skatsavos

 • Να σημειώσω επειδή πήρα και το 8 και το 9 να πω ότι και τα δύο έχουν σχετικά μικρή αντοχή, αλλά πρέπει να λάβεις υπόψιν ότι είναι πολύ ελαφριά και πολύ λεπτό το υλικό. τους Δυστηχώς στα 9 αν και ελαφρύτερα το υ […]

 • Ο/Η skatsavos απάντησε στο θέμα Συμπληρώματα διατροφής στη συζήτηση Διατροφή πριν από 7 μήνες

  Επειδή είχα κάποια θέματα με το γόνατο, τα συμπληρώματα δεν σου προσφέρουν και πολλά. Η μεγαλύτερη επιβάρυνση για εμένα προήλθε από το τρέξιμο στην άσφαλτο. Μείωσα το τρέξιμο στην άσφαλτο και εξαφανίστηκαν όλα τα προβλήματα που είχα. Η ενδυνάμωση σίγουρα βοηθάει και αν γίνεται σωστά, πάρα πολύ.

 • @myway Γενικά θεωρώ το vaporfly από τα πιο ανθεκτικά παπούτσια. Αλλά επειδή ο αφρός είναι μαλακός, αν το πατάς σε χαλίκια, σε συνδυασμό με κάποιον που πατάει με περισσότερο βάρος πιθανόν να φθαρεί λίγο στην αρχή […]

 • Για τα παπούτσια θεωρώ οτί δεν είχαν τόσο αρνητική επίδραση για τον αγώνα.
  Νομίζω η ώρα δύσκολα θα αλλάξει, καθώς η μετακίνηση των δρομέων απαιτεί χρόνο. Τώρα για τις θερμοκρασίες επειδή θεωρώ ότι έχουν μεταβληθεί και δεν θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό τέτοια περίοδο να έχει τόσο υψηλές ίσως ήταν ιδανικότερο να είναι 1-2 εβδομάδες πιο μετά.

 • Θα συμφωνήσω σε κάποια και θα διαφωνήσω σε κάποια άλλα.
  Θα διαφωνήσω με τα παπούτσια. Ναι μεν έχουν επίδραση αλλά όχι τόσο μεγάλη.
  Ο καιρός ήταν ζεστός και δεν βοηθούσε(θα μπορούσε να ήταν και χειρότερος) και θα συμφωνήσω για το μη σωστό διάβασμα του καιρού.
  Τώρα ο Μαραθώνιος είναι μαραθώνιος και αυτή είναι ίσως η μαγεία του ειναι και λίγο απρόβ…[Περισσότερα]

 • 3ος συνεχόμενος μαραθώνιος και 1η μου συμμετοχη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Όταν αρχίζεις να ιδρώνεις απο το 2χλμ σε μαραθώνιο καταλαβαίνεις οτί δεν θα είναι εύκολη μέρα. Νόμιζω τα πιο δύσκολα χιλιόμετρα ήταν το 10-20. Ο ήλιος στα μούτρα, φουλ υγρασία και μηδενικό αέρα. Έφτασα στο 25 αρκετά κουρασμένος. Τα υπόλοιπα χιλόμετρα βγήκαν δύσκολα, με υπο…[Περισσότερα]

 • Νομίζω λίγο μας περιπαίζουν οι εταρίες. Παλιά τα vaporfly δεν τα έβρισκες ποτε σε προσφορά ενώ όταν έμπεναν εξαφαναζόταν αμέσως. Στην adidas εβρισκα παπούτσια σε τιμές χώμα. Και ξαφνικά βλέπω τα adios εχουν κερδίσει πολύ εδαφος και τσουπ κόβονται οι προσφορές. Αντιθέτως πλέον τα vaporfly μπαίνουν αρκετά συχνά σε προσφορά.

 • Καλησπέρα, προσπάθησα να δω σε τι τιμή βγαίνουν τα adios pro 3 και είδα στην σελίδα ότι δεν δέχεται τον κωδικό που αναφέρεται παραπάνω.
  Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει πόσο συχνά και το ποσοστό έκτπωσης βάζει η adidas (που να αφορά τα adios pro κυρίως)

 • Δημήτρη καλησπέρα, καταλαβαίνουμε όλοι το ενθουσιασμό που έχεις, και υπάρχουν και πιθανότητες να τερματίσεις αρκετές αλλά αρκετές να μην τερματίσεις. Σκέψου την πιθανότητα να μην τερματίσεις, η επίσης το ενδεχόμενο να έχεις κάποιο τραυματισμό που θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην θες να συνεχίσεις το τρέξιμο.
  Αν σε ενδιαφέρει να α…[Περισσότερα]

 • Θα συμμετέχω φέτος για 3η φορά στον μαραθώνιο συμμετέχοντας παράλληλα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
  Πολύ διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με πέρυσι χωρίς πολλά long run θα έχει ενδιαφέρον πως θα πάει.
  Είχα θέσει σαν στόχο περίπου ένα 2:50 αλλά δυστηχώς λόγω covid με πήγε λίγο πίσω και έχασα ένα μεγάλο και δυνατό LR(νόσησα από 20/10-27/10) .
  Θα…[Περισσότερα]

 • @christostriadafillidis Που τα βρήκες σε αυτή την τιμή?

 • Συνήθως τα απέσυρα περίπου στα 700-800 ή αν υπήρχε κάποια φθορά. Αυτά που ήταν καλά τα φορούσα στην συνέχεια για περπάτημα.
  Υπάρχει διαφορά, ανάλογα στο τερρέν που τα χρησιμοποιείς. Στο στίβο κρατάνε τουλάχιστον +30% παραπάνω.

  Τα περισσότερο που έχω κρατήσει μέχρι στιγμής είναι τα vaporfly! Λόγω ότι ήταν τόσο μαλακά ακόμα και με πολλά χιλ…[Περισσότερα]

 • Ο/Η skatsavos απάντησε στο θέμα Τζελάκια. Μεγάλη Ιστορία. στη συζήτηση Διατροφή πριν από 12 μήνες

  το DrinkMix της Maurten, δύο φορές προσπάθησα να το δοκιμάσω. Την πρώτη δεν το είχα διαλύσει σωστά. Την 2η που το δοκίμασα με εμφιαλομένο νερό, δεν πίνεται σαν γεύση είναι απαίσιο. Με τα gel εχω πολύ καλή άποψη σε κάποιους αγώνες που τα έχω χρησιμοποιήσει.

 • Αν και καταλαβαίνω πως είναι ψηλοσολο (33mm) νιωθω ότι έχει τεραστια διαφορά σε σχέση με το VF (σαν αίσθηση). το VF μου δείνει μια αίσθηση ότι πατάω σε κάποιο μαξιλάρι. Πάντως πλέον έχω αρκετή περιέργια ν […]

 • Αγόρασα τα Takumi Sen σαν προπονητικά για να αντικαταστήσω τα Vaporfly(εντός στίβου) με κάτι πιο χαμηλό και με καλύτερη αίσθηση στο στίβο καθώς και πιο οικονομικό. Στην αρχή ομολογώ πως απογοητεύτηκα λ […]