Run together 2016

• Αυτό το θέμα έχει 5 απαντήσεις, 3 φωνές και ενημερώθηκε τελευταία φορά 10 έτη πριν από τον χρήστη tazi.
Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Συντάκτης
    tazi
    Συντονιστής

Σήμερα πηγα με τη κόρη μου στο 3αρι του runtogether. Ειχα σκοπο να την παω με ενα ρυθμο 410/415, με βαση τις επιδοσεις της, 332/χιλιαρι ο μακ μιλαν εβγαζε κατι σε σαμπ 4 στο τριαρι. Ξεκινησαμε καλα, αν δε κανω λαθος 412 το πρωτο χιλιαρι, μετα ομως απο 400 περιπου μετρα η ατιμη η σπληνα. Αρχισε το περπατημα, η στενοχωρια, το λυπημενο προσωπο και το κλαμα.
    Ευτυχως o Νικος, φιλος που ετρεχε με τη κορη του μας ξαναβαλε στο παιχνιδι και τερματισαμε ολοι μαζι πιασμενοι χερι χερι. Για καποιο λογω που δε καταλαβαινω, εμεις ηρθαμε δευτεροι και ο Νικος τριτος. Ασχετα με το γεγονος ότι ακομα και το οτι τερματισαμε το οφειλουμε σε εκεινον, οπως το καταλαβαινω εμεις επρεπε να ειμαστε πισω τους. Τέλος καλό ολα καλα, περασαμε ομορφα και για μια ακομα φορα δωσαμε ως οικογενεια το παρον σε ενα δρομικο γεγονος!!

stratus
    Συμμετέχων

Στα βηματα του μπαμπα η κορη.
    Δεν καταλαβα ομως αν η κορη εκανε το ρεκορ τελικα

Elda
    Συμμετέχων

Mπραβο και στους 2 σας!

tazi
    Συντονιστής

Δρν εγινε κανενα ρεκορ, απλα τερματισαμε, στον αντιστοιχο περσινο αγωνα ειχα παει με το γιο μου και ειχαμε κερδισει τη κατηγορια ενηλικας ανηλικο.Τοτε ο μεσος ρυθμος ηταν της ταξης του -345 αν θυμαμαι καλα

tazi
    Συντονιστής

Οτι και να καναμε ρεκορ θα ητανε!!!!, Πρωτη φορα έτρεχε τοση μεγαλη απόσταση αγωνιστικα….

tazi
    Συντονιστής

Βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα, τελικα απο 2οι και 3οι εμεις και η οικογένεια του φιλου μου του Νικου, αναβαθμιστήκαμε και ισοβαθμισαμε αμφοτεροι στη πρωτη θέση με ιδια επιδοση. Οι πιτσιρικαδες που φαινεται να ειχαν κερδισει αποδειχτηκαν οχι και τοσο πιτσιρικαδες. Θεια δίκη.

Επισκόπηση 6 δημοσιεύσεων - 1 έως 6 (από 6 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.