτο βραβείο (http://www.iaaf.org/news/news/kipchoge-keitany-world-marathon-series-ix) 😉

mashine
    Συμμετέχων

Σωστή η διόρθωση @oldman (δεν μπορώ να κάνω edit) για το πρωτάθλημα major’s marathon αλλά όπως και να έχει δεν αλλάζω την προτιμησή μου 🙂
    To bbc το δείχνει συνήθως ίσως και το eurosport; Μην ανησυχείς την ημέρα του αγώνα θα γεμίσει λινκ το διαδίκτυο 😉

mashine
    Συμμετέχων
    tazi
    Συντονιστής

Τωρα μπηκα, δε το ηξερα, σουπερ!

sotfireman
    Συμμετέχων

Το δείχνει και το Eurosport1 με σχολιασμό στα αγγλικά

dimitrissss
    Συμμετέχων

Πάνε με 2:53 το χιλιόμετρο!

tazi
    Συντονιστής

253 τοσο δεν εχω χιλιαρι……, αστρονομικες ταχυτητες

dimitrissss
    Συμμετέχων

Παγκόσμιο ρεκόρ στο πέρασμα των 30 χιλιομέτρων 1:27 και κάτι ψιλά!

tazi
    Συντονιστής

Λες να το σπασουνε? Μου αρεσε οταν εβγαλε τη μπαντανα, ηταν σα να ελεγε και τωρα ξεκιναμε το τρεξιμο!

Echetlos
    Συντονιστής

Πωπω.. όλοι τους πετσί και κόκαλο είναι.
    Μήπως να χάσω κι εγώ κανένα κιλό, μπας και δούμε άσπρη μέρα..;

Skakinen
    Συμμετέχων

Βρε παιδιά, χωρίς παρεξήγηση, μπράβο σας που μπορείτε και παρακολουθείτε Μαραθώνιο.
    Μου είναι αδύνατο, είναι από τα πιο αντιθεαματικά αγωνίσματα. Μέχρι 3000 μ. στηπλ, κάτι γίνεται, από εκεί και πάνω με τίποτα.

@Echetlos

Τέτοια άσπρη μέρα δεν τη θέλουμε!!!
    Σκελετοί με πέτσα που θα έλεγε και ο Γεωργίου…

dimitrissss
    Συμμετέχων

@Echetlos, @Shakinen Όταν είδα τον Kipsang από κοντά ήταν όντος σκελετός με πέτσα στην κυριολεξία!

Echetlos
    Συντονιστής

@Skakinen Χαχαχα… δεν το εννoούσα!

Ουφφφ…ευτυχώς γλυτώσαμε και το WR, θα έπρεπε να κάθομαι να γράφω σχετικά…

sotfireman
    Συμμετέχων

Είχα την τύχη να γνωρίσω πέρυσι τον Kipchoge..Πρώτη μου σκέψη ήταν να του αγοράσω καμια τυρίποτα να φάει 😛 Το πόδι του είναι όσο είναι το χέρι μου.
    Στο θέμα μας όμως,πιστεύω οτι αν του είχε σφυρίξει κάποιος οτι πάει για ρεκορ θα είχε σπρινταρει λίγο νωρίτερα.
    Απίστευτο πάντως που μετά από τέτοια προσπάθεια αντί να πέφτουν κάτω από την εξάντληση κάθονται με τον 2ο και τα λένε

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 17 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.