Αρχική / Θέματα / Δρομικά θέματα / Προπόνηση / Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Οι καθημερινές μας προπονήσεις – 3ο Μέρος

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 887 συνολικά)
  • Συντάκτης
    Nikos Pilikas
    Συντονιστής

Τελείωσε ο κλασικός, άντε πάλι απ’ την αρχή…

Stellarun
    Συμμετέχων

@Εchetlos ο Μαραθωνιος τελειωσε αλλα τωρα αρχιζουν τα ωραια χαχα! παμε για αλλους στοχους.. 😉

sotos-marathon
    Συμμετέχων

…παμε για τον επομενο στοχο ”Μεγα Αλεξανδρο”!!!

…σημερα το πρωι ενα 10αρακι σε 52’…χαλαρααα…

Kostão
    Συμμετέχων

Σήμερα, για να μειώσω τους πόνους σκέφτηκα να κάνω ένα μίνι πρόγραμμα prevention – mobility που έκλεψα από γυμναστές ομάδας ποδοσφαίρου. Αποτέλεσμα, ο πόνος στον τένοντα δικεφάλου μειώθηκε στο 50% και ο τετρακέφαλος δεν ακούστηκε καν. Έτρεξα με την αίσθηση 12,2 χλμ σε 1:04:30. Μετά έκανα και ενδυνάμωση χέρια κοιλιακοί και το κλασικό ποδήλατο.

Elda
    Συμμετέχων

Απ ο,τι βλεπω εγω θ ανοιξω το χορο των εαρινων μαραθωνιων με το Ναυπλιο. Αρνητικο οτι ειναι πολυ νωρις, θετικο οτι οταν εσεις θα ειστε στην κορυφωση του ογκου εγω θα καααθομαι! 😛

Ανώνυμος
    Ανενεργός

@Elda…. και εγω μαζί στο Ναύπλιο….αυτό που δεν εχω αποφασίσει ακόμη ειναι αν θα κανω τον ημι η τον μαραθωνιο…κλίνω προς τον ημι διοτι επειδη μου αρεσουν τα αργα βηματα θελω να βελτιωσω πρωτα τον ημιμαραθωνιο….θελω να τον τρεξω απο 1.45 μέχρι 1.50…περισυ το ειχα κανει 1.59…επιπροσθετα τις 2 στροφες τις βαριεμαι…..

dimitrissss
    Συμμετέχων

Για τον ημιμαραθώνιο Τύρναβος – Λάρισα τη γνώμη έχετε; Θέλω να ξεσπάσω κάπου.

spy
    Συμμετέχων

@dimitrissss:…πολύ γρήγορος ημι … μόνο όταν μπαινεις στη Λαρισα έχει μία μικρή ανηφορουλα … ξεκινά αργά στις 11 νομίζω … έχει συμμετοχή πολλών δρομέων κυρίως από Βόρεια Ελλαδα … τον είχα τρέξει προπερσι μετά τη κλασσική … και θυμάμαι ότι είχα κάνει ρεκορ!Μ’αρεσε ο αγώνας…!
    Πολύ κρίμα Δημητρη μ’αυτο που συνέβη!Μεγάλη ατυχία πραγματικά!Κάθε εμπόδιο για καλό όμως … κοιτάμε μπροστά…!!!

spy
    Συμμετέχων

@Elda:Μαρια το μεγάλο πλεονέκτημα με το μαραθώνιο του Ναυπλιου είναι ότι επειδή είναι νωρίς … μπορείς να κάνεις κι άλλους πολλούς μέσα στο έτος…Παντως …λέω να πάω κι εγώ εκεί … για τον ημι!

spy
    Συμμετέχων

… σημερα το πρωι-πρωι στο γηπεδο Χαλανδριου 8 χλμ ελευθερο ανυποδητο τρεξιμο σε 41’31”!Ο καιρος εχει κρυωσει πολυ … κι η επομενη εβδομαδα θα ειναι ακομα πιο κρυα … κι αυτο δεν μ’αρεσει καθολου!

sotos-marathon
    Συμμετέχων

8αρακι και για μενα σημερα σε 40′..αμεσως μετα γυμναστηριο για ενδυναμωση ποδιων +κορμου!

”Run smart..Run For Life”

Kostão
    Συμμετέχων

Σήμερα, πρώτη επαφή και με τις “ταχύτητες”. Το πρόγραμμα είχε 6Χ900 με 2 λεπτά χαλαρό ενδιάμεσα σε επιθυμητό ρυθμό 4:00. Εκ των υστέρων βλέπω ότι τα έκανα με 4:02, 4:04, 4:06, 4:01, 4:06. Από 2,4 χλμ ζέσταμα και αποθεραπεία.

tazi
    Συντονιστής

10 χλμ σε 50′ μεσα σε σταδιο. Κουραστηκα, πιαστηκα, βαρεθηκα αλλα θελω να πιστευω οτι προπονηθηκα, το ρολοι για μεγαλο διαστημα εδειχνε συνεχως τα δικα του, παντελης αρνηση να με καταλαβει και να συμπονεσει

dimitrissss
    Συμμετέχων

10αρι με μέσο ρυθμό 5:33.

sotos-marathon
    Συμμετέχων

Σημερα το πρωι ενα 12αρι σε 59′ απο τα οποια τα 2 τελευταια χλμ ενα mini fartlek 100m ανοιγμα 100m ρυθμο..

”Run smart..Run For Life”

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 1 έως 15 (από 887 συνολικά)
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.