panos66

  • Χρόνια τωρα γίνεται η συζήτηση να αλλαξει η διαδρομή στα Κυριακιδεια, 2 πεντάρια δλδ. Ο λόγος είναι κυρίως για να αποφευγεται ο συνωστισμός όταν πρώτοι συναντανε τους τελευταιους. Μάλιστα ο επικεφαλής του συλλόγου μου είχε ζητήσει να χαραξω μια τέτοια διαδρομή, το έκανα αλλα δεν ήτανε καλη, πιο γερές ανηφόρες, πιο εκτεταμένη, πιο προς την Κηφι…[Περισσότερα]

  • Και πώς θα διαπιστώνει ο ΣΕΓΑΣ ότι η απόσταση δεν είναι πραγματικά “στρογγυλή”;
    Ή τον ενδιαφέρει απλά να μην υπάρχει στον τίτλο του αγώνα;
    Διότι αρκετόν καιρό πριν ο ΣΕΓΑΣ καπηλευτεί τις μετρήσεις και το μοναδικό διαπιστευμένο μετρητή που έχουμε στην Ελλάδα, ο οποίος είναι και υπάλληλός του βέβαια, είχαν ήδη μετρηθεί πολλοί αγώνες.

  • @aristidi @elda Αυτο με τα κουτσουρεμενες αποστασεις, νεα? προτροπη ΣΕΓΑΣ, μου φαινεται το λιγοτερο αχαρακτηριστο….. Πιθανολογω όμως οτι η αποσταση μειωθηκε οταν η εκκινηση αλλαξε και μετακινηθηκε εγινε εξω απο το σταδιο.
    Παντα μετα τη κλασσικη ετρεχα και το δεκαρι δυο εβδομαδες μετα, σιγουρα δεν ειχα ακομα πληρως ανακαμψει απο το μαραθωνιο αλ…[Περισσότερα]

  • @aristidi Ναι το προσεξα και πολυ σπαστηκα, μαλλον γι αυτο το διαφημιζανε τοσα χρονια σαν το πιο γρηγορο δεκαρι της Αθηνας. Θα κανω αναγωγη…
    Εσυ θα ερθεις? Τα Λιοφιλεια παντως ειναι με διαφορα Ο ΑΓΩΝΑΣ!! απο καθε αποψη.

  • Είσαι ο @chamav της καρδιάς μας που χωρίς εσένα το goRUN δεν θα υπήρχε καν. Επίσης είσαι ο σκεπτόμενα αντιδραστικός δρομέας που τρέχει για τη πλάκα του σε δρόμο και βουνο ενίοτε φέρνοντας πολύ καλά αποτελεσματα έχοντας από θέση επιλέξει να μη ζορίζεται.

  • Βικη θα σου πρότεινα να κάνεις μασάζ γύρω από την περιοχή του οιδηματος. Η λογική είναι να αιματωσεις, χαλαρώσεις την γύρω περιοχη με σκοπό να δώσεις στη ‘προβληματική περιοχη’ περισσότερο ελεύθερο χώρο για να εκτονωθεί. Μπακάλικο ίσως ακούγεται αλλά δουλεύει. Φυσιοθεραπεία βέβαια αβλεπει. Αν λόγω δουλειάς στέκεσαι πολλές ώρες όρθια και νιώθ…[Περισσότερα]

  • Χωρίς να είμαι ο @echetlos των trail παπουτσιών, ούτε ο @tazi των επιδόσεων… τα La Sportiva Akasha με καλύπτουν κι εμένα για όλα τα βουνά.

    Το pegasus trail δεν νομίζω ότι είναι επιλογή για βουνό, εκτός και αν το θέλει κανείς για τη διαδρομή από το σπίτι, στην άσφαλτο και στον κοντινότερο λόφο. Για αυτό ίσως είναι η καλύτερη επιλογή.

  • tazi σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 6 έτη, 8 μήνες

    Τελικα τα παπούτσια που αγόρασα ήταν διαφορετικό νούμερο…, το ένα 42 και το άλλο όπως έλεγε το ταμπέλακι 38.5, λάθος και αυτό βέβαια. Τα άλλαξα σήμερα και πήρα το 41, δε τα έχω τρεξει ακόμη αλλα μου ταιριάζουν γάντι, άρα σωστά ο Νίκος λέει για μισό νούμερο κάτω. Αμφιταλαντευθηκα και πάλι αρκετά μεταξύ αυτών και των razor3 όπου πάλι το 41 θα έπρε…[Περισσότερα]

  • Ο/Η Nikos Pilikas απάντησε στο θέμα 37 δρόμος υγείας στη συζήτηση Αγώνες πριν από 6 έτη, 8 μήνες

    Ευχαριστπω πολύ, παίδες! 🙂

  • Ο/Η Nikos Pilikas απάντησε στο θέμα 37 δρόμος υγείας στη συζήτηση Αγώνες πριν από 6 έτη, 8 μήνες

    Ζητείται συμμετοχή για τον αγώνα.

  • Έπεσε η ιδέα από ένα φίλο για τον ήμι του Εδιμβούργου. Ήμι θέλω έτσι και αλλιώς, στην Αγγλία λογικά θα είμαι, στο Εδιμβούργο δεν έχω πάει, άρα ο κύβος ερρίφθη.

  • Ο πίνακας εμπλουτίστηκε.

  • Ο/Η tazi απάντησε στο θέμα 37 δρόμος υγείας στη συζήτηση Αγώνες πριν από 6 έτη, 8 μήνες

    Κι εγώ θα δώσω το παρόν, αγωνιστικά αυτή τη φορά για να δω που θα κάτσει η μπιλλια. Θέλω τα δύο πρώτα νούμερα να γράψουν 38, κάτι που λογικά μετά το δεκάρι του ΑΜΑ είναι εφικτό.

