Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Αγώνες / Ημιμαραθώνιος Αθήνας 19.3.2017

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 19.3.2017

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 25 συνολικά)
  • Συντάκτης
    mashine
    Συμμετέχων

Ποιοι θα είναι;Θα τρέξω τον μικρό ημί! 😛

than
    Συμμετέχων

Εγώ, στο μαραθώνιο των 21!
    Τουριστικά, όπως πάντα σε αυτόν τον αγώνα, ας πούμε καλύτερα από πέρσι, δηλαδή κάτω από 1:35…

spy
    Συμμετέχων

…εγω από την άλλη σκεφτόμουνα να τρεξω μέρος του ημι … 12 χλμ δηλαδή ανυποδητος, αλλά δεν ξέρω πού θ’αφησω … τα παπούτσια μου … !!!

PanDex
    Συμμετέχων

Απο την πλευρά μου θα πάρω μέρος στον Ημι μπας και πάρω το αίμα μου πίσω απο το Ναύπλιο…

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

Εκεί θα ειμαι.. για να δω την Αθήνα ελεύθερη απο οχήματα κυρίως σε αυτη τη γιορτή

dimitrissss
    Συμμετέχων

Αν βρω τελευταία στιγμή κάποιο νούμερο ίσως κατέβω αργά και προπονητικά αλλιώς θα κάνω το 2ωράκι μου στη Φιλοθέη και θα κατέβω να δω ως θεατής.

ale
    Συμμετέχων

Παρόν και εγώ, θα προσπαθήσω να τον πιέσω, όχι για να κάνω καλό χρόνο (σε αυτόν τον αγώνα δεν γίνεται)
    άπλα για να δω σε τι κατάσταση είμαι.

billant
    Συμμετέχων

Και εγώ εκεί χωρίς να έχω κανει αντίστοιχα lr τις τελευταίες 3 εβδομάδες

chamav
    Συντονιστής

Τελικά κι εγώ παρών συνοδεύοντας έναν φίλο.

oldman
    Συμμετέχων

Η πιο ασπονδη, εχθρική διαδρομή για τους δρομείς! Κάθε φορά που την τρέχω λέω ποτέ ξανά! Ευτυχώς είχε καλό καιρό. Συγχαρητηρια σε όσους έτρεξαν.

Nikolas
    Συμμετέχων

Συμφωνώ, σκληρή διαδρομή. Εγώ κατάφερα αυτό https://connect.garmin.com/modern/activity/1628314144. 1:50.
    Φλεβάρη και Μάρτη έχω τρέξει σύνολο 46 χλμ λόγω διαστρέματος, οποτε όσο και να ήθελα δεν μπορούσα κάτι άλλο.
    Νιώθω ξεκούραστος,οπότε όλα καλά. Καλή ξεκούραση σε όλους

than
    Συμμετέχων

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον @zlioupas (oldman). Το ιδιο κ στο μαραθώνιο της Αθήνας!
    Αλλά τι να κάνουμε, είμαστε junkie κ γουστάρουμε πόνο!
    Εγω 1:36:32 σήμερα, ουτε τα εδωσα ολα αλλα ουτε κ τουριστικά. Μια γλυκιά ένταση ενα πράγμα.
    Τα κεφάλια μέσα ομως τωρα γιατί νεα βδομαδα έρχεται κ η προετοιμασία συνεχίζεται!
    Καλγ
    Καλή ξεκούραση σε ολες κ όλους!

mashine
    Συμμετέχων

@spy Εμ ήθελες να γίνεις αναστενάρης!Δεν ήθελες παπουτσωμένος!

@zlioupas
    Οντως ο καιρός ήταν πολύ οκ!Βέβαια οι πιο αργοί θα ζεστάθηκαν λίγο περισσότερο γιατί μετά τις 1030 έπιασε ζέστη.
    Μαυρίσαμε!
    Είναι ωραία η αίσθηση πάντως να τρέχεις στην χωρίς αυτοκίνητα πόλη σου.

Nestoras Katsios
    Συμμετέχων

Ειχα τοσο καιρο να τρεξώ σε αγωνιστικό ημί που βγηκε ρεκορ σήμερα σε αυτή την ομολογουμένως σκληρη διαδρομή (και οχι μονο για το προφανες-τις ανηφορες, αλλά και η κατηφορα της αλεξανδρας αν την τρεχεις στο 3.40″ κοπανάει ανελέητα τετρακεφάλους). Μικρή γιορτή, που αρχιζει και γιγαντωνεται πλέον. Ο αγώνας βασει garmin https://connect.garmin.com/modern/activity/1628145599

chamav
    Συντονιστής

Τι έκανες πάλι @nestoras_katsios!!!

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 25 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.