Σήμερα, για να μειώσω τους πόνους σκέφτηκα να κάνω ένα μίνι πρόγραμμα prevention – mobility που έκλεψα από γυμναστές ομάδας ποδοσφαίρου. Αποτέλεσμα, ο πόνος στον τένοντα δικεφάλου μειώθηκε στο 50% και ο τετρακέφαλος δεν ακούστηκε καν. Έτρεξα με την αίσθηση 12,2 χλμ σε 1:04:30. Μετά έκανα και ενδυνάμωση χέρια κοιλιακοί και το κλασικό ποδήλατο.
Απ ο,τι βλεπω εγω θ ανοιξω το χορο των εαρινων μαραθωνιων με το Ναυπλιο. Αρνητικο οτι ειναι πολυ νωρις, θετικο οτι οταν εσεις θα ειστε στην κορυφωση του ογκου εγω θα καααθομαι! 😛
@Elda…. και εγω μαζί στο Ναύπλιο….αυτό που δεν εχω αποφασίσει ακόμη ειναι αν θα κανω τον ημι η τον μαραθωνιο…κλίνω προς τον ημι διοτι επειδη μου αρεσουν τα αργα βηματα θελω να βελτιωσω πρωτα τον ημιμαραθωνιο….θελω να τον τρεξω απο 1.45 μέχρι 1.50…περισυ το ειχα κανει 1.59…επιπροσθετα τις 2 στροφες τις βαριεμαι…..
@dimitrissss:…πολύ γρήγορος ημι … μόνο όταν μπαινεις στη Λαρισα έχει μία μικρή ανηφορουλα … ξεκινά αργά στις 11 νομίζω … έχει συμμετοχή πολλών δρομέων κυρίως από Βόρεια Ελλαδα … τον είχα τρέξει προπερσι μετά τη κλασσική … και θυμάμαι ότι είχα κάνει ρεκορ!Μ’αρεσε ο αγώνας…!
Πολύ κρίμα Δημητρη μ’αυτο που συνέβη!Μεγάλη ατυχία πραγματικά!Κάθε εμπόδιο για καλό όμως … κοιτάμε μπροστά…!!!
@Elda:Μαρια το μεγάλο πλεονέκτημα με το μαραθώνιο του Ναυπλιου είναι ότι επειδή είναι νωρίς … μπορείς να κάνεις κι άλλους πολλούς μέσα στο έτος…Παντως …λέω να πάω κι εγώ εκεί … για τον ημι!
… σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου 8 χλμ ελευθερο ανυποδητο τρεξιμο σε 41’31”!Ο καιρος εχει κρυωσει πολυ … κι η επομενη εβδομαδα θα ειναι ακομα πιο κρυα … κι αυτο δεν μ’αρεσει καθολου!
Σήμερα, πρώτη επαφή και με τις “ταχύτητες”. Το πρόγραμμα είχε 6Χ900 με 2 λεπτά χαλαρό ενδιάμεσα σε επιθυμητό ρυθμό 4:00. Εκ των υστέρων βλέπω ότι τα έκανα με 4:02, 4:04, 4:06, 4:01, 4:06. Από 2,4 χλμ ζέσταμα και αποθεραπεία.
10 χλμ σε 50′ μεσα σε σταδιο. Κουραστηκα, πιαστηκα, βαρεθηκα αλλα θελω να πιστευω οτι προπονηθηκα, το ρολοι για μεγαλο διαστημα εδειχνε συνεχως τα δικα του, παντελης αρνηση να με καταλαβει και να συμπονεσει