  • chamav σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 6 έτη, 8 μήνες

    Καλώς ήρθες Δανάη!

  • Προσωπικά, δεν θα το ρίσκαρα.
    Οκ, έχεις την ασφάλεια του Paypal και δεν θα χάσεις τα χρήματά σου αλλά και πάλι θα ταλαιπωρηθείς αν είναι μαιμούδες ή ο πωλητής απατεώνας. Βέβαια, αυτό με την “άδεια” από τη Nike, ακούγεται αστείο.
    Απ’ την άλλη, κάποιος πρέπει να το τσεκάρει και για εμάς τους υπολοίπους… 😛

  • tazi σχολίασε μια ενημέρωση πριν από 6 έτη, 8 μήνες

    Το αγορασα πολυ προσφατα, στην εκθεση του ΑΜΑ, αρεα με τον Νικο ο οποιος επεμενε να παρω το πιο αγωνιστικο Razor3. Ηθελα ομως κατι πιο πλουσιο, παρολο που γενικα δε μου αρεσει να χανει το παπουτσι σε αισθηση και πληροφορια απο το δρομο. Δοκιμασα το 42, ειναι ελαφρα μεγαλο αλλα το 41,5 δεν ητανε διαθεσιμο. Τελικα το πηρα και ακομα το μαθαινω. Μου…[Περισσότερα]

  • Απ’ όσο λένε, θυμίζει Beacon on steroids.

  • @dimitriskopanas Καλώς τον Μητσάρα!
    Αν υποθέσουμε ότι θες κάτι πιο “γεμάτο” από το Beacon, τότε Propel ή 1080V10.

  • Κι ο Τριβιζάς κάνει προπόνηση σε εκκινήσεις με Ultra Boost!
    Τα ύστερα του κόσμου…

  • Κατηγορία: Lightweight trainer – Ουδέτερο πάτημα – Βάρος: 220γρ. – 4mm drop (25/21mm)

    Ο νέος αφρός της Skechers Performance μάς συστήθηκε με το φοβερό και τρομερό Razor 3 Hyper. Μία ειδικά επεξεργασμένη EVA σ […]

    • Το αγορασα πολυ προσφατα, στην εκθεση του ΑΜΑ, αρεα με τον Νικο ο οποιος επεμενε να παρω το πιο αγωνιστικο Razor3. Ηθελα ομως κατι πιο πλουσιο, παρολο που γενικα δε μου αρεσει να χανει το παπουτσι σε αισθηση και πληροφορια απο το δρομο. Δοκιμασα το 42, ειναι ελαφρα μεγαλο αλλα το 41,5 δεν ητανε διαθεσιμο. Τελικα το πηρα και ακομα το μαθαινω. Μου εχει κανει αρνητικη εντυπωση οτι το αριστερο ειναι λιγο διαφορετικο απο το δεξι . Με το πρωτο τρεξιμο στο δεξι εβγαλα μια μικρη φουσκαλα. Δοκιμασα εξτρα πολθ λεπτους πατους πατους και η αισθηση ειναι οτι το ποδι πιεζεται. Διαβαζοντας το review αλλαξα το δεσιμο των κορδονιων και τα περασα ολα απο μια θηλια παρακατω. δε τα εχω τρεξει ακομα ετσι αλλα φορωντας τα μου εδωσαν την εντυπωση οτι πιανουν καλυτερα και με μεγαλυτερη σαφηνεια το ποδι. Νομιζω δλδ οτι δε θα εχω προβλημα, παντως η ελαφρα διαφορετικη αισθηση μεταξυ αριστερου και δεξιου ακομα υφισταται, ισως βεβαια να ειναι απα ιδεα μου και εξαφανιστει με το επομενο τρεξιμο και την διαφορετικη ρυθμιση. Ο πατος ειναι κορυφαιος, πολυ καλη προστασια, πολυ ελαφρια αισθηση, αφηνει ξεκουραστα τα ποδια μετα τη προπονηση.

    • Τελικα τα παπούτσια που αγόρασα ήταν διαφορετικό νούμερο…, το ένα 42 και το άλλο όπως έλεγε το ταμπέλακι 38.5, λάθος και αυτό βέβαια. Τα άλλαξα σήμερα και πήρα το 41, δε τα έχω τρεξει ακόμη αλλα μου ταιριάζουν γάντι, άρα σωστά ο Νίκος λέει για μισό νούμερο κάτω. Αμφιταλαντευθηκα και πάλι αρκετά μεταξύ αυτών και των razor3 όπου πάλι το 41 θα έπρεπε να είναι το νούμερο μου. Πολύ πιο ελαφριά σαν αίσθηση τα 3, αρκετά πιο προπονητικά τα 7. Μου άρεσε το γεγονός ότι αφαιρώντας τον πατο και βάζοντας πιο χοντρή κάλτσα έχεις ένα διαφορετικό παπούτσι. Επειδή το θέλω για χιλιόμετρα πήρα το 7. Από την προηγούμενη μου εμπειρία να πω ότι από κρατήματα στο βρεγμένο υστερεί.

    • Τωρα πια που τρεχω με το κανονικο μου νουμερο μπορω να ποτι η σολα ειναι εξαιρετικη!!!!, Τα ποδια μετα τη προπονηση ειναι σα να μην εχουν τρεξει. Λιγο πιο σφιχτο-παραδοσιακο να ηταν το upper και ολα θα ηταν τελεια

  • Φόρτωσε Περισσότερα